Gola
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jan 20, 2026 5:04 pm

Nisam uspio pregledati citavu utakmicu ali za ono sto sam vidio mogu reci da je sasvim korektno s obzirom da nismo odradili kvalitetan trening od pocetka priprema.
U BiH je fudbal igra u kojoj je uvijek Željo šampion.

Charlie Sheen
Kontakt:

Gledajuci utakmicu nisam vidio neki pomak u igri niti mislim da ga moze biti zbog grozne selekcije igraca zahvaljujuci Adzemu i Salcinu.
Ono cemi se mozemo nadati da budemo borbeniji i u defanzivi spretniji i da ih probaju za ovih mjesec dana kako fizicki tako i psihicki dici.

santakuruz
Kontakt:

uto jan 20, 2026 5:06 pm

Ne znam da ima ijedna ekipa na svijetu koja ima 4 napadaca a nijedan od njih nije u stanju zabiti vise od 5 golova u sezoni. Kod nas ce svi morati zabijati da se to kompenzuje.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

milanribar
Kontakt:

uto jan 20, 2026 5:08 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
Gledajuci utakmicu nisam vidio neki pomak u igri niti mislim da ga moze biti zbog grozne selekcije igraca zahvaljujuci Adzemu i Salcinu.
Ono cemi se mozemo nadati da budemo borbeniji i u defanzivi spretniji i da ih probaju za ovih mjesec dana kako fizicki tako i psihicki dici.
Kakav pomak u igri, prva utakmica poslije 15 dana s ekipom. Nema tu ni igre još nit zna trener sta možemo.

Sad se može gledati individualni kvalitet igrača, šta mogu sami iskreirat. Odmah se vidi razlika kad primi loptu Prokop i kad neko drugi, manjak samopouzdanja kod Koningsa ide 1 na 1 i vraća loptu, nedostatak utakmica kod Krpica odbija se lopta od njega, Nasticeva sigurnost na lopti nešto što naši bekovi nemaju lagano smireno bez panike.

Novi Pazar je 4. ekipa u Srbiji i trebalo bi da je jaci od nas danas to nije pokazo.

ubaceni element
Kontakt:

uto jan 20, 2026 5:18 pm

Haha e fakat, sta ljudi ocekuju od prve pripremne i to pod novim trenerom i dva normalna treninga izvan dvorane?

Meha87
Kontakt:

uto jan 20, 2026 5:29 pm

Krpic i Radovac fino odigrase skoro bez greske, pohvale i za Sedorfa bas komanduje odbranom nije usutio cijelu utakmicu.

Sky1
Kontakt:

uto jan 20, 2026 5:45 pm

Ljudi prva je utakmica nemaš šta očekivati. Bilo je solidno ovo danas. Ja bih Osmanovića koristio ispred Karamarka, momak je siguran i jak ko stijena.

ghamaz
Kontakt:

uto jan 20, 2026 5:45 pm

Meha87 je napisao/la:
uto jan 20, 2026 5:29 pm
Krpic i Radovac fino odigrase skoro bez greske, pohvale i za Sedorfa bas komanduje odbranom nije usutio cijelu utakmicu.
Druze kod situacije gdje je Radovac dobio žuti karton vidi se da više ne može trčat. Duša mu na nos ispala da isprati igrača. Od Krpića se lopte odbijaju. Pet mjeseci neigranja učini svoje.

Mirek11
Kontakt:

uto jan 20, 2026 5:59 pm

https://faktor.ba/sport/fudbal/stojanov ... nja/242742
Evo izjava sefa, realno ali odavno niko nije spomenu sablone u igri, nesto da bude uigrano, do sada (pa i danas ) sve na guranje, individualni kvalitet I potez
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Ethis
Kontakt:

uto jan 20, 2026 6:15 pm

Jeli ulazio Deni danas uopšte? Nisam mogao gledati zadnjih 25 min...jeli povrijeđen?

