Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jul 01, 2025 10:20 pm

Odlicna odlula Uprave, hvala Vam sto ste nagradili nas standardne navijace.

Sto se tice cijena vise su nego realne.

P.S znaju li se cijene godisnjih karti za novu sezonu

Jedva cekam petak i da obezbjedim kartu, Grbavica ce da bude najglasniji stadio kako je rekao nas predsjednik
Alea iacta est!

Norsborg
Kontakt:

uto jul 01, 2025 10:22 pm

Mulalic Edis je napisao/la:
uto jul 01, 2025 9:44 pm
Svaka cast za prodaju karata i ova ogranicenja. Da se napravi razlika nas koji smo tu uvijek i ovi sto planiraju samo u cetvrtak. Kupite godisnje karte i uclanite se, to je nasa duznost. Forumi i fejsbuk komentari su gluposti.
I cijene su okej. Povecaj kartu na evropi i derbiju, a ne na Gosku i Varesu. Ako prodjemo akoBogda jos po pet maraka vise za Viking. Ide spektakl. Gol za golom eto nove pobjede...
Bas tako.

kvalitet
Kontakt:

Na pitanje koje bi trebalo biti najvažnije za klub, uz finansijsku konsolidaciju, hladno je sa sebe skinuo odgovornost. Naravno da govorim o strateškom partneru, investitoru, vlasniku. Svi trebate raditi na tome, a ne govoriti da je to posao Skupštine ili kako već. Čekate da se neko samo pojavi. E pa neće moći, to se traži, kuca na vrata, šalju ponude…

Očekuje nas vrlo teško sezona. Ako u Evropi odmah ispadnemo, to će znatno utjecati i na posjetu. Ali i to treba da nam kaže gdje smo i šta smo - nismo favoriti u prvom pretkolu trećerazrednog evropskog takmičenja.

Ali eto izgleda da će opet poskupiti ulaznice, barem sam ja tako između redova shvatio. Aferim, bit će puna podrška preko TV ekrana.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto jul 01, 2025 10:28 pm

kvalitet je napisao/la:
Na pitanje koje bi trebalo biti najvažnije za klub, uz finansijsku konsolidaciju, hladno je sa sebe skinuo odgovornost. Naravno da govorim o strateškom partneru, investitoru, vlasniku. Svi trebate raditi na tome, a ne govoriti da je to posao Skupštine ili kako već. Čekate da se neko samo pojavi. E pa neće moći, to se traži, kuca na vrata, šalju ponude…

Očekuje nas vrlo teško sezona. Ako u Evropi odmah ispadnemo, to će znatno utjecati i na posjetu. Ali i to treba da nam kaže gdje smo i šta smo - nismo favoriti u prvom pretkolu trećerazrednog evropskog takmičenja.

Ali eto izgleda da će opet poskupiti ulaznice, barem sam ja tako između redova shvatio. Aferim, bit će puna podrška preko TV ekrana.
Pretpostavljam da je mislio na cijenu godišnjih
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

SamoNapad
Kontakt:

uto jul 01, 2025 10:58 pm

Koliko mi imamo godisnjih u prosjeku?
Mi cemo u skorije vrijeme biti jedini klub sa 5 do 7 hiljada godisnjih u ligi.
Jednostavno premal kapcitet za jace utakmice, "tjerate" da uzmes godisnju.
Jedino sto bi cijene godisnjih prilagodio da svi mogu priustiti .
Bit ce nevidjena jagma za ovu tekmu protiv Kopera.

cikoradovic
Kontakt:

uto jul 01, 2025 11:55 pm

cikoradovic je napisao/la:
sri jun 25, 2025 7:35 pm
Očekujem da se klub uskoro oglasi, još lijepih informacija ima.
Kao što sam i rekao. Dosta toga je predsjednik objasnio i rekao, od kampa, terena, fasade, juga, parkinga na istoku, prostora na istoku i još mnogo toga na čemu se radi.

cikoradovic
Kontakt:

sri jul 02, 2025 12:02 am

Još malo pa će F5.

jimmy
Kontakt:

sri jul 02, 2025 1:27 am

Meni ovi odgovori prezidenta bas izgledaju gosposki utemeljeno,
nema nekih prevelikih obecanja ha bu,al se vidi da postoji sistem kakav takav,
iskreno volio bih vidjeti ove ljude da vode klub u nekim vremenima kad nemaju omce dugova iznad glave,
kad i rezultat poprati, jer ovo sada je svakodnevna borba a kad se boris onda ni vijuge nerade bas najoptimalnije,
elem sretno nam svima bilo, ja se nadam necem puno boljem vecem pa cemo vidjti.

cikoradovic
Kontakt:

sri jul 02, 2025 3:35 am

Da li je moguće da ljudi još brane Ćorića? Za mene je najbitniji dio oko kampa, to je ključ ka daljnjem unapređenju omladinskog pogona. Sljedeći korak na tom polju mora biti pronalazak strateškog partnera, prijatelja omladinskog pogona, generalnog, koji će finansirati djecu u omladinskom pogonu, stan, hrana, stipendije i ostalo šta ide sa tim. Ako to uspijemo, možemo se nadati da ćemo djeci sa drugih kantona biti interesantni. Neophodna je i promjena nekolicine trenera u omladinskom pogonu ali i to će se uskoro riješiti. Procedura je u toku.

Još puno projekata ima pripremljenih na kojima se radi. Nadam se da ćemo imati strpljenja sa ljudima u UO, konačno djeluje da neko ima jasan plan kako Željo mora izgledati i kako doći do toga ali pametno, radom i redom a ne preskakanjem stepenica i jurišanjem. Da rasčistimo, imaju i grešaka, ozbiljnih i treba im to nabijati na nos. Rade dobro ali mogu i moraju još bolje.

