O cemu je tacno rijec? Kontam da mislite na Sukala, ali kome on sredjuje i sta?Ludvig Leple je napisao/la: ↑sri jul 16, 2025 12:47 pmMa ja hahahaha. Ima tu i rodbine i svega hahahahaha...fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jul 16, 2025 12:42 pmHahaha Jel to novopečeni menadžer Amil sredzjuje ove Holandzane
Ne mozes porediti krov tih dimenzija i samim tim povrsinu ( i to sto u Gabeli nikad snijeg nije pao) sa krovom kod nas i njegove dimenzije i povrsinu. Koliko sam upucen krov ce biti sa stubovima.
Volio bih mišljenje struke da čujemo, ako ima neko na forumu.
Pa sta je tu cudno, svako je na prodaju ako dodje odgovarajuca ponuda, samo sto takvih nema jos.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jul 16, 2025 7:45 pmNesto nam Adzem mijenja plocu za Bolju , sad kaze odbijaju ponude sad zasad , sto znaci odigrace Evropu i prodaju ga , bar meni tako djeluje , Jel evo Sosicu oduzeta kapitenska pa je Mufta davao izjavu ?
Pa prosli put je bio Madzid, nece opetfanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jul 16, 2025 7:45 pmNesto nam Adzem mijenja plocu za Bolju , sad kaze odbijaju ponude sad zasad , sto znaci odigrace Evropu i prodaju ga , bar meni tako djeluje , Jel evo Sosicu oduzeta kapitenska pa je Mufta davao izjavu ?