Jasno se vidi da je liniji šesneasterca najbliža peta igrača Širokog.
Nemoj, sad ce opet neko navesti 4-5 navijackih provokacija i reci da ne treba s njima. Ne kontaju ljudi da fudbal i navijacki svijet nisu isto.kvalitet je napisao/la: ↑ned sep 21, 2025 6:57 pmMa neka nas hebu, i nas i kone. Ovdje se recimo mjesecima prosipala priča da s anamo onima ne treba nikakve borbe voditi, nego eto da je samo kako Brkovića gurnuti, da vodu na svoj mlin okrenemo. Pa eto, kad smo razjedinjeni, baš nam je lijepo. A dok se mi ovdje ne dogovorimo, nikad nećemo ništa promijeniti. Do tad, nema potrebe da se nerviramo i živciramo.
400000razloga je napisao/la: ↑ned sep 21, 2025 7:07 pmNe možeš sarađivati sa lopovima i biti im partner, ako nisi lopov.
Bitno je da se dvojni C oduzima na ulazu, a vakum ispod istočne tribine gledamo već 8 godina, nikako da vazduh uđe u prostor.
Koldžo, Hasan, Benjamina, svi po društvenim mrežama opraše sa podrškom Želji a na Grbavici su redovno VIP gosti.
Majstore, nemoj pogresno da ucis ljude.Zaista ispadas smijesan i to na clan koji si sam postavio.Hajde jos jednom sad fino i trezveno procitaj taj clan:svabo je napisao/la: ↑ned sep 21, 2025 6:05 pmNaravno. Evo još jednom da objasnim, u ekipnim sportovima s loptom (fudbal, košarka, rukomet, vaterpolo...) dodavanje može biti tačno i netačno i računa se i jedno i drugo u zvaničnu statistiku. Igrač Širokog koji je odigrao glavom prije Odinakinog slaloma je bio neometan i imao je namjeru poslati loptu svom saigraču što znači da je kontrolisao loptu i nije je nasumično izbacivao. Nadam se da sam bio jasan i ne bih više na ovu temu. Pozdrav.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned sep 21, 2025 5:37 pmNigdje.Sve si upravu.Inace se dodavanjem smatra samo da je nabijes nekom nebitno kome i to je to.Sve udure i izvini.
Sa vecim dusmanima od ovih iz BANJA LUKE ni u halu zajedno....givna cemo jesti sami ako treba....kvalitet je napisao/la: ↑ned sep 21, 2025 6:57 pmMa neka nas hebu, i nas i kone. Ovdje se recimo mjesecima prosipala priča da s anamo onima ne treba nikakve borbe voditi, nego eto da je samo kako Brkovića gurnuti, da vodu na svoj mlin okrenemo. Pa eto, kad smo razjedinjeni, baš nam je lijepo. A dok se mi ovdje ne dogovorimo, nikad nećemo ništa promijeniti. Do tad, nema potrebe da se nerviramo i živciramo.
Nisam više mislio na ovu temu s tobom, but here we go again. To što ti tumačiš da dodavanje mora biti svom saigraču ne znači da je tačno, jer da tako treba biti neko pametniji od nas dvojice bi to tako i napisao. I još jednom, DODAVANJE MOŽE BITI I NETAČNO, ali je i dalje dodavanje.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned sep 21, 2025 8:27 pmMajstore, nemoj pogresno da ucis ljude.Zaista ispadas smijesan i to na clan koji si sam postavio.Hajde jos jednom sad fino i trezveno procitaj taj clan:svabo je napisao/la: ↑ned sep 21, 2025 6:05 pmNaravno. Evo još jednom da objasnim, u ekipnim sportovima s loptom (fudbal, košarka, rukomet, vaterpolo...) dodavanje može biti tačno i netačno i računa se i jedno i drugo u zvaničnu statistiku. Igrač Širokog koji je odigrao glavom prije Odinakinog slaloma je bio neometan i imao je namjeru poslati loptu svom saigraču što znači da je kontrolisao loptu i nije je nasumično izbacivao. Nadam se da sam bio jasan i ne bih više na ovu temu. Pozdrav.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned sep 21, 2025 5:37 pm
Nigdje.Sve si upravu.Inace se dodavanjem smatra samo da je nabijes nekom nebitno kome i to je to.Sve udure i izvini.
"Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje."
Sta kaze on? Kaze da je niz dodavanja prve ekipe prekinut TEK (kljucna rijec) kad je druga ostvarila makar jedno dodavanje.Kod tog jednog dodavanja misli se na dodavanje izmedju 2 igraca iste ekipe, jer tad oni imaju POSJED.U protivnom niz nije prekinut jer nije bilo ni promjene posjeda!! Znaci ovdje se ne pikaju panicna ispucavanja igraca Sirokog, jer to nije dodavanje, niti je igra glavom kontrola lopte.Cista logika.
Pomenuo si i kosarku, evo da ti neko ko je profesionalno igrao taj sport objasni kako tamo stvari funkcionisu...Primjer...Ja dodajem loptu saigracu, on je ne hvata dobro zbog duela sa protivnikom i lopta ide u aut.Protivnicki igrac nesiguran u to cija ce lopta biti pokusava jednom rukom (namjerno pisem jednom rukom, jer kad je drzi s dvije ruke to je kontrola lopte i posjed, isto kao sto je to u fudbalu kad je lopta u nogama) da spasi tu loptu, uzima je i u padu je baca meni u ruke.On jeste imao dodavanje, ali nije imao posjed i ja ne dobijam novo vrijeme za napad, iako je on dirao loptu, vec nastavljam isti napad.
P.S.Ovaj 3.gol je regularan.Ako se moze lricati za 2 prva, za treci ne moze.