Mozda nisi upratio, objavili su mediji, ne forumasi. Za oba igraca je vijest prvi dojavio novinar talijanske televizije Sportitalia, Lorenzo Lepore.ti.ZE1921 je napisao/la: ↑sri jan 14, 2026 12:00 pmNekoliko vas ovdje i na onom forumu, nanosite štetu iznošenjem informacija iznutra po pitanju transfera, pa čak možete štetiti i samom procesu pregovora sa igračem ali i Klubu. Dalje to mediji razvlače i ništa dobro. Treba to ostati u domenu poslovne tajne dok ne dođe do realizacije, a mi vam vjerujemo da raspolažete određenim informacijama.
Jah.....ti.ZE1921 je napisao/la: ↑sri jan 14, 2026 12:51 pmPametuješ puno za običnog forumasa, tebi se i ne obraćam - svakako si statistička greška.Dzezvar je napisao/la: ↑sri jan 14, 2026 12:19 pmJah eto neka si nam rekao.......ti.ZE1921 je napisao/la: ↑sri jan 14, 2026 12:00 pmNekoliko vas ovdje i na onom forumu, nanosite štetu iznošenjem informacija iznutra po pitanju transfera, pa čak možete štetiti i samom procesu pregovora sa igračem ali i Klubu. Dalje to mediji razvlače i ništa dobro. Treba to ostati u domenu poslovne tajne dok ne dođe do realizacije, a mi vam vjerujemo da raspolažete određenim informacijama.
logicno
Sami se javljaju...
Vjerujem da nam je skautiro ekipu prije nego što su igrali protiv nas i da nas solidno poznaje.
Zaradio je valjda do sad dovoljno nek dodje kod nas iz ljubavimilanribar je napisao/la: ↑sri jan 14, 2026 3:49 pmMemišević je igračina ali je igro u Kini za milionska godišnja primanja, tako da teško da ga možemo zadovoljit ponudom.
Ja se nadam da je dosta toga pregledao kada je bilo definitivno da ce biti imenovan za trenera. Sve drugo bi bilo neozbiljno.milanribar je napisao/la: ↑sri jan 14, 2026 2:14 pmVjerujem da nam je skautiro ekipu prije nego što su igrali protiv nas i da nas solidno poznaje.
Od te utakmice smo malo promijenili, tj. doveli smo Koningsa, Denija i Oulada.