Veteran1965
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub dec 27, 2025 7:59 pm

salle86 je napisao/la:
sub dec 27, 2025 7:21 pm
Ja bih za početak volio vidjeti da klub nije na "autopilotu". Dosta puta sam imao osjećaj da nema niko u klubu ko se pita i ko se nervira kad ne ide. Ono odigran meč, poraz...idemo dalje. Vidimo se za 7 dana u dolini...Tako ne ide, to bih za početak volio vidjeti drugačije. Da ima čovjek koji je 24/7 ili koliko je to realno moguće, tu u klubu, što se kaže i u dobru ali i u zlu.
Neko ko će se takođe nervirati i kome će biti syebana čitava sedmica kad izgubimo, ko što je nama bolesnicima 🤣🤣🤣
Pa takvi će ti svi biti u klubu
Samo 5% i ni stolice više!!!!

teatrale36
Kontakt:

sub dec 27, 2025 8:36 pm

Nije mi jasno što ovaj Duvnjak ode? Hajde Misimović hoće da klepi pomoćni, a da te on nagovori da odeš i izadješ iz kluba,nije mi jasno. Čim te to jedan Misimović može ucijeniti?

Veteran1965
Kontakt:

sub dec 27, 2025 8:45 pm

teatrale36 je napisao/la:
sub dec 27, 2025 8:36 pm
Nije mi jasno što ovaj Duvnjak ode? Hajde Misimović hoće da klepi pomoćni, a da te on nagovori da odeš i izadješ iz kluba,nije mi jasno. Čim te to jedan Misimović može ucijeniti?
On radi u firmi kod manuela

Sky1
Kontakt:

sub dec 27, 2025 9:15 pm

Gdje @Amidza, kad ispade danas lik i krenu sa psovkama hahaaha hajde 'vamo da se još malo smijemo. Kakav si ti gigant.

Mirek11
Kontakt:
Status: Online

sub dec 27, 2025 9:29 pm

https://misamosjedimouredakciji.raport.ba/sport-centar- ... dJhbr2am9Q

Naime, nezvanično saznajemo da Mirvić, prema ugovoru, ima opciju jednostranog raskida saradnje i povlačenje uloženih sredstava uz određenu nadoknadu, ali samo pod uvjetom da to ne ugrozi poslovanje kluba.

Jednostavnije rečeno, Mirvić će čak i u tom slučaju morati nastaviti izdržavati klub i povući uloženo tek nakon što osigura sredstva, dovoljna da pokriju i obaveze prema njemu i osiguraju nesmetan rad kluba
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Glas Razuma
Kontakt:

sub dec 27, 2025 9:54 pm

Veteran1965 je napisao/la:
sub dec 27, 2025 5:40 pm
Dzezvar je napisao/la:
sub dec 27, 2025 4:03 pm
Bozidar Radosevic je napisao/la:
sub dec 27, 2025 3:57 pm

Evo nam i sponzora kluba dok je Miske bio tu
A mozete qrcu svirati obadvojica.....ha ja....
Tako jeeee
Jako primitivno od tebe Dzezvar, da li sam te ikada uvrijedio ili moguce pokazao nepostovanje prema tebi. Dapace, da li sam ikome drugome to isto uradio? Najmanji je problem da ti odgovorim "carsijski" odakle sam i sam sa: "Tako pricaj onome ko te odgojio" medjutim necu.

Sto se tice Veterana, vi ste pobjegli nakon lazi pred mogucom tuzbom. Nastavite samo.

Gospodina Mirvica poznajem bas kao sto poznajem gospodina Diglisica. Obojica imaju, odnosno ima su iskrene namjere za Zeljeznicarem. To je nesto o cemu se ne treba brinuti. Sanina sam upoznao 2004. ili 2005. godine u jednom malom gradicu u americkoj drzavi Virginia. Ime gradica je Charlottesville, a gospodin Mirvic je zajedno sa Ankom Izetbegovic bio dio bosanskog tima. U pitanju je bio dvosedmicni seminar u okviru cetverogodišnjeg programa istraživanja i terenskih projekata. Razgovaralo se o tome kako zajednice nakon masovnog nasilja obnavljaju mir kroz humanistiku i “kulturnu obnovu”: vjerovanja o pravdi i zajednici, iscjeljenje, leadership, community-building, te kulturne proizvode poput teatra, legendi, umjetnosti i poezije. Ucesnici su dijelili licna iskustva, uporedjivali slucajeve iz razlicitih zemalja, razvijali zajedničke koncepte/metode i planirali nacionalne projekte za nastavak rada kod kuce. Evo jedna slika iz tog perioda.

slika

U njegove namjere ne treba sumnjati, to je jedan dobar i uspjesan covjek. Malo je ako hocete samozatajan.

