Al izjave Karamarka za bilborda:
"A ne nego ce biti bordo"
Kakav lik
To je to, sve si objasnioOccasionally je napisao/la: ↑uto sep 30, 2025 9:10 pmAko iko zna, zna @cikoradovic.
A pošto on zna da to što zna nekad nije dobro iznijeti ovdje, onda bolje i da se ne zna.
![]()
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet okt 02, 2025 10:09 amA sto je sad popularno nesto se izvinjavati Adzemu?
Jesmo to mi, kao navijaci, bili nesto u krivu kad smo ga kritikovali?Naravno, govorim o normalnim kritikama, a ne psovkama razne vrste.
Itekako smo bili upravu, jer niti rezultati na pocetku, niti igra, a Boga mi njegov stav prema nama nije bio dobar.Sve je bilo u skladu sa zaslugom.
Nakon Veleza i haman otkaza, stvari su se pocele mijenjati i "brod" se nekako ispravio.Treba mu odati priznanje da je i on skontao neke stvari i poceo ih ispravljati, ispratili su to i rezultati, pa su malo i navijaci vratili povjerenje.
Licno jos uvijek imam dosta kritika prema nastupu ekipe.Ogroman je plus sto se izgradila ta atmosfera i zajednistvo, ali igra moze i mora biti bolja.Nama se sva igra svodi na tranziciju (logicno, jer nam je to i najjace oruzje trenutno prema kadru koji imamo) i to je vise nego ok protiv igracki jacih ekipa poput Sarajeva, Zrinjskog i Borca.Medjutim, to ne moze biti dovoljno protiv svih ostalih ekipa gdje cemo mi imati loptu u nogama i napadati. U Posusju je to bilo tanko igrom, protiv Veleza je bilo tanko do njihovog crvenog, a nije bilo bajno ni poluvrijeme sa igracem vise, u Doboju nisi nista uradio, a znamo sta je bilo u Sirokom.
Prema tome, svaka cast za ova 3 VELIKA skalpa na Grbavici, ali nemojmo da dobri rezultati amnestiraju svaku kritiku.Daleko je ovo od igre i ekipe kakvu bi Zeljo trebao imati, ali je super da se ide u tom pravcu.