I da mi isto protumače ovo u mom potpisu, oko promjene posjeda lopte.
Ma gdje uopće piše da mora biti dodavanje svom saigraču??? Dodavanje može biti tačno i netačno.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned sep 21, 2025 5:27 pmKome su dodali?? Misli se na dodavanje svom igracu. Nisam sad u prilici da poglesam ponovo, ali sam poprilicno siguran da oni nisu imali dodavanje svom saigracu.Ako jesu, onda su imali posjed.svabo je napisao/la: ↑ned sep 21, 2025 5:04 pm"Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje."
Nigdje ne piše barem jedno tačno dodavanje. Široki je u ovom našem napadu imao barem dva puta po jedno dodavanje. Dakle...
Nigdje.Sve si upravu.Inace se dodavanjem smatra samo da je nabijes nekom nebitno kome i to je to.Sve udure i izvini.svabo je napisao/la: ↑ned sep 21, 2025 5:32 pmMa gdje uopće piše da mora biti dodavanje svom saigraču??? Dodavanje može biti tačno i netačno.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned sep 21, 2025 5:27 pmKome su dodali?? Misli se na dodavanje svom igracu. Nisam sad u prilici da poglesam ponovo, ali sam poprilicno siguran da oni nisu imali dodavanje svom saigracu.Ako jesu, onda su imali posjed.svabo je napisao/la: ↑ned sep 21, 2025 5:04 pm"Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje."
Nigdje ne piše barem jedno tačno dodavanje. Široki je u ovom našem napadu imao barem dva puta po jedno dodavanje. Dakle...
Palili su auto sudiji, nije urodilo plodom. A i sto bi to urodilo realno?SamoNapad je napisao/la: ↑ned sep 21, 2025 5:29 pmEvo garantujem da ovako ako se ponovi na Grbavici da ce uletiti ljudi , pogotovo ako to bude protvi Borca ili Zrinjskog to je neminovnost. Ovo predugo traje zato kazem nama nije potrebno da nas Borac pobijedi, nas ze klati na ovim ekipicama. Siroki je ekipa za borbe za opstanak da ima sudjenje regularno tu bi i bio . Ali moraju odraditi par ekipa za Vicinu buraniju, nemoj da smo naivni da sad mislimo da je do igraca i trenera u ovoj tekmi.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑ned sep 21, 2025 5:06 pmOni nemaju namjeru stat, to se moglo davno zakljuciti. Dok neko ne uleti i polomi svaku kost sudiji, tad ce mozda razmislit dva put dal ovo ciniti.
Bravo za izjavu Adzeme
Pa i ne treba da je paralelna sa 16 iz ove perspektiva. Ove linije se moraju sjeći negdje u dubini.
Upravu si.Al nema sanse da se ovo vidi.avlami97 je napisao/la: ↑ned sep 21, 2025 5:43 pmPa i ne treba da je paralelna sa 16 iz ove perspektiva. Ove linije se moraju sjeći negdje u dubini.
Ovdje je najbitnija aut linija koja je u sjeni i ne vidi se.
Ako nema šanse da se vidi aut linija, onda su napamet povukli liniju. U stvari, sa namjerom, da prikažu da je bio "ofsajd".NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned sep 21, 2025 5:48 pmUpravu si.Al nema sanse da se ovo vidi.
Kod drugog ako je ono ofsajd, mislim da nije ni Cveta bio a ako jeste onda su iz vara imali dvoljno vremena da jave iz Vara i da se prekine napad ali ocigledno nije, nego su to iskoristi da nas ostete.avlami97 je napisao/la: ↑ned sep 21, 2025 5:23 pmSva tri poništena gola se moraju dobro analizirati. Kod prvog ponoštenog se ne vidi aut linija, vidi se samo sjena tribine, a ta aut linija je bitna da bi povukao linije ofsajda.
Drugi poništeni je glupost žešća. Više puta nismo imali kontrolu nad loptom i tek na kraju smo uspostavili kontrolu jada je Odinaka prošao i Jaganjac zabio.
Kod trećeg ofsajda dobro obratiti pažnju na trenutak dodavanja.
Naravno. Evo još jednom da objasnim, u ekipnim sportovima s loptom (fudbal, košarka, rukomet, vaterpolo...) dodavanje može biti tačno i netačno i računa se i jedno i drugo u zvaničnu statistiku. Igrač Širokog koji je odigrao glavom prije Odinakinog slaloma je bio neometan i imao je namjeru poslati loptu svom saigraču što znači da je kontrolisao loptu i nije je nasumično izbacivao. Nadam se da sam bio jasan i ne bih više na ovu temu. Pozdrav.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned sep 21, 2025 5:37 pmNigdje.Sve si upravu.Inace se dodavanjem smatra samo da je nabijes nekom nebitno kome i to je to.Sve udure i izvini.svabo je napisao/la: ↑ned sep 21, 2025 5:32 pmMa gdje uopće piše da mora biti dodavanje svom saigraču??? Dodavanje može biti tačno i netačno.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned sep 21, 2025 5:27 pm
Kome su dodali?? Misli se na dodavanje svom igracu. Nisam sad u prilici da poglesam ponovo, ali sam poprilicno siguran da oni nisu imali dodavanje svom saigracu.Ako jesu, onda su imali posjed.