NAJAVA: Željezničar dočekuje Koper
https://1921.ba/najava-zeljeznicar-docekuje-koper-9886
Vjerujem da ce se mnogim nostalgicarima i fosilima kao sto sam ja svidjeti obje varijante, ali, ako vec moramo mijenjati grb, to mora biti nesto mnogo, mnogo savremenije.cikoradovic je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 4:08 pmŠta mislite o idejama? Generisano je po grbu, 1921-1941, sa nekim malim dodacima. AI je generisano, pa nije baš najbolje ali ideja je tu.Spoiler:
Na stranu on, ali ja sad potpisujem da klub privatizira neko ko nije Željovac, samo da nije kobiljar ili sličan dušman. I da u klub postavi sve koji nisu Željovci.milanribar je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 8:17 pmSumnjiv ko i burazer mu. Navodno je željovac, ja ga nisam primijetio ko takvog ranije. Ako ima neko da bi digo ruku za njega, bujrum uskoro će novi saziv skupštine pa nek se pozove ako je ozbiljan i nek se izglasa.
Meni se čini da je sam odustao nakon revizije...
Upravo citam da je danas neki njegov video iz hr gledalo 20 miliona ljudi. Kakva bi to promicija bila.BHDragons je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 6:01 pmObavezno probati ovo.PlavaDobrinja1921 je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 5:29 pmOnaj mali youtuber Speed dolazi u grad, treba ga nekako privuci da dodje kod nas na stadion. Cisto marketing neki, ova mladja raja bi se odusevila
Vjeruj brste kad su pare u pitanju nema tu zeljo sarajevo . Para je na prvom mjestu. I da okorjeli pitar ulozi milione gledao bi da zaradi to i da klub bude sto bolji jer bi to njemu u dzep islo. Tako isto i sa druge strane.kvalitet je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 10:22 pmNa stranu on, ali ja sad potpisujem da klub privatizira neko ko nije Željovac, samo da nije kobiljar ili sličan dušman. I da u klub postavi sve koji nisu Željovci.milanribar je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 8:17 pmSumnjiv ko i burazer mu. Navodno je željovac, ja ga nisam primijetio ko takvog ranije. Ako ima neko da bi digo ruku za njega, bujrum uskoro će novi saziv skupštine pa nek se pozove ako je ozbiljan i nek se izglasa.
malo sam crtao, šta misliteUjko je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 10:22 pmVjerujem da ce se mnogim nostalgicarima i fosilima kao sto sam ja svidjeti obje varijante, ali, ako vec moramo mijenjati grb, to mora biti nesto mnogo, mnogo savremenije.cikoradovic je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 4:08 pmŠta mislite o idejama? Generisano je po grbu, 1921-1941, sa nekim malim dodacima. AI je generisano, pa nije baš najbolje ali ideja je tu.Spoiler:
Dobar ovaj. Mozda dodati Sarajevo negdje, ili ne mora. Bolji je za dvije klase od ovih iznad.black64 je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 10:52 pmmalo sam crtao, šta misliteUjko je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 10:22 pmVjerujem da ce se mnogim nostalgicarima i fosilima kao sto sam ja svidjeti obje varijante, ali, ako vec moramo mijenjati grb, to mora biti nesto mnogo, mnogo savremenije.cikoradovic je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 4:08 pmŠta mislite o idejama? Generisano je po grbu, 1921-1941, sa nekim malim dodacima. AI je generisano, pa nije baš najbolje ali ideja je tu.Spoiler:
inspiracija man city
![]()
Ja taman krenuh da postavim kad vidjeh ovaj tvoj.
Koji si sektor uzeozeljoiznadsvega je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 10:41 pmJanezi su pustili karte u prodaju. Ja sam sad uredno kupio 3 komada, unio bosanske podatke (adresa, broj telefona…). Koga interesuje evo link
https://tickets.fckoper.si/
On ko on i nije sumnjiv koliko je bio "sumnjiv" onaj preko koga je to islo.Da se ne lazemo ali vecina ima tu neku dozu nekog nepovjerenja prema tom liku...i ako cemo posteno on je od svih bivsih najmanje ako ne i nikako ostetio klub.Iza njega nisu ostali repovi koji su nas klali poslije....ali ipak na kraju mu se obrate za pomoc oko saveza...tako da nicije maslo nije za ramazana.milanribar je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 8:17 pmSumnjiv ko i burazer mu. Navodno je željovac, ja ga nisam primijetio ko takvog ranije. Ako ima neko da bi digo ruku za njega, bujrum uskoro će novi saziv skupštine pa nek se pozove ako je ozbiljan i nek se izglasa.
Uzeo sektor A3igla je napisao/la: ↑uto jul 08, 2025 12:18 amKoji si sektor uzeozeljoiznadsvega je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 10:41 pmJanezi su pustili karte u prodaju. Ja sam sad uredno kupio 3 komada, unio bosanske podatke (adresa, broj telefona…). Koga interesuje evo link
Isti samzeljoiznadsvega je napisao/la: ↑uto jul 08, 2025 6:26 amUzeo sektor A3igla je napisao/la: ↑uto jul 08, 2025 12:18 amKoji si sektor uzeozeljoiznadsvega je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 10:41 pmJanezi su pustili karte u prodaju. Ja sam sad uredno kupio 3 komada, unio bosanske podatke (adresa, broj telefona…). Koga interesuje evo link