Veteran1965
Kontakt:

uto jan 20, 2026 6:16 pm

Ethis je napisao/la:
Jeli ulazio Deni danas uopšte? Nisam mogao gledati zadnjih 25 min...jeli povrijeđen?
Nije igrao, bolestan...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Ethis
Kontakt:

uto jan 20, 2026 6:19 pm

Veteran1965 je napisao/la:
uto jan 20, 2026 6:16 pm
Ethis je napisao/la:
Nije igrao, bolestan...
Hvala, odmah sam pomislio na najgore

avlami97
Kontakt:

uto jan 20, 2026 6:20 pm

Ethis je napisao/la:
Nije bilo Denija, Karamarka i onog Arsenalovca.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

SamoNapad
Kontakt:

uto jan 20, 2026 7:05 pm

Nema se sta vidjeti u ovoj utakmici jer nije ni moguće uigrati za 10 dana . Ja sam vise iznerviran individualnim slabostima naših , tačno ne mozes trenerima ni zamjeriti kad ljudi ne mogu odigrati čiste pasove , da se ne mogu pomjerit 2 metra da se otkriju itd.
Ti danas mozes vidjeti da Cvetanoski i Vini prave šanse jer su brzi i solidne tehnike i da Alić ima šut i centarsuta. Za ostale ne znas sta ces reci neki se trude ali je to nedovoljno kvalitetno a neki tipa Konigs,Rakić,Pejic,Trupe su tromi mekani itd .
Mozda i 3 5 2 probati formaciju jer ne vidim na koji način možemo iznijeti loptu u ovoj formaciji jednostavno se loše krećemo i postavljamo plus na sve to imamo los pas. Ovako u 3 5 2 mozemo mozda po boku brojcano nadjačati protivnika .

Veteran1965
Kontakt:

uto jan 20, 2026 7:22 pm

SamoNapad je napisao/la:
Nema se sta vidjeti u ovoj utakmici jer nije ni moguće uigrati za 10 dana . Ja sam vise iznerviran individualnim slabostima naših , tačno ne mozes trenerima ni zamjeriti kad ljudi ne mogu odigrati čiste pasove , da se ne mogu pomjerit 2 metra da se otkriju itd.
Ti danas mozes vidjeti da Cvetanoski i Vini prave šanse jer su brzi i solidne tehnike i da Alić ima šut i centarsuta. Za ostale ne znas sta ces reci neki se trude ali je to nedovoljno kvalitetno a neki tipa Konigs,Rakić,Pejic,Trupe su tromi mekani itd .
Mozda i 3 5 2 probati formaciju jer ne vidim na koji način možemo iznijeti loptu u ovoj formaciji jednostavno se loše krećemo i postavljamo plus na sve to imamo los pas. Ovako u 3 5 2 mozemo mozda po boku brojcano nadjačati protivnika .
Druže kakvih 10 dana priprema? Imali dva treninga normalna na travi prije utakmice. Nerealno je bilo šta posebno ocjenjivati danas. Treba tu malo vremena. I otpašće neki sigurno.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

SamoNapad
Kontakt:

uto jan 20, 2026 7:54 pm

Veteran1965 je napisao/la:
uto jan 20, 2026 7:22 pm
SamoNapad je napisao/la:
Druže kakvih 10 dana priprema? Imali dva treninga normalna na travi prije utakmice. Nerealno je bilo šta posebno ocjenjivati danas. Treba tu malo vremena. I otpašće neki sigurno.
To i mislim posto vidim da raja ocekuje da danas nesto drasticno odigramo bolje a to je nemoguce.
Ovaj treneer ima znanje samo je upitno ima li kvalitet od igraca da oni odigraju sto on zamisli.
Nas danas ljudi izblokiraju u bar 3 solidne situacije , to je vec slabost , sporost .

Trenutno korisnika/ca: samo_da_repliciram, w0st i 82 gosta.

Prijava  •  Registracija