Realno.plavi kanarinac je napisao/la: ↑sub sep 27, 2025 1:06 pmZdrave glave reci pejic da igra ikako na derbiju ... Tesko
Ne znam sta ti gledas, Trupe i Karamarko najbolji od nasih, sto me pomalo i zabrinjava. Ono guzijsko govnance je moralo dobiti direktan crveni. Idemo ih razbiti u drugom.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub sep 27, 2025 6:43 pmNe bih da crnjacim, al opet je fulio sa sastavom.Po ko zna koji put.Troupee, Seedorf, Pejic....Upitno da upitnije ne moze biti.
Filozof druže, ne znam kako neko ne može shvatiti da je Kyeremeh vjerovatno najbrži igrač lige i da treba dobar defanzivni bek da njega čuva. Ali bitno je samo kenjati.Ujko je napisao/la: ↑sub sep 27, 2025 7:24 pmNe znam sta ti gledas, Trupe i Karamarko najbolji od nasih, sto me pomalo i zabrinjava. Ono guzijsko govnance je moralo dobiti direktan crveni. Idemo ih razbiti u drugom.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub sep 27, 2025 6:43 pmNe bih da crnjacim, al opet je fulio sa sastavom.Po ko zna koji put.Troupee, Seedorf, Pejic....Upitno da upitnije ne moze biti.
Ko je prozvao Karamarka? Meni se iskreno ne svidja kako igraju Pejic i Seedorf.Troupee i nije lose odigrao.Ja sam post stavio na pocetku tekme.Ujko je napisao/la: ↑sub sep 27, 2025 7:24 pmNe znam sta ti gledas, Trupe i Karamarko najbolji od nasih, sto me pomalo i zabrinjava. Ono guzijsko govnance je moralo dobiti direktan crveni. Idemo ih razbiti u drugom.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub sep 27, 2025 6:43 pmNe bih da crnjacim, al opet je fulio sa sastavom.Po ko zna koji put.Troupee, Seedorf, Pejic....Upitno da upitnije ne moze biti.
Ne znam jesam li moralna, ali po fudbalskom znanju sam za tebe vertikala. Čuj ti on je to pisao na početku utakmice, znači preventivno kenja.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub sep 27, 2025 7:34 pmKo je prozvao Karamarka? Meni se iskreno ne svidja kako igraju Pejic i Seedorf.Troupee i nije lose odigrao.Ja sam post stavio na pocetku tekme.Ujko je napisao/la: ↑sub sep 27, 2025 7:24 pmNe znam sta ti gledas, Trupe i Karamarko najbolji od nasih, sto me pomalo i zabrinjava. Ono guzijsko govnance je moralo dobiti direktan crveni. Idemo ih razbiti u drugom.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub sep 27, 2025 6:43 pmNe bih da crnjacim, al opet je fulio sa sastavom.Po ko zna koji put.Troupee, Seedorf, Pejic....Upitno da upitnije ne moze biti.
@svabo Pokusao sam fino s tobom, ali sad cu ti ovako reci....Skini mi se ku.rca.Jesi cuo??Ne moze post proci da ti nesto ne pametujes.Kakva si ti vertikala i mjerilo ovdje?
Sta reci za napadaca koji ide 1 na 1 i ne zabije? Nema se tu sta dodati, a zna se kako se to nekad rjesavalo na treninzima.