Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ghamaz
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet dec 25, 2025 3:29 pm

Zamisli ti si novinar čitav život, gradiš ime i reputaciju i nakon 30 godina iskustva dođe ti čovjek i kaže : " Evo ti 150 KM de da ovo napišemo. "
Gov*o od portala.

cikoradovic
Kontakt:

čet dec 25, 2025 3:31 pm

Klub po hitnom postupku mora da uradi sljedeće:
1. da se ispitaju priče o ucjenama, slanju poruka da se ne glasa i o nekim zajedničkim sastancima.
2. da se otkriju osobe koje su podijelile (ne)tačne informacije sa radnih sastanaka te da se iste sankcionišu.
3. da se skupština snima i da snimljeni materijal sa sjednice bude dostupan i nama.

Norsborg
Kontakt:

čet dec 25, 2025 3:33 pm

Miske, na tvoju zalost, iza tebe je moglo ostati zapisano da si uradio dosta dobrog za klub, istocna tribina bez obzira sto su to navijaci odradili ali je trebalo to sve organizovati.
Ali bilo je i fula, gubitak prvenstva kod Krupe.
Ti licno si bio garant za postavljanje terena. Ako Zeljo ne plati platices ti. Bez obzira sto si tada prisiljen da odes, prakticki otjeran, trebao si ispuniti svoje obecanje, istina usmeno ali bio si covjek od povjerenja i vjerovalo ti se. Grci su i mogli i vjerovati jer su u rukama imali ugovor koji ce nova uprava isplatiti jer je prijetila blokada racuna. A nije bila mala cifra, ako se ne varam oko 750.000. I tada pocinju finansijski problemi.
Nazalost, gospodine Misimovic odlazis u zaborav.
O njegovom sabotiranju pregovora sam pisao prije 3-4 mjeseca ali mi se nije vjerovalo, cak sam i napadan pa sam se primirio iako sam ima tacne info.

pintol_TM87
Kontakt:

čet dec 25, 2025 3:37 pm

cikoradovic je napisao/la:
1. da se ispitaju priče o ucjenama, slanju poruka da se ne glasa i o nekim zajedničkim sastancima.
2. da se otkriju osobe koje su podijelile (ne)tačne informacije sa radnih sastanaka te da se iste sankcionišu.
3. da se skupština snima i da snimljeni materijal sa sjednice bude dostupan i nama.
A moze se dodati i da se pita ko je uzeo pare od igraca na probi.. ko je bio u talu za to, jedan je bivsi a jedan je jos tu..

milanribar
Kontakt:

čet dec 25, 2025 3:38 pm

Mislim da je live prenos skupštine za članove kluba rješenje. Makar u ovom dijelu koji se tiče strateškog partnera. Ipak je historijska skupština i prvi put se za nešto slično glasa.

SamoIstina
Kontakt:

čet dec 25, 2025 3:45 pm

Ja bih samo dodao, posto Misimovic javno iznosi ove poluinformacije, red je i da se objave i ti mailovi koje je slao clanovima skupstine da glasaju protiv. Pa da vidimo o cemu se tu radi.

DizelForce
Kontakt:

čet dec 25, 2025 3:46 pm

eh sad forumasi znate sto miske nevalja, a vi ga jos dizite.
ja amara nisam vidio da se brine oko investitora ILI BILO KOGA

igla
Kontakt:

čet dec 25, 2025 3:51 pm

Daleko im kuća obojici, a i njima sličnim.

Mirek11
Kontakt:

čet dec 25, 2025 3:53 pm

exbabilon je napisao/la:
čet dec 25, 2025 2:44 pm
E vala Misimovicu, ako je i od tebe, previse je. Ovo narucivanje novinara da ga kao pitaju sta on misli o investitoru, prvo Diglisic, sad Mirvic... a u medjuvremenu ni traga ni glasa, idi ba..
Zaboravio je dionice spomeniti 😃
Veliko razocarenje, "popisao" sve dobro sto je uradio ali i totalno nerazuman potez kao biznismena, ako imas neki interes onda si se trebao javiti na javni poziv kluba (sportski segment i/ili nekretnine), dostaviti ponudu pa neka skupstina odluci koja je ponuda bolja.
Ovako kao ne interesujete te klub, ne prijavljujes se sa ponudom, nisi sponzor godinama I ovako jeftino se javljas, sa narucenim clancima u bitnim trenutcima.
Tuzno i jadno za gledati, na sta covjek spade.
Nadam se da ce potrebna vecina biti svjesna situacije , vremena u kojem klub treba da funkcionise I ostvaruje rezultate koje ce zadovoljiti armiju "gladnih" navijaca.
Bez sigurnog izvora finasiranja se ne moze nista napraviti, ni u cemu pa ni u fudbalu, jer ovo je ozbiljan biznis.
Niko ne zna sta moze donijeti, nema garancija ali siguran sam bolju osnovu I uz jasnije vodjenje kluba, bolje od trenutnog. Jer ovo sto imamo sada ne vodi nicemu, odnosno vodi u propast.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

dzulijano_pike
Kontakt:
Status: Online

čet dec 25, 2025 3:55 pm

Senade, smrade, odjebi.
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

blueheart
Kontakt:

