Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

SamoNapad
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto sep 30, 2025 2:58 pm

Al izjave Karamarka za bilborda:
"A ne nego ce biti bordo"
Kakav lik

Occasionally
Kontakt:

uto sep 30, 2025 5:58 pm

Moram opet malo o suđenju (pokušaju suđenja) i ovoj emisiji WW s njima trojicom.
Ne treba nam dopis prema UEFI. Dovoljno poslati ovu zadnju epizodu.
Što se njih trojice tiče nisam ih nešto puno prije pratio. Ali vizavi toga da oni ne bi zbog poslodavca i nekakvih veza smjeli baš puno kritikovati ovo zadnje je baš iznenađenje. Komentari njihovi.
Kao da gledam TLN "Reufe, i djeca nam se smiju".
Smiju se na sudijske odluke otvoreno.

Neće to nama ništa pomoći. Pišem zbog nečega drugog. Zbog nekog pravca u kojem ide politički ambijent ovdje u Bosni.
Prije 30 i kusur godina navijačke skupine su bile korištene za već znamo šta.
Ne kažem da će opet. Mnogo što šta nije isto kao onda. Hvala Bogu.
Ali njihovo ( NS i Vica Gica), sada već ide sve otvorenije i bezobraznije, ponašanje i krađe ka maximumu.
Bojac očekuje tortu sa čestitkom iz NS na kraju sezone.
Laktašenko je postao običan građanin i nikako da se pomiri sa tim.
Brod im tone finansijski. Niko im dinara više ne da.
Odoh daleko...

Sva naše energije a vide da je samo nebo granica, će za njih biti veliki problem. Samo da ne izazovu neku nesmotrenu situaciju od Želje.
Kažem od Želje jer niko nije nikada razdvojio igrače i navijače.
Bojim se da nas nepravda ne isprovocira do nečega nekontrolisanoga.

Previše se Željo voli.

Ferroviere_1921
Kontakt:

uto sep 30, 2025 6:54 pm

:baklja:

Sky1
Kontakt:

uto sep 30, 2025 7:22 pm

U Bijeljini će se morati biti baš dobar da bismo dobili Radnika, solidna su ekipa ali sudijsko klanje će biti na još većem levelu, nego protiv Širokog.

avlami97
Kontakt:

uto sep 30, 2025 7:42 pm

Po meni Šošić igrač mjeseca.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

uto sep 30, 2025 7:58 pm

Zabija ga Jaganjac ko onomad Stevo u 90+

Mirek11
Kontakt:

uto sep 30, 2025 8:46 pm

Zna li neko kakav je status radova na jugu, koliko se moglo vidjeti u subotu sa istoka, slabo sta da se radi. Nisam paranoican niti imam neke info., ali ovo bi moglo biti da ce se razvuci do pred izbore naredne godine
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Occasionally
Kontakt:

uto sep 30, 2025 9:10 pm

Ako iko zna, zna @cikoradovic.
A pošto on zna da to što zna nekad nije dobro iznijeti ovdje, onda bolje i da se ne zna.

:rofl:

Mirek11
Kontakt:

uto sep 30, 2025 11:47 pm

Occasionally je napisao/la:
uto sep 30, 2025 9:10 pm
Ako iko zna, zna @cikoradovic.
A pošto on zna da to što zna nekad nije dobro iznijeti ovdje, onda bolje i da se ne zna.

:rofl:
To je to, sve si objasnio 😁

south side
Kontakt:

sri okt 01, 2025 12:59 pm

Na nedavnoj sjednici Skupštine FK Željezničar, radna grupa zadužena za pregovore s potencijalnim strateškim partnerom predstavila je svoj rad u prethodnom periodu, a delegati su usvojili informaciju o statusu aktivnosti sa zainteresiranim partnerom i dali podršku što bržem okončanju pregovora.

Kada bi se to trebalo desiti?

Kako saznaje Sport Centar, prvi korak bit će da Mirvić dostavi prijedlog ugovora o kojem bi se potom izjasnili članovi Skupštine FK Željezničar, na kojem je konačna odluka.

No, važno je naglasiti da to neće biti aktuelni saziv Skupštine s obzirom na to da je do jučer bio otvoren rok za prijave za prijedloge imena kandidata za skupštinske delegate u naredne četiri godine.
"Nakon isteka roka za podnošenje prijava/prijedloga za delegate, Komisija će prema prijedlozima članova Kluba izvršiti izbor delegata, a sve u skladu sa članom 31. Statuta Kluba, kao i kvalifikacijama i doprinosu koji predloženi delegat može dati u funkcionisanju Skupštine”, saopćio je nedavno FK Željezničar.

I od brzine kojom će se konstituirati nova Skupština ovisi kad će se delegati izjasniti o Mirvićevom prijedlogu, pod uvjetom da ga on zaista i dostavi klubu, odnosno spomenutoj radnoj grupi.
S obzirom na to da je FK Željezničar registriran kao udruženje građana, jasno je da potencijalni strateški partner ne može imati status investitora, a koji model saradnja će biti predložen, a da bude obostrano prihvatljiv, teško je prognozirati.

Značajna imovina

S obzirom na značajnu imovinu koju Željezničar posjeduje, evidentno će da će se morati voditi računa o tome da ona ostane zaštićena u pregovorima s bilo kojim potencijalnim partnerima.

