Vedo od 9 utakmica ukupno primio 5 golova a u 5 utakmica ni jedanValter je napisao/la: ↑sub sep 27, 2025 10:58 pmAdžemov fan definitivno nisam, al ovo je njegova pobjeda. Pejić a pogotovo Trupe su zatvorili lijevu stranu pitara po kojoj su oni najopasniji. Kako je utakmica odmicala bili su sve bolji. Trupe igrač utakmice, Karamarko i Erik odlični. U početku neki strah se uvukao među igrače, ali prvi uspješan prodor Cvetanoskog je umnogome pomogao da se to razbije. Vedo dvije odlične intervencije ali od 10 izbijanja lopte da deset puta pogriješiš baš previše. Mora nači način da to ispravlja jer to mu je baš mana. I da, drago mi je da je Madžid počeo puno više igrati za momčad.
Imaš konačno dva dobra beka da kombinuješ, defanzivno disciplinovan Trupee i ofanzivno brz i lud bek Odinaka, polako dok se raja navikne da imamo širi kadar solidnih igrača.
Sve si u pravu. Ako mi vjerujes, pokojni Oda mi jos uvijek ponekad dodje u san...Jbg, takvi smo ti mi navijaci, proradi adrenalin, zivci, euforija, frustracija, emocije postanu jace od razuma,postanemo nenormalni i neracionalni. Ali, ovo sta se desava u posljednje vrijeme, e, pa ja se ovoga ne mogu ni sjetiti, kada je bilo posljednji put. Prije utakmice, za vrijeme utakmice, kako na tribinama, tako i na terenu, pa ovo je nesto sto niko nema i ne moze se parama kupiti. Ono sto su igraci napravili na kraju Areninog sazetka utakmice se nikada do sada nije, niti ce se desiti. Ponekad mi se cini da smo svi u nekom toliko pozitivnom transu, da se ne bojimo nikoga... Sta je bio okidac koji je zapalio tu nasu ljubav, tu nasu slogu, tu nasu energiju, ne znam, ali to je bila i zauvijek ce biti nasa najveca snaga. Idemo dalje, svi kao jedan, VTZ !Dzezvar je napisao/la: ↑ned sep 28, 2025 6:20 amPopisa se Adzem po svima nama koji smo ga kritikovali,neko vise a neko manje.....
Ima on to NESTO sto nam ocigledno trebalo, napravio je ekipu koja napokon dise ko jedan.
A ono sto je vise nego ocigledno je da je imao pravo kada je odstranio truhle jabuke.....
Nije se Adzem nista promijenio, niti se promijenio nacin na koji igra, nego je vecini sad doslo iz guz.ce u glavu da nemaju pojma o fudbalu a i rezultati su ih poklopili. Opet na prvi kiks (a bice ih, pogotovo protiv bunkeraskih ekipa) opet ce pricati o Adzemovim izjavama, tik-toku, kako treba vratiti Krpica, kako je u talu sa menadzerima.Jacksparrow je napisao/la:Adzem se poslije Veleža promjenio na bolje. Od izjava do igre i ponasanja.
Baš tako, od kada ja pričam za krpica da je najveći problem u svlačionici. Svaka čast Adi i nek nam oprosti za svo ono neutemeljeno pljuvanje poslije dva kola.Dzezvar je napisao/la: ↑ned sep 28, 2025 6:20 amPopisa se Adzem po svima nama koji smo ga kritikovali,neko vise a neko manje.....
Ima on to NESTO sto nam ocigledno trebalo, napravio je ekipu koja napokon dise ko jedan.
A ono sto je vise nego ocigledno je da je imao pravo kada je odstranio truhle jabuke.....
Desio se Mostar, desilo se odstranjivanje kancer.Ujko je napisao/la: ↑ned sep 28, 2025 6:56 amSve si u pravu. Ako mi vjerujes, pokojni Oda mi jos uvijek ponekad dodje u san...Jbg, takvi smo ti mi navijaci, proradi adrenalin, zivci, euforija, frustracija, emocije postanu jace od razuma,postanemo nenormalni i neracionalni. Ali, ovo sta se desava u posljednje vrijeme, e, pa ja se ovoga ne mogu ni sjetiti, kada je bilo posljednji put. Prije utakmice, za vrijeme utakmice, kako na tribinama, tako i na terenu, pa ovo je nesto sto niko nema i ne moze se parama kupiti. Ono sto su igraci napravili na kraju Areninog sazetka utakmice se nikada do sada nije, niti ce se desiti. Ponekad mi se cini da smo svi u nekom toliko pozitivnom transu, da se ne bojimo nikoga... Sta je bio okidac koji je zapalio tu nasu ljubav, tu nasu slogu, tu nasu energiju, ne znam, ali to je bila i zauvijek ce biti nasa najveca snaga. Idemo dalje, svi kao jedan, VTZ !Dzezvar je napisao/la: ↑ned sep 28, 2025 6:20 amPopisa se Adzem po svima nama koji smo ga kritikovali,neko vise a neko manje.....
Ne kontam....cemu ovo....kontas pobrao svu pamet svijeta...DizelForce je napisao/la: ↑ned sep 28, 2025 11:14 amDesio se Mostar, desilo se odstranjivanje kancer.Ujko je napisao/la: ↑ned sep 28, 2025 6:56 amSve si u pravu. Ako mi vjerujes, pokojni Oda mi jos uvijek ponekad dodje u san...Jbg, takvi smo ti mi navijaci, proradi adrenalin, zivci, euforija, frustracija, emocije postanu jace od razuma,postanemo nenormalni i neracionalni. Ali, ovo sta se desava u posljednje vrijeme, e, pa ja se ovoga ne mogu ni sjetiti, kada je bilo posljednji put. Prije utakmice, za vrijeme utakmice, kako na tribinama, tako i na terenu, pa ovo je nesto sto niko nema i ne moze se parama kupiti. Ono sto su igraci napravili na kraju Areninog sazetka utakmice se nikada do sada nije, niti ce se desiti. Ponekad mi se cini da smo svi u nekom toliko pozitivnom transu, da se ne bojimo nikoga... Sta je bio okidac koji je zapalio tu nasu ljubav, tu nasu slogu, tu nasu energiju, ne znam, ali to je bila i zauvijek ce biti nasa najveca snaga. Idemo dalje, svi kao jedan, VTZ !Dzezvar je napisao/la: ↑ned sep 28, 2025 6:20 amPopisa se Adzem po svima nama koji smo ga kritikovali,neko vise a neko manje.....
Ja samo selamim one sto su me pljuvali kad sam rekao da treba Adzem ostati
Otprilike se to znalo samo sto se tada to onako tiho pricalo...tacno se znao trojac a jednog je Adzem dobro primiro a ovaj skontao da nema zayebancije....o Boljevicu pricamo.south side je napisao/la: ↑ned sep 28, 2025 10:30 amBaš tako, od kada ja pričam za krpica da je najveći problem u svlačionici. Svaka čast Adi i nek nam oprosti za svo ono neutemeljeno pljuvanje poslije dva kola.Dzezvar je napisao/la: ↑ned sep 28, 2025 6:20 amPopisa se Adzem po svima nama koji smo ga kritikovali,neko vise a neko manje.....