Jel ima neko na forumu, stariji od 18, zdrave pameti i rasuđivanja da ovo nije očekivao?
Na saopštenju ne znam bil se smijao ili plakao. U fazonu da ne bude da se nismo žalili
Šta bi ti u saopštenju? Istupit iz lige, ne igrat utakmicu ?dzulijano_pike je napisao/la: ↑pon sep 22, 2025 12:02 amJel ima neko na forumu, stariji od 18, zdrave pameti i rasuđivanja da ovo nije očekivao?
Na saopštenju ne znam bil se smijao ili plakao. U fazonu da ne bude da se nismo žalili
Saopstenje je pisano zbog nas navijača, ne zbog sudija, Vice, Borcamilanribar je napisao/la: ↑pon sep 22, 2025 8:29 amŠta bi ti u saopštenju? Istupit iz lige, ne igrat utakmicu ?dzulijano_pike je napisao/la: ↑pon sep 22, 2025 12:02 amJel ima neko na forumu, stariji od 18, zdrave pameti i rasuđivanja da ovo nije očekivao?
Svi ste vi jaki ovako u komentarima ovdje i na stranicama. Kad bi se izašlo ispred saveza ne trebam pričat da ne bi došlo 200 ljudi i baš zato ne treba dizat na neki nivo, jer je većina ovih što pišu i se.ru treba ovo treba ono, njih nema nigdje a fasovali bi momci koji skaču po gostovanjima i podmeću leđa redovno za klub...
Otići će predsjedniku saveza, koji je takav kakvog su ga izabrali i bošnjaci između ostalog. Po tebi je rješenja da ga ne priznajemo i da ga bojkotujemo.dzulijano_pike je napisao/la: ↑pon sep 22, 2025 9:39 amSaopstenje je pisano zbog nas navijača, ne zbog sudija, Vice, Borcamilanribar je napisao/la: ↑pon sep 22, 2025 8:29 amŠta bi ti u saopštenju? Istupit iz lige, ne igrat utakmicu ?dzulijano_pike je napisao/la: ↑pon sep 22, 2025 12:02 amJel ima neko na forumu, stariji od 18, zdrave pameti i rasuđivanja da ovo nije očekivao?
Svi ste vi jaki ovako u komentarima ovdje i na stranicama. Kad bi se izašlo ispred saveza ne trebam pričat da ne bi došlo 200 ljudi i baš zato ne treba dizat na neki nivo, jer je većina ovih što pišu i se.ru treba ovo treba ono, njih nema nigdje a fasovali bi momci koji skaču po gostovanjima i podmeću leđa redovno za klub...
Sutra će mu iz kluba otići u BL na noge da vide za novi teren ili krov na Jugu i slikati se sa Vicom.
Ili ako zapne, ne daj Bože, da se Sloga skloni za opstanak
Mi ovdje govorimo da je dobro što neće igrati Lagumdžija, pitari isto govore da je iz njihove perspektive dobro što ne igra Lagumdžija. Znači cijenjen gore više nego kod nas.Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon sep 22, 2025 9:02 amJedino pozitivno iz jučerašnje utakmice je žuti karton zbog kojeg Lagumdžija neće igrati. Osim onog jednog spašavanja njihove povratne lopte iz prvog poluvremena taj momak ništa nije uradio. Ono što mi je fascinantno koliko je spor u kretnjama i reakcijama, nije realno. On je cijelu utakmicu usporavao Denija i Šošića, pa čovjek samo vraća loptu nazad i igra paralelno sa linjom centra. Erick i Deni će izgledati mnogo bolje u kombinaciji nego Lagumdžija bilo s kim. Inače onako objektivno govoreći igra nam je i dalje goli qrac.
Što se tiče odluka VAR-a jedino mi je čudno što niti jednom nisu zvali Bilbiju da provjeri, ali dobro tako nam je kako nam je. Kao i uvijek moramo biti 2x bolji od protivnika da bi pobijedili, to jučer nismo bili i idemo dalje. Inače Bilbija je imao standardna sjeckanja igre i nije da to nismo vidjeli i od Gige, Topalovića, Halkića i ostalih.
Da li si igrao veliki fudbal?svabo je napisao/la: ↑pon sep 22, 2025 11:22 amMi ovdje govorimo da je dobro što neće igrati Lagumdžija, pitari isto govore da je iz njihove perspektive dobro što ne igra Lagumdžija. Znači cijenjen gore više nego kod nas.Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon sep 22, 2025 9:02 amJedino pozitivno iz jučerašnje utakmice je žuti karton zbog kojeg Lagumdžija neće igrati. Osim onog jednog spašavanja njihove povratne lopte iz prvog poluvremena taj momak ništa nije uradio. Ono što mi je fascinantno koliko je spor u kretnjama i reakcijama, nije realno. On je cijelu utakmicu usporavao Denija i Šošića, pa čovjek samo vraća loptu nazad i igra paralelno sa linjom centra. Erick i Deni će izgledati mnogo bolje u kombinaciji nego Lagumdžija bilo s kim. Inače onako objektivno govoreći igra nam je i dalje goli qrac.
