To pitanje treba postaviti Adzemu, on ga je doveo.
I šta kažeš?plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned nov 02, 2025 10:16 amSve i da jeste kako si napisao, jel toksicno tako stalno pisati poslije svih rezultata, dobrih i losih, poslije svake tekme i čekati grešku da eventualno napises i "jesam vam rekao"?Ludvig Leple je napisao/la: ↑ned nov 02, 2025 8:52 amPa ti gori što se uopšte raspravljaš Ratobornim dečkom. On i njih par još uvijek nosaju roze naočale. Samo nam je kratkoročan rezultat bitan i to je to.
Označavaju neistomišljenike kao neke ljude kojima se plaća da ovdje pišu.
Admir Adžem veze nema sa životom i meni je iskreno žao što je pojedincima statistika protiv Slobode nekakvo mjerilio, šprdaju se s njima u drugoj ligi.
Sretno danas.
Kakav si ti fan navijac simpatizer ako nikad nemas rijec podrske, eventualno da ce bolje biti ako ti sad nije dovoljno dobro? Ili je to po defaultu samo pisi lose?
Lp
											Sacekaj jos 3 kola, da upisemo jos koji poraz.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑ned nov 02, 2025 8:51 pmA prvo poluvrijeme protiv Kopera tek.
Samo da pitam ove ratoborne skupstinare, jel vakat dosao da kritikujemo ili cemo cekati da padnemo na
7-8 mjesto pa da onda pocnemo, sta velite?
Ali fakat jesmo..Mene nervira što svaku utakmicu početak pripada gostu..Evo večeras prvih pet minuta Velež nas nabio u kazneni 2-3 kornera izbi nabij i hop ruka penal..Drugi poluvrijeme isto umjesto da mi navalio na njih oni nas opet nabiju u naš kazneni i prijete..
Tipujem na to da ćemo primit gol prvih 10 minuta, s obzirom koliko loše ulazimo u oba poluvremena Zrinjski će to iskoristiti i rano povestiANamelessGhoul je napisao/la: ↑ned nov 02, 2025 8:38 pmNe pamtim kad mi je poraz teze pao. Još sad Zrinjski
											Pa kakvi tako postadosmo preko noci, ako smo uopste takvi. Koliko utakmica preokrenusmo u zadnjim minutama, bezmudasi ne bi mogli okrenuti protiv Borca iz 0:2, do 3:2. Tanka je linija od m... do koljena, do " bezmudasa ". Problem je u necemu drugom.Okolele je napisao/la: ↑ned nov 02, 2025 9:03 pmAli fakat jesmo..Mene nervira što svaku utakmicu početak pripada gostu..Evo večeras prvih pet minuta Velež nas nabio u kazneni 2-3 kornera izbi nabij i hop ruka penal..Drugi poluvrijeme isto umjesto da mi navalio na njih oni nas opet nabiju u naš kazneni i prijete..
To je ono što sam ja govorio nakon slobode.
🤍
🤍
🤍