Priznajem da su mi informacije oko gospodina Kozarica bile polovicne.
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!

Veteran1965
Kontakt:

sub dec 27, 2025 10:00 pm

Lijep post, samo mi pojasni oko ove tužbe, o čemu se radi, nisam upućen

nikson
Kontakt:

sub dec 27, 2025 11:07 pm

Kad moze gavran nakon 105 godina promjenit tribinu, mozemo i mi nakon 104 vlasnika. Pa jel??
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Dzezvar
Kontakt:

ned dec 28, 2025 6:02 am

Glas Razuma je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
sub dec 27, 2025 4:03 pm

A mozete qrcu svirati obadvojica.....ha ja....
Tako jeeee
Jako primitivno od tebe Dzezvar, da li sam te ikada uvrijedio ili moguce pokazao nepostovanje prema tebi. Dapace, da li sam ikome drugome to isto uradio? Najmanji je problem da ti odgovorim "carsijski" odakle sam i sam sa: "Tako pricaj onome ko te odgojio" medjutim necu.

Sto se tice Veterana, vi ste pobjegli nakon lazi pred mogucom tuzbom. Nastavite samo.

Gospodina Mirvica poznajem bas kao sto poznajem gospodina Diglisica. Obojica imaju, odnosno ima su iskrene namjere za Zeljeznicarem. To je nesto o cemu se ne treba brinuti. Sanina sam upoznao 2004. ili 2005. godine u jednom malom gradicu u americkoj drzavi Virginia. Ime gradica je Charlottesville, a gospodin Mirvic je zajedno sa Ankom Izetbegovic bio dio bosanskog tima. U pitanju je bio dvosedmicni seminar u okviru cetverogodišnjeg programa istraživanja i terenskih projekata. Razgovaralo se o tome kako zajednice nakon masovnog nasilja obnavljaju mir kroz humanistiku i “kulturnu obnovu”: vjerovanja o pravdi i zajednici, iscjeljenje, leadership, community-building, te kulturne proizvode poput teatra, legendi, umjetnosti i poezije. Ucesnici su dijelili licna iskustva, uporedjivali slucajeve iz razlicitih zemalja, razvijali zajedničke koncepte/metode i planirali nacionalne projekte za nastavak rada kod kuce. Evo jedna slika iz tog perioda.

slika

U njegove namjere ne treba sumnjati, to je jedan dobar i uspjesan covjek. Malo je ako hocete samozatajan.

Nema te 3 godine i pojavis tek sada....jeli to vise nije senad aktuelan pa si se presaltao na Sanina....
Slatkorijeciv si a ri su nakgori.....
Nego kakav si sa onom bidalom Trumpom...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

gavran
Kontakt:

ned dec 28, 2025 9:03 am

nikson je napisao/la:
sub dec 27, 2025 11:07 pm
Kad moze gavran nakon 105 godina promjenit tribinu, mozemo i mi nakon 104 vlasnika. Pa jel??
Logicno
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

ghamaz
Kontakt:

ned dec 28, 2025 9:34 am

Ovaj Božidar se čini kao greška u najavi. Za nas i naš mentalitet Slaviša ko stvoren.

salle86
Kontakt:

ned dec 28, 2025 10:56 am

Hajmo peticiju da se vrate Šeha, Džeko, Višća
🤣🤣🤣
Kad ako ne sad hhh
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

SamoNapad
Kontakt:

ned dec 28, 2025 11:47 am

Meni Nijaz djeluje ko garancija da se sitni menadjerski igraci i treneri nece moci uvaliti u klub. Prvo jer sam zna mentalitet nase lige , zna se fajtati i nece mu niko nista moci podvaliti. Ovo sto pokusavaju naslovi u novinama da gurnu to je Nijaz davno prosao tako da vjerujem da ce napraviti dobre poteze. Nama godinam fali neki operativac koji zna u kakvom svijetu zivimo i samim tim Sanjin pokusava osigurati svoju investiciju. Ne vjerujem da ce u ovom prelaznom nagurati 10 igraca bez obzira na pare koje budemo imali.
A vakat je da mi ko navijaci ne dumamo o tim stvarima nego da malo uzivamo u fudbalu na tribinama.

