plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned nov 02, 2025 10:16 am
Ludvig Leple je napisao/la: ↑ned nov 02, 2025 8:52 am
salle86 je napisao/la: ↑ned nov 02, 2025 12:27 am
Dobro Klop
Šteta što si ovde samo 3 mjeseca, da si duže valjda bi šta naučio od tebe pa se i ja razumio ko ti 

Pa ti gori što se uopšte raspravljaš Ratobornim dečkom. On i njih par još uvijek nosaju roze naočale. Samo nam je kratkoročan rezultat bitan i to je to. 
Označavaju neistomišljenike kao neke ljude kojima se plaća da ovdje pišu.
Admir Adžem veze nema sa životom i meni je iskreno žao što je pojedincima statistika protiv Slobode nekakvo mjerilio, šprdaju se s njima u drugoj ligi.
Sretno danas.

Sve i da jeste kako si napisao, jel toksicno tako stalno pisati poslije svih rezultata, dobrih i losih, poslije svake tekme i čekati grešku da eventualno napises i "jesam vam rekao"?
Kakav si ti fan navijac simpatizer ako nikad nemas rijec podrske, eventualno da ce bolje biti ako ti sad nije dovoljno dobro? Ili je to po defaultu samo pisi lose?
Lp

Najlakše je okrenuti pricu. Kao neko nekom brani da iznese misljenje, a činjenice su ovo sto si napisao. Pojedinci pljuju svaki potez. Nista ne valja sto se uradi. Samo neki pljuckanje. Naravno neko to uspije malo zamaskirani, a kod nekih 90% postova je pljuvanje. 
Naravno da ima stvari koje se meni ne svidjaju, ali kao i svi ovdje znam kakvo je stanje kod nas i mogu procijeniti sta je realno, a sta nije. Evo je prvi nisam bio pristalica da se dovede Adzem za trenera. Ali cim je potpisao, dajem mu svu moguću podršku, kao sto bi davao i bilo kojem drugom treneru. Sve u cilju da podrzimo svog Zelju, i ako mogu da ga poguram sa bar 0.0000001%.  Pored ovih sto pisu po instrukcijama, ima i dio "navijaca" kojima je bitnije da budu u pravu nego da Zeljo napravi neki uspjeh.