Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet dec 04, 2025 5:50 pm

Mi smo ko čovjek koji ima neizliječivu bolest, nekad se malo stanje ko i popravi ali sve je kratkog daha
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Refa1921
Kontakt:

čet dec 04, 2025 5:52 pm

Ma i budala vidi sa Odinaka i Cveta ne mogu zajednk igrati. Cveta se potroši puno prema naprijed a Odinaku nazad nije prošao samo ko nije pokušao. Nevjerovatno neiteligentan igrač. Mora desno igrati Trupe protiv pitara a i pojačati veznu liniju. Ne mogu ona dva kloca zajedno gore ( u napadu) igrati protiv jačih ekipa, jer čim nam protivnik pređe centar to bude šansa za go.

Norsborg
Kontakt:

čet dec 04, 2025 5:54 pm

Igramo 4-4-2, sistem u kojem nas najbrzi igrac, Cveta igra veznog. Sta onda ocekivati nego nabijanje lopte. Ako vec igras sa dvojicom naprijed onda igras sa tojicom nazad jer imas covjeka vise u sredini.

Dzezvar
Kontakt:

čet dec 04, 2025 5:57 pm

Ljudi dragi jeste li svjesni da smo napokon poslije dosta vremena imali pare da dovedemo igrace kako treba.....
Potrosili smo ih uludo zahvaljujuci budalastinjama pojedinaca...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

plavi kanarinac
Kontakt:

čet dec 04, 2025 5:58 pm

Al daj neko nek mi objasni evo kako neki igraci igraju 3-5 tekmi pa ne igraju 3-5 tekmi hahaha ko ce ista pokazati u tom sistemu
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Norsborg
Kontakt:

Hvala Bogu vrlo brzo idu pozitivne stvari pa ce se i strucnjaci skloniti, pored ostalog.

Valter
Kontakt:

čet dec 04, 2025 6:02 pm

Norsborg je napisao/la:
Hvala Bogu vrlo brzo idu pozitivne stvari pa ce se i strucnjaci skloniti, pored ostalog.
Neće se oni skloniti nego uzeti lijepe pare.
Ovce su tu da se šišaju.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

igla
Kontakt:

čet dec 04, 2025 6:08 pm

Adžem nije najveći problem, on treba otići naravno, ali srž problema je čovjek koji je dao 3 godine ugovora Adžemu i svi ostali koji su se složili da je to dobra ideja.

U konačnici, srž je da nam se kroz klub u upravi smjenjuju ljudi koji veze sa sportom i fudbalom nemaju. Različitih ubleha je bilo, dovodili znalci Al Tuvajrija, prije nekad Miloš Kostić došao jer je imao lijepu prezentaciju ko da prodaje Somat. Pa si imao Oru Ibrišimovića koji je toliko "pratio" Želju da kad je postao predsjednik npr nije znao da je Edis Mulalić već imao prethodni mandat u Želji. Pa si imao one predsjednike koje Amar izabere da mu budu nadređeni.

Masa takvih ljudi i neljudi je nama birala trenere, igrače, radila različite gluposti koje im padnu na pamet u njihovim egoističnim glavama. Ja ne znam je li se ijedna uprava razišla da nisu bar neki članovi postali smrtni neprijatelji jedni drugima i vrijeđali se međusobno.

Zbog ovakvih debila ja prizivam da imamo jednog glavnog, sa njegovim parama. Nije garant nikakav, vidimo i po komšijama, ali veće su šanse da nećeš opet Al Tuvajrija imati ili Adžema kao dugoročno rješenje.

cikoradovic
Kontakt:

čet dec 04, 2025 6:23 pm

Jednom jedan lik reče: slab sam na mlade igrače. Gojak će jedino dobiti priliku ako se preseli kod Bilalagića u tabor. Mene je stid priče o minimalnim greškama tokom ulaganja. Opet nam se poklopi i imamo priliku da budemo treći, da se odmaknemo od konkurencije, da prelomimo i opet ne iskoristimo priliku. Sramotno. Samo 2 boda u 5 utakmica. O utakmici nemam šta reći. Nadam se da će na derbiju Tarik stajati na golu. Od igrača jedino skidam kapu Mateju našem najboljem igraču trenutno.

41 igrača mi imamo u rosteru. 41! Pola od tih igrača ne koristimo. Niko se neće ni počešati radi toga. Da ne pričam o nekim drugim sramotama kako neki ne mogu papire dobiti a uredno su potpisali saradnju sa klubom. Cirkus.

