Ta stvar ne odlobađa krivnje one koji su mu dali ogromnu platu. Evo, ja naivac pa ću reći da je to on posudio Klubu, da bi mu Klub ogao isplaćivati 25kmjesečno.
Ne znam fakat detalje, znam šta sam čuo. Ne kažem ni da je sve tako 100%
Lik je u prvom poluvremenu imao par loših reakcija gdje je osrednje šuteve vraćao našima na novi pokušaj. I umjesto da u drugom što više šutamo, mi tek u sudijskom udarac po golu.
djeluju opasno, ali eventualnom prodajom gulija i kjeremeha (upravo na osnovu ovakvih utakmica) postaju za 50% slabiji
Ne znam što se Zrinjski tako lako potcjenjuje…SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 9:39 pmVico ove godine moze kurcu svirati, oni su dosta slabiji od prosle sezone...djaba im je sve.
Po ovome do sada pitari br. 1 favorit ali ne mora nosta znaciti znamo kako se nase ekipe raspadnu.
Kako sto, pa zato sto smo ih razbili u prijateljskoj, naravno.kvalitet je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 9:43 pmNe znam što se Zrinjski tako lako potcjenjuje…SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 9:39 pmVico ove godine moze kurcu svirati, oni su dosta slabiji od prosle sezone...djaba im je sve.
Po ovome do sada pitari br. 1 favorit ali ne mora nosta znaciti znamo kako se nase ekipe raspadnu.
Ma može krpa dati ruke...SamoNapad je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 9:44 pmSamo mi zivimo u 2025 godina sa misllima da igraci poput Krpica mogu ucestvovati u ozbiljnim napadackim akcijama i tranziciji . E tu je razlika sto smo mi dizel motor jos uvijek i mislimo da se svi protiv nas pretvore u nesto bolje jace, vise ali istina je da je do nas i nasih trenera kukavica...
Treba jos kakvih dizela repenzionisati dovesti pod izgovorom da ce se boriti.