Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ublehas
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub sep 27, 2025 11:20 pm

SanMan
Kontakt:

sub sep 27, 2025 11:35 pm

Valter je napisao/la:
sub sep 27, 2025 10:58 pm
Adžemov fan definitivno nisam, al ovo je njegova pobjeda. Pejić a pogotovo Trupe su zatvorili lijevu stranu pitara po kojoj su oni najopasniji. Kako je utakmica odmicala bili su sve bolji. Trupe igrač utakmice, Karamarko i Erik odlični. U početku neki strah se uvukao među igrače, ali prvi uspješan prodor Cvetanoskog je umnogome pomogao da se to razbije. Vedo dvije odlične intervencije ali od 10 izbijanja lopte da deset puta pogriješiš baš previše. Mora nači način da to ispravlja jer to mu je baš mana. I da, drago mi je da je Madžid počeo puno više igrati za momčad.
Vedo od 9 utakmica ukupno primio 5 golova a u 5 utakmica ni jedan
a što se tiče ispucavanja pa na trenera - ko se sjeća Guše zna da je svaku u aut ispucavo, raširi ruke, gleda u nogu i smije se

Lumen
Kontakt:

sub sep 27, 2025 11:42 pm

Jel ima neko fotografiju Cvetinog driblinga nad Ristovskim, kad ga baca na guzicu?

milanribar
Kontakt:

ned sep 28, 2025 1:30 am

Kospa je napisao/la:
sub sep 27, 2025 11:14 pm
Sere raja na sjeveru pa i ja otkud pejic, truppe… Svaka cast Adi… nema sta… zato je on trener a mi palamudi sa tribina…

Svi su bili beton al nijansu iznad ostalih
Madzid, Eric, Truppe,Karamarko, Hamza
Imaš konačno dva dobra beka da kombinuješ, defanzivno disciplinovan Trupee i ofanzivno brz i lud bek Odinaka, polako dok se raja navikne da imamo širi kadar solidnih igrača.

fcz
Kontakt:

ned sep 28, 2025 1:56 am

LJUBAV
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Dzezvar
Kontakt:

ned sep 28, 2025 6:20 am

Popisa se Adzem po svima nama koji smo ga kritikovali,neko vise a neko manje.....
Ima on to NESTO sto nam ocigledno trebalo, napravio je ekipu koja napokon dise ko jedan.
A ono sto je vise nego ocigledno je da je imao pravo kada je odstranio truhle jabuke.....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned sep 28, 2025 6:56 am

Dzezvar je napisao/la:
Popisa se Adzem po svima nama koji smo ga kritikovali,neko vise a neko manje.....
Ima on to NESTO sto nam ocigledno trebalo, napravio je ekipu koja napokon dise ko jedan.
A ono sto je vise nego ocigledno je da je imao pravo kada je odstranio truhle jabuke.....
Sve si u pravu. Ako mi vjerujes, pokojni Oda mi jos uvijek ponekad dodje u san...Jbg, takvi smo ti mi navijaci, proradi adrenalin, zivci, euforija, frustracija, emocije postanu jace od razuma,postanemo nenormalni i neracionalni. Ali, ovo sta se desava u posljednje vrijeme, e, pa ja se ovoga ne mogu ni sjetiti, kada je bilo posljednji put. Prije utakmice, za vrijeme utakmice, kako na tribinama, tako i na terenu, pa ovo je nesto sto niko nema i ne moze se parama kupiti. Ono sto su igraci napravili na kraju Areninog sazetka utakmice se nikada do sada nije, niti ce se desiti. Ponekad mi se cini da smo svi u nekom toliko pozitivnom transu, da se ne bojimo nikoga... Sta je bio okidac koji je zapalio tu nasu ljubav, tu nasu slogu, tu nasu energiju, ne znam, ali to je bila i zauvijek ce biti nasa najveca snaga. Idemo dalje, svi kao jedan, VTZ !
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

gavran
Kontakt:

ned sep 28, 2025 7:50 am

Adzeme odlazi
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Fanzi
Kontakt:

ned sep 28, 2025 8:00 am

Fanzi je napisao/la:
sub sep 27, 2025 9:47 pm
Kako izbrisati profil s ovog foruma?
Ponovo. U nadi da admin ovo nece fuliti. Hvala.