Jedino je bitno ono što će se desiti na skupštini. Nadam se da ćemo sa nekim drugim ljudima i sa nekom drugom energijom ući u iduću godinu.

BHDragons
Kontakt:

čet dec 04, 2025 6:27 pm

Izbaciš Oulada koji je bio najagilniji čitavu utakmicu i haman jedini nešto pokušavao. Ne ide mi u glavu nikako. Užas. Pogubio je čovjek sve konce.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

fcz
Kontakt:

čet dec 04, 2025 7:01 pm

BHDragons je napisao/la:
čet dec 04, 2025 6:27 pm
Izbaciš Oulada koji je bio najagilniji čitavu utakmicu i haman jedini nešto pokušavao. Ne ide mi u glavu nikako. Užas. Pogubio je čovjek sve konce.
Zar je ikad uopste imao konce u rukama?

Jesmo li zaboravili epsku sramotu protiv Metalurga?

Volsebno izgubljenu titulu sa onako jakim igrackim kadrom?

Satro mu se daje epitet velikog afirmatora mladih igraca, kao da je on stvorio Amira, Rijada, Memiju... Gurao ih jer je morao posto su bili vanserijski talenti a nisu ni imali neke ozbiljnije iskusnije alternative.

Nekoliko pobjeda u derbijima govore da vjerovatno zna nafurati ekipu (jer je i kao igrac bio furac) i to je vjerovatno jedini njegov trenerski kvalitet. Kvalitet kojeg ima i Edis Mulalic.

On je vrhunska neznalica a po svemu sudeci je i prefrigani papak i taldzija.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

ghamaz
Kontakt:

čet dec 04, 2025 7:10 pm

Bravo za novinara na pressu. Šta Željo i navijači imaju od toga što ćeš ti preuzeti odgovornost.

Mirek11
Kontakt:

čet dec 04, 2025 7:17 pm

ghamaz je napisao/la:
čet dec 04, 2025 7:10 pm
Bravo za novinara na pressu. Šta Željo i navijači imaju od toga što ćeš ti preuzeti odgovornost.
:pljesak:
Jedan dobar komentar na stranici , nadam se da ce sef procitati :
Forma 5 kola. A nije da su bili nesavladivi protivnici. Čestitke Adzemu, kapacitet je. Ima širinu čovjek. Ovo je samo zavaravanje protivnika.

Zrinjski. 12
Borac. 12
Velež 11
Sarajevo. 8
Posušje. 7
Rudar 6
Sloga. 4
Široki 3
Radnik. 3
Željezničar 2
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

svabo
Kontakt:

čet dec 04, 2025 7:19 pm

cikoradovic je napisao/la:
čet dec 04, 2025 6:23 pm
Jednom jedan lik reče: slab sam na mlade igrače. Gojak će jedino dobiti priliku ako se preseli kod Bilalagića u tabor. Mene je stid priče o minimalnim greškama tokom ulaganja. Opet nam se poklopi i imamo priliku da budemo treći, da se odmaknemo od konkurencije, da prelomimo i opet ne iskoristimo priliku. Sramotno. Samo 2 boda u 5 utakmica. O utakmici nemam šta reći. Nadam se da će na derbiju Tarik stajati na golu. Od igrača jedino skidam kapu Mateju našem najboljem igraču trenutno.

41 igrača mi imamo u rosteru. 41! Pola od tih igrača ne koristimo. Niko se neće ni počešati radi toga. Da ne pričam o nekim drugim sramotama kako neki ne mogu papire dobiti a uredno su potpisali saradnju sa klubom. Cirkus.

Jedino je bitno ono što će se desiti na skupštini. Nadam se da ćemo sa nekim drugim ljudima i sa nekom drugom energijom ući u iduću godinu.
Jedino se ovo za derbi ne smije uraditi. Čovjeka koji ne brani nikako da staviš na gol u derbiju, još da neki kiks napravi tu mu je i karijera gotova. Trebalo ga je pripremiti na par utakmica prije, to je bilo idealno jer je Muftić u lošoj formi, a ovako sad ga na silu staviti na gol u derbiju nije rješenje. Druga stvar, ako je neko bio jedini pouzdan kroz gotovo sve derbije koje je igrao, to je Muftić.

Danas prvi gol krivac Odinaka, drugi mlaki Seedorf, treći je Muftićev.
Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje.