Što se tiče odluka VAR-a jedino mi je čudno što niti jednom nisu zvali Bilbiju da provjeri, ali dobro tako nam je kako nam je. Kao i uvijek moramo biti 2x bolji od protivnika da bi pobijedili, to jučer nismo bili i idemo dalje. Inače Bilbija je imao standardna sjeckanja igre i nije da to nismo vidjeli i od Gige, Topalovića, Halkića i ostalih.
S druge strane, ja nekidan kažem da je dobro što njima ne igra Jatta, ovdje kažu kakav Jatta, **** Jattu bolje da igra. Bošnjo je fenomen neviđen u svijetu.
Svi sad misle Milošević rođen za DMF nakon jedne i pol odigrane utakmice, pa valjda bi dosad to neko pametniji od nas skontao u klubovima gdje je igrao.
Nama je neigranje Lagumdžije ogroman hendikep može misliti ko god šta hoće ali je tako. Vidjeli smo dok je bio povrijedjen koliko je falio, malo je pao u formi ali ništa strašno.svabo je napisao/la: ↑pon sep 22, 2025 11:22 amMi ovdje govorimo da je dobro što neće igrati Lagumdžija, pitari isto govore da je iz njihove perspektive dobro što ne igra Lagumdžija. Znači cijenjen gore više nego kod nas.Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon sep 22, 2025 9:02 amJedino pozitivno iz jučerašnje utakmice je žuti karton zbog kojeg Lagumdžija neće igrati. Osim onog jednog spašavanja njihove povratne lopte iz prvog poluvremena taj momak ništa nije uradio. Ono što mi je fascinantno koliko je spor u kretnjama i reakcijama, nije realno. On je cijelu utakmicu usporavao Denija i Šošića, pa čovjek samo vraća loptu nazad i igra paralelno sa linjom centra. Erick i Deni će izgledati mnogo bolje u kombinaciji nego Lagumdžija bilo s kim. Inače onako objektivno govoreći igra nam je i dalje goli qrac.
S druge strane, ja nekidan kažem da je dobro što njima ne igra Jatta, ovdje kažu kakav Jatta, **** Jattu bolje da igra. Bošnjo je fenomen neviđen u svijetu.
Svi sad misle Milošević rođen za DMF nakon jedne i pol odigrane utakmice, pa valjda bi dosad to neko pametniji od nas skontao u klubovima gdje je igrao.
Ma naravno da fali, nemamo mi nikakve narocite sirine u vezi, narocito od suspenzije Radovca i Focine povrede.Sky1 je napisao/la: ↑pon sep 22, 2025 1:32 pmNama je neigranje Lagumdžije ogroman hendikep može misliti ko god šta hoće ali je tako. Vidjeli smo dok je bio povrijedjen koliko je falio, malo je pao u formi ali ništa strašno.svabo je napisao/la: ↑pon sep 22, 2025 11:22 amMi ovdje govorimo da je dobro što neće igrati Lagumdžija, pitari isto govore da je iz njihove perspektive dobro što ne igra Lagumdžija. Znači cijenjen gore više nego kod nas.Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon sep 22, 2025 9:02 amJedino pozitivno iz jučerašnje utakmice je žuti karton zbog kojeg Lagumdžija neće igrati. Osim onog jednog spašavanja njihove povratne lopte iz prvog poluvremena taj momak ništa nije uradio. Ono što mi je fascinantno koliko je spor u kretnjama i reakcijama, nije realno. On je cijelu utakmicu usporavao Denija i Šošića, pa čovjek samo vraća loptu nazad i igra paralelno sa linjom centra. Erick i Deni će izgledati mnogo bolje u kombinaciji nego Lagumdžija bilo s kim. Inače onako objektivno govoreći igra nam je i dalje goli qrac.
Hoćemo li ti i ja u pivu da ćemo izgledati 3x bolje bez ovog dizelaša?Sky1 je napisao/la: ↑pon sep 22, 2025 1:32 pmNama je neigranje Lagumdžije ogroman hendikep može misliti ko god šta hoće ali je tako. Vidjeli smo dok je bio povrijedjen koliko je falio, malo je pao u formi ali ništa strašno.svabo je napisao/la: ↑pon sep 22, 2025 11:22 amMi ovdje govorimo da je dobro što neće igrati Lagumdžija, pitari isto govore da je iz njihove perspektive dobro što ne igra Lagumdžija. Znači cijenjen gore više nego kod nas.Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon sep 22, 2025 9:02 amJedino pozitivno iz jučerašnje utakmice je žuti karton zbog kojeg Lagumdžija neće igrati. Osim onog jednog spašavanja njihove povratne lopte iz prvog poluvremena taj momak ništa nije uradio. Ono što mi je fascinantno koliko je spor u kretnjama i reakcijama, nije realno. On je cijelu utakmicu usporavao Denija i Šošića, pa čovjek samo vraća loptu nazad i igra paralelno sa linjom centra. Erick i Deni će izgledati mnogo bolje u kombinaciji nego Lagumdžija bilo s kim. Inače onako objektivno govoreći igra nam je i dalje goli qrac.