Ako Sanin smatra da tu treba biti Nijaz ja nemam problem sa tim, ali imam pravo na neko svoje mišljenje. Nadam se da će biti mnogo, mnogo više Želje a ne nekih drugih interesa.
Ja sam ovdje najveci borac za odbranu lika i djela svakog onog koji je uradio makar trun dobrra za ovaj klub.A nijaz je uradio puno toga....Valter je napisao/la: ↑uto jan 06, 2026 6:27 pmAko Sanin smatra da tu treba biti Nijaz ja nemam problem sa tim, ali imam pravo na neko svoje mišljenje. Nadam se da će biti mnogo, mnogo više Želje a ne nekih drugih interesa.
Zamisli jbt ... ti si ovdje objektivno največi borac za odbranu lika i djela gore pomenutog.

yebes navijaca kome treba reklama za clansku
Šta je Deni Milošević ako nije desetka? To je igrao čitavu karijeru pa mu je onda maestro Adžem našao drugu poziciju.SamoNapad je napisao/la: ↑uto jan 06, 2026 10:11 pmBit ce zanimljivo vidjeti sta ce biti sa Radovcem i Krpicem, kako god okreneš igrač tipa Radovca je interesantan Stojanoviću . Možda bude glavna karika njegove igre jer on nema boljeg a takve traži (na zimu je tesko naci drugog ).
Spiceve poput Krpica voli i to je sad čudna situacija . Desetke nemamo a on trazi dobru desetku u za svoj stil igre, krila mu nisu primarno brza pogotovo ne oba tako da Vinicus visi vjerovatno a pored Cvetanoskog nema profila kojeg on voli . A Krpic i Radovac nisu igrali par mjeseci ...
Mislim da će mu on igrati to ali definitivno nije profil onog što Slavisa igra. Bar po onom do sad , on se drži igre sa dobrim zadnjim veznim i desetka mora biti prevaga . Osmica mu je box to box plus svi moraju presing držati i balans bez ispadanja. Sto se tice ofanzive desetka i krila su prebitni jer ne igra na centarsute i kontre improvizovane. Trener je malo ozbiljniji prirode , ne voli rasijanost i akcije na sreću . Ima tu svasta ali definitivno sa ovim igračima dobro ce se namučiti da napravi svoju klasičnu igru .ghamaz je napisao/la: ↑uto jan 06, 2026 10:21 pmŠta je Deni Milošević ako nije desetka? To je igrao čitavu karijeru pa mu je onda maestro Adžem našao drugu poziciju.SamoNapad je napisao/la: ↑uto jan 06, 2026 10:11 pmBit ce zanimljivo vidjeti sta ce biti sa Radovcem i Krpicem, kako god okreneš igrač tipa Radovca je interesantan Stojanoviću . Možda bude glavna karika njegove igre jer on nema boljeg a takve traži (na zimu je tesko naci drugog ).
Spiceve poput Krpica voli i to je sad čudna situacija . Desetke nemamo a on trazi dobru desetku u za svoj stil igre, krila mu nisu primarno brza pogotovo ne oba tako da Vinicus visi vjerovatno a pored Cvetanoskog nema profila kojeg on voli . A Krpic i Radovac nisu igrali par mjeseci ...