SanMan
Kontakt:

čet dec 04, 2025 9:38 pm

igla je napisao/la:
čet dec 04, 2025 6:08 pm
Adžem nije najveći problem, on treba otići naravno, ali srž problema je čovjek koji je dao 3 godine ugovora Adžemu i svi ostali koji su se složili da je to dobra ideja.

U konačnici, srž je da nam se kroz klub u upravi smjenjuju ljudi koji veze sa sportom i fudbalom nemaju. Različitih ubleha je bilo, dovodili znalci Al Tuvajrija, prije nekad Miloš Kostić došao jer je imao lijepu prezentaciju ko da prodaje Somat. Pa si imao Oru Ibrišimovića koji je toliko "pratio" Želju da kad je postao predsjednik npr nije znao da je Edis Mulalić već imao prethodni mandat u Želji. Pa si imao one predsjednike koje Amar izabere da mu budu nadređeni.

Masa takvih ljudi i neljudi je nama birala trenere, igrače, radila različite gluposti koje im padnu na pamet u njihovim egoističnim glavama. Ja ne znam je li se ijedna uprava razišla da nisu bar neki članovi postali smrtni neprijatelji jedni drugima i vrijeđali se međusobno.

Zbog ovakvih debila ja prizivam da imamo jednog glavnog, sa njegovim parama. Nije garant nikakav, vidimo i po komšijama, ali veće su šanse da nećeš opet Al Tuvajrija imati ili Adžema kao dugoročno rješenje.
Naš glavni problem je upravo to - ko je na potpisu da je Adžem 3 godine i to za kakvu platu - nikad nema ime i prezime (da ga prekrižimo za sva vremena iz Želje)
To smo imali i sa Amarom, i sa Bekrićem i sa milion igrača - nigdje ime i prezime koji je KRETEN takve ugovore potpisivo a Željo plaćo
a mi obični navijači jeli sebi džigericu, sve ovi gledali i nakraju sve te muljaže MI NAVIJČI platili - trbal bubreg da im damo
Trebaš biti specijalni KRETEN (ili lopov, muljator, kvarnjak, džubre, MRZITI Žeju) pa potpisati Adžema na TRI (3) godine - pa Murinja ne bi potpiso na tri godine

ubaceni element
Kontakt:

čet dec 04, 2025 9:40 pm

Uprava nema damu za otkaz (i taj ugovor je ocito omca oko vrata), ali poraz u derbiju sumnjam da bi mogao prezivjeti. Ne vjerujem da mozemo do pobjede, vjerovatno neki mrljavi X za nastavak agonije.

ISB87
Kontakt:

čet dec 04, 2025 9:58 pm

Ako se udara u prsa da je ovo "njegov klub" onda bi trebao sam ponuditi ostavku nakon ( ne daj Boze) poraza u derbiju.
A onda neka uprava vaga sta ce.

Ma da mislim da cemo se popisati po konama.
MIRZA RASCIC

SamoNapad
Kontakt:

čet dec 04, 2025 10:18 pm

Nema Adzem vremena da sad mijenja golmana to bi bilo samoubistvo . Ono sto moze da gradi ekipu oko Denija-Oulada-Boljevica-Cvetanoskog i sa jednim spicem koji ce vise biti martinela. Ova prva dvojica mi djeluju da se dobro razumiju u kombinatorici trebaju im druga dvojica da to prate i to je to sto se tice napada.Ako nismo od juna se stigli uigrati necemo ni u 10 dana gdje ces vise imati utakmica nego treninga. Golmana traziti na zimu definitivno Muftic ako zeli da ostane profesionalni golman treba da ide iz Zelje ma da mislim da je to Kjosevski 2 ko sto je i vecina govorila . Nama treba golman koji ce biti komadant odbrane koji ce centarsute kupiti ( zicere ako primi nek primi ali neke stvari se ne smiju desavati).
Trupe i Konings trebaju ici ne vidim svrhu da oni sjede na klupi a stranci (nisu se nametnuli i cao)

igla
Kontakt:

čet dec 04, 2025 11:28 pm

Ovaj Marokanac treba da igra. Glupost je i danas bila vaditi ga.

plavi kanarinac
Kontakt:

čet dec 04, 2025 11:58 pm

Sve ok biti nezadovoljan divljati ali javljati se igracima i mrtve psovati kosti psovati porodicu ... Zato nam nikad nece ni biti bolje.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Trenutno korisnika/ca: Ujko i 60 gostiju.

Prijava