ovima ni uza familija ne zna da su fudbalericipiripi je napisao/la: ↑uto dec 09, 2025 12:51 pmMoje misljenje je da ce se Admir i njegovi ljudi namiriti preko ledja kluba, a na teret klubu ostaju Rakic, Jaganjac, Konings, Trupe, Sedorf, Obradov.
Gdje je tu odgovornost Admire, ti si ipak "vojnik" kluba, ti imas Zeljin DNK ti si neko ko stvara mlade igrace
cikoradovic je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 10:59 amJa baš rijetko kritikujem ali nešto mi opasno smrdi. Odluke koje se donose su jako upitne. Kao što je rečeno, nekome nije stalo da dođe osoba sa parama. Lijepo su zamoljeni da ne nabacuju igrače i da se ne guraju ljudi u klub dok se ne riješi nešto na skupštini, da ne dižu plate i ne rade produženja, znači bila je uljudna molba, nakon te molbe ubačen je Nešo u omladinski pogon, pa je potpisan Deni, Freeman, bokser, Garcia kojeg su protjerali u prošlom klubu jer mu nisu mogli riješiti papire a kod nas se skrasio. Da li je neophodno da se imenuje trener najmanje na godinu dana (neće niko doći na manje) a da se zna da uskoro imamo sjednicu na kojoj će se glasati o ponudi potencijalnog ulagača? Bojim se da opet imamo ljude koji guraju u kontra smijeru.
Odluka poput te je realna prilika da ulagač odustane od ponude i ulaganja.
Naravno da je preporuka, pa valja ih raskinuti...Kospicar je napisao/la: ↑uto dec 09, 2025 1:44 pmcikoradovic je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 10:59 amJa baš rijetko kritikujem ali nešto mi opasno smrdi. Odluke koje se donose su jako upitne. Kao što je rečeno, nekome nije stalo da dođe osoba sa parama. Lijepo su zamoljeni da ne nabacuju igrače i da se ne guraju ljudi u klub dok se ne riješi nešto na skupštini, da ne dižu plate i ne rade produženja, znači bila je uljudna molba, nakon te molbe ubačen je Nešo u omladinski pogon, pa je potpisan Deni, Freeman, bokser, Garcia kojeg su protjerali u prošlom klubu jer mu nisu mogli riješiti papire a kod nas se skrasio. Da li je neophodno da se imenuje trener najmanje na godinu dana (neće niko doći na manje) a da se zna da uskoro imamo sjednicu na kojoj će se glasati o ponudi potencijalnog ulagača? Bojim se da opet imamo ljude koji guraju u kontra smijeru.
Vidim da se potencira priča da je preporuka potencijalnog strateškog partnera da ne produžava ugovore, ne gomila zaposlene i slično.
Postavlja se jedno prosto pitanje, da li postoji rok do kojeg on (strateški partner) treba da pošalje ponudu ili to nije definisano, a koliko znam nije.
Da li onda Klub treba da samo egzistira i čeka famoznu ponudu strateškog partnera koji nije uslovljen nikakvim rokom.
Mi se trebamo a i ponašamo kao da on neće doći, ako dođe, tim bolje. Ne možemo zaustaviti procese u Klubu jer čekamo nečiju ponudu koju ne znamo kad ćemo i da li ćemo je dobiti.
Ne potencira se nikakva prica nego je to nesto o cemu se razgovaralo u pregovorima ....Kospicar je napisao/la: ↑uto dec 09, 2025 1:44 pmcikoradovic je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 10:59 amJa baš rijetko kritikujem ali nešto mi opasno smrdi. Odluke koje se donose su jako upitne. Kao što je rečeno, nekome nije stalo da dođe osoba sa parama. Lijepo su zamoljeni da ne nabacuju igrače i da se ne guraju ljudi u klub dok se ne riješi nešto na skupštini, da ne dižu plate i ne rade produženja, znači bila je uljudna molba, nakon te molbe ubačen je Nešo u omladinski pogon, pa je potpisan Deni, Freeman, bokser, Garcia kojeg su protjerali u prošlom klubu jer mu nisu mogli riješiti papire a kod nas se skrasio. Da li je neophodno da se imenuje trener najmanje na godinu dana (neće niko doći na manje) a da se zna da uskoro imamo sjednicu na kojoj će se glasati o ponudi potencijalnog ulagača? Bojim se da opet imamo ljude koji guraju u kontra smijeru.
Vidim da se potencira priča da je preporuka potencijalnog strateškog partnera da ne produžava ugovore, ne gomila zaposlene i slično.
Postavlja se jedno prosto pitanje, da li postoji rok do kojeg on (strateški partner) treba da pošalje ponudu ili to nije definisano, a koliko znam nije.
Da li onda Klub treba da samo egzistira i čeka famoznu ponudu strateškog partnera koji nije uslovljen nikakvim rokom.
Mi se trebamo a i ponašamo kao da on neće doći, ako dođe, tim bolje. Ne možemo zaustaviti procese u Klubu jer čekamo nečiju ponudu koju ne znamo kad ćemo i da li ćemo je dobiti.
Kad tako pogledas na situaciju stoji tacno to napisano.Kospicar je napisao/la: ↑uto dec 09, 2025 1:44 pmcikoradovic je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 10:59 amJa baš rijetko kritikujem ali nešto mi opasno smrdi. Odluke koje se donose su jako upitne. Kao što je rečeno, nekome nije stalo da dođe osoba sa parama. Lijepo su zamoljeni da ne nabacuju igrače i da se ne guraju ljudi u klub dok se ne riješi nešto na skupštini, da ne dižu plate i ne rade produženja, znači bila je uljudna molba, nakon te molbe ubačen je Nešo u omladinski pogon, pa je potpisan Deni, Freeman, bokser, Garcia kojeg su protjerali u prošlom klubu jer mu nisu mogli riješiti papire a kod nas se skrasio. Da li je neophodno da se imenuje trener najmanje na godinu dana (neće niko doći na manje) a da se zna da uskoro imamo sjednicu na kojoj će se glasati o ponudi potencijalnog ulagača? Bojim se da opet imamo ljude koji guraju u kontra smijeru.
Ugasi se ti legendo.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑uto dec 09, 2025 3:48 pmSa nikad većim budžetom doveli su ljudi igrače nivoa Turanjanina, Bibera i ostalih
Politika, bolje tri prosječna nego jedna dobar je pogubna za ovaj klub, yebeš rotaciju kad ti na kraju izadje sve duplo skuplje da otjera navedene panjeve
Mirvić ako propadne nas treba ugasiti, jer ovo više smisla nekog i nema
Ne trebamo se gasiti, ali ćemo postati prosječan klub (ako vec nismo) koji ce se zadovoljiti po kojim izlaskom u Europu. Prve tri ekipe su već odmakle u svakom smislu od omladinskog do prvog tima a o finansijama suvisno pricati.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑uto dec 09, 2025 3:48 pmSa nikad većim budžetom doveli su ljudi igrače nivoa Turanjanina, Bibera i ostalih
Politika, bolje tri prosječna nego jedna dobar je pogubna za ovaj klub, yebeš rotaciju kad ti na kraju izadje sve duplo skuplje da otjera navedene panjeve
Mirvić ako propadne nas treba ugasiti, jer ovo više smisla nekog i nema
Nemamo se šta cuti. Napisao si da cemo poslije ovog kola biti treci, najbolje spinovati. Helem nejse.plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto dec 09, 2025 11:10 amTrebamo uzeti ovo do kraja i treći.
Cujemo se poslije sloge.