Smrsao je bas koliko sam mogao vidjeticikoradovic je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 11:03 amSamir je bio kažnjen, ostaje, smirila se situacija.
Pa ture to pricao u zadnjem lajvu....kunu nekog pitao za papire...Gagi tm 87 je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 11:42 amJa sam nacuo nesto da Gojak nije zavrsio papirologiju da zato ne igra,bez obzira ko nam sudi pogotovo na grbavici ako mi budemo pravi po meni pobjeda ne bi trebala doci u pitanje,a da ce nas kasapit sudije sigrno da hoce gdje god stignu ...
Sve veliki Željovci, nabijem ga na qrac
Jel on sam sebi ponudio taj ugovor? Jesmo li slavili kad nije otisao u Osijek? Bil ti halalio 2-3 plate kod sebe u firmi?
A jel ih zaslužio bogalj povrijeđeni, nek je uzeo zakonski su njegove al nemoj mi se predstavljat ko neki željovac zakleti, odigro 10 utakmica u 3 godine i fol zaradio pošteno.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 11:58 amJel on sam sebi ponudio taj ugovor? Jesmo li slavili kad nije otisao u Osijek? Bil ti halalio 2-3 plate kod sebe u firmi?
Ugovor na 3 godine bio plata ogromna za naše uslove u to vrijeme pa eto...Gagi tm 87 je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 12:09 pmIma 3 god sigurno ne igra za nas,a tek ga danas isplatili nevjerovatno,pa koliko smo mu to imali dužni,svašta ...
21 u nedjelju, sa zvaničneOccasionally je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 12:27 pmHvala
Fakat mi bilo nepoznato ime.
I još jedno pitanje za satnice utakmica. Kad pogledaš pregled utakmica od 2. kola nadalje sve je 15:00 ?
To su generički termini, jer nisu još određeni zvanični termini za 2. kolo i daljeOccasionally je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 12:27 pmHvala
Fakat mi bilo nepoznato ime.
I još jedno pitanje za satnice utakmica. Kad pogledaš pregled utakmica od 2. kola nadalje sve je 15:00 ?