black64
Kontakt:

ned dec 28, 2025 12:09 pm

prije svega odmah uraditi novi teren
nakon toga pojačanja

stoper (klupa)
desni bek
lijevi bek (klupa)
zadnji vezni
ofanzivni vezni
napadač

sukilovic out
obradov out
pejic out
rakic out
konings out
radovac out
krpic out

Glas Razuma
Kontakt:

ned dec 28, 2025 1:13 pm

Dzezvar je napisao/la:
ned dec 28, 2025 6:02 am
Glas Razuma je napisao/la:

Tako jeeee

slika

Nema te 3 godine i pojavis tek sada....jeli to vise nije senad aktuelan pa si se presaltao na Sanina....
Slatkorijeciv si a ri su nakgori.....
Nego kakav si sa onom bidalom Trumpom...
To sto nisam pisao preko godinu dana ne znaci da me nije bilo. Uostalom posljednji komentar sam ostavio prije godinu i pol a ne prije 3 godine. Ne znam kakve paranoje spopadaju tebe, niti da sam ti se ikada obratio na los nacin pa da sam zasluzio da mi postavljas razne etikete. Kako god, u mutnoj rijeci pecas. Nijedan od njih mi nije posebno aktuelan, a poznajem obojicu. Dapace vise njih takvih profila. Ukoliko se referiramo na intervju gospodina Misimovica, iako je bio uzasan tajming, pitanja koja je digao tu jesu validna. Tajming medjutim diktira osjecaj da nije sve bilo dobronamjerno. Ukoliko je savjetovan tako, pogresno je savjetovan. Ukoliko je to uradio iz ocaja, dovoljno je iskusan da zna da takvi potezi prolaze samo u marginalnim procentima. Nepotrebno i isforsirano.

Ako pod slatkorijeciv smatras da ne ulazim u osobne razmirice i ne dozvoljavam sebi da se spustam na ulicarski nivo onda se mogu sloziti, ali takvi obicno nisu najgori. Najgori, po mom vlastitom iskustvu, su oni koji generalizuju sve. Zadrzi nivo i zbog toga sto sam stariji 3 godine, a prije svega jer nikada na stetu Zeljeznicara nista uradio nisam.

Radije bih da pricam o gospodinu Mirvicu. On se profilirao kao industrijski operativac i osnivac koji gradi skalabilnu, vertikalno integrisanu platformu u americkom protein sektoru, fokusiranu na kontrolu kapaciteta, standardizaciju kvaliteta i pouzdanost isporuke u premium (grass-fed/organic) segmentu. Njegovi potezi ukazuju na disciplinovanu strategiju stvaranja dugorocnog moata (konkurentska prednost) kroz akvizicije procesnih pogona i dugorocne maloprodajne programe, a ne kroz kratkorocni branding ili spekulativni rast. Uspjesan covjek, ali i dobar insan.
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!

cikoradovic
Kontakt:

ned dec 28, 2025 1:25 pm

slika

cikoradovic
Kontakt:

ned dec 28, 2025 1:27 pm

Fina ekipica se skupila. Nadam se da ne razmišljaju o angažmanu bilo koga sa slike a posebno ovog Huremovića. To bi bilo isto kao da je Amar tu.

Sky1
Kontakt:

ned dec 28, 2025 1:31 pm

Dan pobjede 2.0 🤮

nikson
Kontakt:

ned dec 28, 2025 2:07 pm

Jel imamo neka imena ko ulazi i sta i kako ili se samo licitira onako
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

svraka
Kontakt:

ned dec 28, 2025 2:15 pm

cikoradovic je napisao/la:
ned dec 28, 2025 1:27 pm
Fina ekipica se skupila. Nadam se da ne razmišljaju o angažmanu bilo koga sa slike a posebno ovog Huremovića. To bi bilo isto kao da je Amar tu.
Amar i Mema su u petak igrali finale lige u stonom tenisu, tako da pretpostavljam da je nakon toga ova slika nastala i nema nikakve veze s nasom situacijom.
Forza 1921!

Oda majstore!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Majkel, Mirek11 i 93 gosta.

Prijava  •  Registracija