nikson
Kontakt:

ned sep 28, 2025 8:08 am

Ko se sjetio barabe, povisica plate!
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Jacksparrow
Kontakt:

ned sep 28, 2025 8:39 am

Adzem se poslije Veleža promjenio na bolje. Od izjava do igre i ponasanja.
FCŽ

santakuruz
Kontakt:

ned sep 28, 2025 8:45 am

Jacksparrow je napisao/la:Adzem se poslije Veleža promjenio na bolje. Od izjava do igre i ponasanja.
Nije se Adzem nista promijenio, niti se promijenio nacin na koji igra, nego je vecini sad doslo iz guz.ce u glavu da nemaju pojma o fudbalu a i rezultati su ih poklopili. Opet na prvi kiks (a bice ih, pogotovo protiv bunkeraskih ekipa) opet ce pricati o Adzemovim izjavama, tik-toku, kako treba vratiti Krpica, kako je u talu sa menadzerima.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Okolele
Kontakt:

ned sep 28, 2025 9:14 am

Pa promjenio se zato što mu je čitav stadion da do znanja da se promjeni..I smirio se sa svojim istupima..Kad treba kritikovati kritikuj kad treba pohvaliti pohvali..Uvijek bilo i biće...
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

plavi kanarinac
Kontakt:

ned sep 28, 2025 9:45 am

Prvi ja sam govorio da je mozda trebalo krpica ostaviti da bude tu, sad vidim da sam se zajebao.

Ali sinoc ljudi i na 1:0 govore da nam je krpic sada.. a ide bez njega.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

south side
Kontakt:

ned sep 28, 2025 10:30 am

Dzezvar je napisao/la:
Baš tako, od kada ja pričam za krpica da je najveći problem u svlačionici. Svaka čast Adi i nek nam oprosti za svo ono neutemeljeno pljuvanje poslije dva kola.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

alombardo
Kontakt:

ned sep 28, 2025 10:35 am

Ovo je ostvareno u uslovima katlilskog sudjenja, sloga, borac. U širokom bi dobili da nije bilo one lakrdije.

U regularnim uslovima bili bi u igri za prvo mjesto sigurno, ovako pdrrzati Adzema svakako i raditi na unaoprjedjenju kluba.

DizelForce
Kontakt:

ned sep 28, 2025 11:14 am

Ujko je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Sve si u pravu. Ako mi vjerujes, pokojni Oda mi jos uvijek ponekad dodje u san...Jbg, takvi smo ti mi navijaci, proradi adrenalin, zivci, euforija, frustracija, emocije postanu jace od razuma,postanemo nenormalni i neracionalni. Ali, ovo sta se desava u posljednje vrijeme, e, pa ja se ovoga ne mogu ni sjetiti, kada je bilo posljednji put. Prije utakmice, za vrijeme utakmice, kako na tribinama, tako i na terenu, pa ovo je nesto sto niko nema i ne moze se parama kupiti. Ono sto su igraci napravili na kraju Areninog sazetka utakmice se nikada do sada nije, niti ce se desiti. Ponekad mi se cini da smo svi u nekom toliko pozitivnom transu, da se ne bojimo nikoga... Sta je bio okidac koji je zapalio tu nasu ljubav, tu nasu slogu, tu nasu energiju, ne znam, ali to je bila i zauvijek ce biti nasa najveca snaga. Idemo dalje, svi kao jedan, VTZ !
Desio se Mostar, desilo se odstranjivanje kancer.
Ja samo selamim one sto su me pljuvali kad sam rekao da treba Adzem ostati

Kospa
Kontakt:

ned sep 28, 2025 11:21 am

Adzem spomenu na pressici da cekamo jos neke kvalitetne igrace… prelazni zavrsen… to znaci oni koji su slobodni jelda? Ima li kakvih mahalskih koga cekamo? 😄
... Godine života svoga tebi dao sam...

Dzezvar
Kontakt:

ned sep 28, 2025 11:31 am

DizelForce je napisao/la:
ned sep 28, 2025 11:14 am
Ujko je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Desio se Mostar, desilo se odstranjivanje kancer.
Ja samo selamim one sto su me pljuvali kad sam rekao da treba Adzem ostati
Ne kontam....cemu ovo....kontas pobrao svu pamet svijeta...
Po tvom bi nekolicina nas ovdje trebalo selamiti sve one koji su nam yebavali mater 3 godine zbog amara....

Dzezvar
Kontakt:

ned sep 28, 2025 11:33 am

south side je napisao/la:
ned sep 28, 2025 10:30 am
Dzezvar je napisao/la:
Baš tako, od kada ja pričam za krpica da je najveći problem u svlačionici. Svaka čast Adi i nek nam oprosti za svo ono neutemeljeno pljuvanje poslije dva kola.
Otprilike se to znalo samo sto se tada to onako tiho pricalo...tacno se znao trojac a jednog je Adzem dobro primiro a ovaj skontao da nema zayebancije....o Boljevicu pricamo.

Trenutno korisnika/ca: Baidu [Spider], Bing [Bot] i 85 gostiju.

Prijava