Po cemu si to zakljucio? Bas je momak vrsio presing otkako je usao. Krpic je bivsi, mislis da bi on izdrzao ovo sto je Rakic veceras?

🤍
🤍
🤍
Ma samo ne treba gubit glavu ko pitari, previše je utakmica pred nama. Oni su napravili dramu protiv Borca sad a ja ne vidim da je bila krađa očigledna, kolko god se trudio.
Pa i sinoc bi se pricalo o zestokoj kradji da mi nismo stvorili dovoljno sansi i zabili dovoljno golova. Ponistio nam je go koji bi protiv nas sigurno bio priznat, nije nam sviran ocit penal a njima je propustio dati drugi zuti (3-ca cini mi se).
Jeste ali zato smo imali nekoliko puta problema kad nas napadnu kroz sredinu jer smo tu imali igraca manje.Occasionally je napisao/la: ↑pon avg 25, 2025 8:51 amGledam, u odbrani zadnja linija pravi bedem po ivicama šesnesterca a krila na bekove.
Krila su puno radila u defanzivi spuštili se skroz nazad, svaka čast za partiju juče. Odinaka par propusta u prvom poluvremenu ali u drugom bez greške. Taktički smo odigrali skoro bez greške, Erick i Lagumdžija nisam mislio da mogu držat 90 minuta al su uspjeli. Osmanović se pokazao na teškoj utakmici da ima kvalitet, Šukilović smo znali da može i opravdao je maksimalno.Occasionally je napisao/la: ↑pon avg 25, 2025 8:51 amGledam, u odbrani zadnja linija pravi bedem po ivicama šesnesterca a krila na bekove.