Kako ste samo do Dzeke dosli da mi je znati??? I onda se cudimo sto mu ne pada na pamet vracati seANamelessGhoul je napisao/la:I ovaj dzeko je smrad vala **** li te vico u dupe smijes li išta reci
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Kako ste samo do Dzeke dosli da mi je znati??? I onda se cudimo sto mu ne pada na pamet vracati seANamelessGhoul je napisao/la:I ovaj dzeko je smrad vala **** li te vico u dupe smijes li išta reci
I ja bi najradije gledao Pedrija na zadnjem veznom, ali realnost ti je da u našoj splačini od lige još uvijek prolazi jedan Savić i slični visoki i fizički jaki igrači na zadnjem veznom. Nizak i nejak igrač na toj poziciji mora biti ekstremno talentovaniji od ovih krkana (Al Jaber) da bi se mogao nositi s njima, ali Jabera ćemo imati jednom u 10 godina. Evo ja tvrdim da Milošević neće biti rješenje na toj poziciji u ozbiljnim utakmicama, Foče nema duže vrijeme, i sve ti se svodi na Ericka i Lagumdžiju. Dok ne nađemo boljeg to ti je realnost.Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon sep 22, 2025 2:05 pmHoćemo li ti i ja u pivu da ćemo izgledati 3x bolje bez ovog dizelaša?Sky1 je napisao/la: ↑pon sep 22, 2025 1:32 pmNama je neigranje Lagumdžije ogroman hendikep može misliti ko god šta hoće ali je tako. Vidjeli smo dok je bio povrijedjen koliko je falio, malo je pao u formi ali ništa strašno.svabo je napisao/la: ↑pon sep 22, 2025 11:22 am
Mi ovdje govorimo da je dobro što neće igrati Lagumdžija, pitari isto govore da je iz njihove perspektive dobro što ne igra Lagumdžija. Znači cijenjen gore više nego kod nas.
S druge strane, ja nekidan kažem da je dobro što njima ne igra Jatta, ovdje kažu kakav Jatta, **** Jattu bolje da igra. Bošnjo je fenomen neviđen u svijetu.
Svi sad misle Milošević rođen za DMF nakon jedne i pol odigrane utakmice, pa valjda bi dosad to neko pametniji od nas skontao u klubovima gdje je igrao.
Šta vam je ljudi, dozovite se, dečko je k'o zalazak sunca, a da ne govorim da svaku utakmicu visi za crveni karton (posljedica sporosti i pogrešnosg postavljanja).
Šta očekivati od bivšeg igrača Sarajeva? On nam je prije 5-6 godina na Grbavici poništio dva-tri gola protiv Pitara.Occasionally je napisao/la: ↑pon sep 22, 2025 10:29 pmphotoupload
Nedim vjerovatno neće dobiti cijelu platu. Obraz mu nije dao da pređe na tamnu stranu.
Možda MUP tu ima zadnju riječ ili bar ključnu.ublehas je napisao/la: Pa nije bas da mozemo birati hocemo li pustiti gostujuće navijače ili ne. Obavezni smo da im damo 5%. Pokušali smo zabraniti Velezovim poslije onog kaveza, pa je Savez naredio da im moramo dati...da se radi Sjever, i da je skroz zatvoren, mozda bi se mogli izvuci...ovako smo im morali ponuditi 5%.