Nezvanično čujemo da bi možda najrealnija varijanta bila da potencijalni partner bude uključen u ulaganja u sportski pogon, iz kojeg bi i crpio povrat uloženih sredstava, kroz transfere, no sve to su nagađanja za koja nema čvrste potvrde.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

DinoLu123
Kontakt:

sri okt 01, 2025 1:03 pm

Zna li neko kad je u petak trening na Grbavici

tm87alem
Kontakt:

sri okt 01, 2025 1:23 pm

Da li neko zna, hoce li se produzavati rok za prijavu za delegata u Skupstini? Znam, pisali bi iz kluba na zvanicnoj, al ako neko zna, bio bih zahvalan na informaciji. Forza Zeljo!

ZeljinManijak
Kontakt:

sri okt 01, 2025 3:04 pm

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :bih:

Norsborg
Kontakt:

sri okt 01, 2025 6:45 pm

Pitari vise nisu "divevi", nisu galaktikosi, sada su natprosjecni.
Sami od sebe prave cirkus.

plavi kanarinac
Kontakt:

sri okt 01, 2025 9:08 pm

DinoLu123 je napisao/la:
sri okt 01, 2025 1:03 pm
Zna li neko kad je u petak trening na Grbavici
Ima li neko info?
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Mirek11
Kontakt:

sri okt 01, 2025 10:33 pm

Lopta
Kontakt:

sri okt 01, 2025 11:20 pm

ISB87
Kontakt:

čet okt 02, 2025 8:47 am

Koliko se Adzem "spustio", svaka cast sefe. U onom revoltu sam bio protiv tebe, i izvinjavam se za to, a sada se nadam da ces ostati koliko ti ugovor traje i da ces u zadnjoj sezoni barem biti, do zadnjeg kola, u borbi za titulu.

Svaka cast na prizemnosti, ostani takav.
MIRZA RASCIC

NEZALAGANJE
Kontakt:

čet okt 02, 2025 10:09 am

A sto je sad popularno nesto se izvinjavati Adzemu?
Jesmo to mi, kao navijaci, bili nesto u krivu kad smo ga kritikovali?Naravno, govorim o normalnim kritikama, a ne psovkama razne vrste.

Itekako smo bili upravu, jer niti rezultati na pocetku, niti igra, a Boga mi njegov stav prema nama nije bio dobar.Sve je bilo u skladu sa zaslugom.

Nakon Veleza i haman otkaza, stvari su se pocele mijenjati i "brod" se nekako ispravio.Treba mu odati priznanje da je i on skontao neke stvari i poceo ih ispravljati, ispratili su to i rezultati, pa su malo i navijaci vratili povjerenje.

Licno jos uvijek imam dosta kritika prema nastupu ekipe.Ogroman je plus sto se izgradila ta atmosfera i zajednistvo, ali igra moze i mora biti bolja.Nama se sva igra svodi na tranziciju (logicno, jer nam je to i najjace oruzje trenutno prema kadru koji imamo) i to je vise nego ok protiv igracki jacih ekipa poput Sarajeva, Zrinjskog i Borca.Medjutim, to ne moze biti dovoljno protiv svih ostalih ekipa gdje cemo mi imati loptu u nogama i napadati. U Posusju je to bilo tanko igrom, protiv Veleza je bilo tanko do njihovog crvenog, a nije bilo bajno ni poluvrijeme sa igracem vise, u Doboju nisi nista uradio, a znamo sta je bilo u Sirokom.

Prema tome, svaka cast za ova 3 VELIKA skalpa na Grbavici, ali nemojmo da dobri rezultati amnestiraju svaku kritiku.Daleko je ovo od igre i ekipe kakvu bi Zeljo trebao imati, ali je super da se ide u tom pravcu.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

HajrA
Kontakt:

čet okt 02, 2025 10:24 am

Tipichan primjer bljuvotine :pljesak:

:zid:
NEZALAGANJE je napisao/la:
čet okt 02, 2025 10:09 am
A sto je sad popularno nesto se izvinjavati Adzemu?
Jesmo to mi, kao navijaci, bili nesto u krivu kad smo ga kritikovali?Naravno, govorim o normalnim kritikama, a ne psovkama razne vrste.

Itekako smo bili upravu, jer niti rezultati na pocetku, niti igra, a Boga mi njegov stav prema nama nije bio dobar.Sve je bilo u skladu sa zaslugom.

Nakon Veleza i haman otkaza, stvari su se pocele mijenjati i "brod" se nekako ispravio.Treba mu odati priznanje da je i on skontao neke stvari i poceo ih ispravljati, ispratili su to i rezultati, pa su malo i navijaci vratili povjerenje.

Licno jos uvijek imam dosta kritika prema nastupu ekipe.Ogroman je plus sto se izgradila ta atmosfera i zajednistvo, ali igra moze i mora biti bolja.Nama se sva igra svodi na tranziciju (logicno, jer nam je to i najjace oruzje trenutno prema kadru koji imamo) i to je vise nego ok protiv igracki jacih ekipa poput Sarajeva, Zrinjskog i Borca.Medjutim, to ne moze biti dovoljno protiv svih ostalih ekipa gdje cemo mi imati loptu u nogama i napadati. U Posusju je to bilo tanko igrom, protiv Veleza je bilo tanko do njihovog crvenog, a nije bilo bajno ni poluvrijeme sa igracem vise, u Doboju nisi nista uradio, a znamo sta je bilo u Sirokom.

Prema tome, svaka cast za ova 3 VELIKA skalpa na Grbavici, ali nemojmo da dobri rezultati amnestiraju svaku kritiku.Daleko je ovo od igre i ekipe kakvu bi Zeljo trebao imati, ali je super da se ide u tom pravcu.
TM87

Trenutno korisnika/ca: Baidu [Spider], Google [Bot] i 87 gostiju.

Prijava