čet dec 25, 2025 3:59 pm

ja bih razumio da je on poslao kakvu ponudu, okupio ljudi pa dali kakav konkretan prijedlog, pa da imamo 2 zainteresovane strane sto nebi bilo lose.... a ovako presipanje iz supljeg u prazno je teska besmislica....
DRZAVA ZELJO

Valter
Kontakt:

čet dec 25, 2025 4:00 pm

Nisam imao neki negativan stav po pitanju Misimovića al nisam ga ni veličao. Mislim da ima ključni doprinos oko aktivnosti na izgradnji Istočne tribine koja nam je u međuvremenu generisala dodatni izvor prihoda i omogučila Europske utakmice na Grbavici. Zato stvari ne treba gledati crno-bijelo. Nisam upoznat sa njegovim trenutnim uticajem na određene članove Skupštine. Kao neko ko je bio određeni vremenski period u strukturama kluba do sada je ima pravo i na neki svoj pogled po pitanju buducnosti kluba.

Međutim tajming intervjua je više nego problematičan i podložan preispitivanju motiva za isti. Zbog ovoga mislim da bi trebao okončati svoj uticaj na klub te kao i Amaru mjesto mu treba biti jediino na tribinama kao navijaču (ako to želi). Poslije ovakvog tajminga intervjua, moralno trebao bi da izgubi pravo na javno iznošenje stavova po pitanju Želje.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

igla
Kontakt:

čet dec 25, 2025 4:03 pm

Nakon sutra ako Bog da:
-Senad out
-Amar out
-zabrinuti prijatelji kluba out
-zabrinute legende out

I svi botovi i idolopoklonici out.

Imate mozak ljudi, koristite ga.

AdmirA
Kontakt:

čet dec 25, 2025 4:05 pm

Dajte imena koja su bila na veceri, koji restoran, i ko je organizator osim Senada, ko je dao podatke?

salle86
Kontakt:

čet dec 25, 2025 4:16 pm

Minjore je napisao/la:
čet dec 25, 2025 2:34 pm
salle86 je napisao/la:
čet dec 25, 2025 2:32 pm
Zašto novinare nije zanimalo prije mjesec, dva...pet. šta on misli o ovome. Već ih samima sad?
Možda je malo i do toga. Recimo
Ne bi ih ni sad zanimalo da nisu dobili poziv.
Ja ba, poštena neka raja
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

salle86
Kontakt:

čet dec 25, 2025 4:20 pm

plavi kanarinac je napisao/la:
čet dec 25, 2025 3:02 pm
Potpuno objektivno, sta ako je istina ovo u dijelu povrat investicije sa 15% kamate?
Totalno neupućen, razmišljam eto ako recimo neko ponudi 10 miliona i traži za X godina +15% meni je to sasvim legitimno.
To u biti dođe njegova zarada, hoće li je uzeti za godinu, dvije, pet...do njega je
Čim se spominje, znači da se vjeruje da se može zaraditi taj "višak" što je po meni veliki plus
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ANamelessGhoul
Kontakt:

čet dec 25, 2025 4:42 pm

Gledaj rajlovackog gmaza što se javlja sutra cete aBd svi odjebat

dzulijano_pike
Kontakt:

čet dec 25, 2025 4:46 pm

Potrosio Zeljinih 5 miliona na 100 igraca koje su ostale poslije Gredica
Prozvao nas da su titule namještene.
Podijelio nas u dva tabora.
Nekoliko puta minira ulazak investitora.
Hadzija, **** ti kosti svoje, odjebi od Želje
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

Zaxon11
Kontakt:

čet dec 25, 2025 4:47 pm

Sutra je dan D. Ako fakat ova ekipa oko Misimovića otjera investitora kako su otjerali i Digislića, tu je negdje i kraj kluba. Završavamo kao Čelik ili u boljem slučaju Sloboda. Svaki onaj koji glasa protiv sutra je neprijatelj kluba. Tačka.
Volio sam Mešu nekad kao brata rođenog. Al dosta te više. Zadnjih godina samo kenjaš po klubu, **** u skokovima.

revolt
Kontakt:

čet dec 25, 2025 4:55 pm

4. Javno objaviti imena skupštinara koji su sinoć bili na večeri sa Misimovićem u Bosmalu, 2 noći pred skupštinu. Ovo sve mora biti javno objavljeno.
plavi su pravi crveni su drveni

Trenutno korisnika/ca: AdmirA, Gola, Google [Bot], PlavaDobrinja1921, salle86 i 100 gostiju.

Prijava