Dres će biti bombonica.

svraka
Kontakt:

sri jul 02, 2025 7:26 am

Odlican potez i za sezonske i za cijene.
Forza 1921!

Oda majstore!

milanribar
Kontakt:

sri jul 02, 2025 7:41 am

Uzimam godišnju zadnjih 20 i kusur godina i čini mi se da nigdje nema ovako jeftinih godišnjih u odnosu na broj utakmica koji dobiješ, izađe me nekih 2 KM po utakmici.

Bitno je da u ovoj upravi imamo ljude iz realnog sektora koji se znaju nosit sa raznim problemima, nametima države, dugovima, prilagođavanju tržištu, zaduživanju itd. Čini mi se da zasad to ovi ljudi dobro kontrolišu, da ih ne ureknem...

fanaticZeljin
Kontakt:

sri jul 02, 2025 8:06 am

Mogli bi dres predstaviti sa kakvim kapitalcem😁
Srcu draga, boja PLAVA !

Diverzant
Kontakt:

sri jul 02, 2025 8:50 am

milanribar je napisao/la:
sri jul 02, 2025 7:41 am
Uzimam godišnju zadnjih 20 i kusur godina i čini mi se da nigdje nema ovako jeftinih godišnjih u odnosu na broj utakmica koji dobiješ, izađe me nekih 2 KM po utakmici.

Bitno je da u ovoj upravi imamo ljude iz realnog sektora koji se znaju nosit sa raznim problemima, nametima države, dugovima, prilagođavanju tržištu, zaduživanju itd. Čini mi se da zasad to ovi ljudi dobro kontrolišu, da ih ne ureknem...
Ne moze se porediti iz xy razloga aaaali samo pogledajte cijenu godišnjih za dinamo, sjever gdje su bbb.
120eura najjeftinija.
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Bozidar Radosevic
Kontakt:

sri jul 02, 2025 8:55 am

Banujte radite sta hocete, ali ovo sto radite preko ovih glasnogovornika je sramota. Ispitavanje pulsa, kontrola mijenja i stvaranje generalne slike kao da je svaki potez ispravan, a zadnja tri mjeseca na prste jedne ruke mogu se nabrojati takvi potezi u svakom segmentu.

Ovo s kartama je debilizam nevidjeni i nepostovanje prema velikoj vecini navijaca, pogotovo nama koji svjesno kupujemo karte i na taj nacin dajemo vise novca u klub. Ali eto nagradit cemo sad “navijace” po firmama sto dobijaju sezonske i dolaze na Sarajevo eventualno Zrinjski.

kemo
Kontakt:

sri jul 02, 2025 9:13 am

Bozidar Radosevic je napisao/la:
Banujte radite sta hocete, ali ovo sto radite preko ovih glasnogovornika je sramota. Ispitavanje pulsa, kontrola mijenja i stvaranje generalne slike kao da je svaki potez ispravan, a zadnja tri mjeseca na prste jedne ruke mogu se nabrojati takvi potezi u svakom segmentu.

Ovo s kartama je debilizam nevidjeni i nepostovanje prema velikoj vecini navijaca, pogotovo nama koji svjesno kupujemo karte i na taj nacin dajemo vise novca u klub. Ali eto nagradit cemo sad “navijace” po firmama sto dobijaju sezonske i dolaze na Sarajevo eventualno Zrinjski.
Hajde sjasi vise. Ne znam sta uopce radis na forumu nakon sto si pisao da je nas klub namjestao titule.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

sri jul 02, 2025 9:26 am

kemo je napisao/la:
sri jul 02, 2025 9:13 am

Hajde sjasi vise. Ne znam sta uopce radis na forumu nakon sto si pisao da je nas klub namjestao titule.
Ja to sigurno nisam napisao nit bih ikad to rekao

milanribar
Kontakt:

sri jul 02, 2025 9:38 am

Kad tako optužuješ onda makar navedi šta je to sve tako loše urađeno.
Mislim da je baš obratno, na prste jedne ruke se mogu nabrojat loši potezi, evo trudim se da nađem baš neke loše poteze konkretno osim načina ostavke Ćorića ne mogu da nađem. Za otkaze nekim igračima će se vidjet tek jel loš potez, to možemo nagađati.

Za prodaju karata nemaš bolje opcije, svaki klub na svijetu to radi prednost vlasnici sezonskih ulaznica imaju. To što su naše sezonske ispod svake cijene to je druga stvar pa ti kao svjesno kupuješ pojedinačne da pomogneš više klubu. Imaš puno drugih načina da pomogneš klubu ako baš hoćeš.

Diverzant
Kontakt:

sri jul 02, 2025 9:38 am

Ako božidar, nezalaganje i 505 viteška nisu isti lik, onda su u najmanju ruku drugovi ili amidžići
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

svraka
Kontakt:

sri jul 02, 2025 9:40 am

Da su imali losih i upitnih poteza jesu, to sam i pisao. Da su imali dobre poteze, jesu.

Ovo za karte i godisnje mi je pun pogodak. Prosle godine imam clansku,imam godisnju i stojim tri sata u redu zajedno s likom koji ce doci na red ispred mene i tek se uclaniti.
Za ovaj potez bravo uprava, tako raditi svaki put.
Forza 1921!

Oda majstore!

milanribar
Kontakt:

sri jul 02, 2025 9:58 am

svraka je napisao/la:
sri jul 02, 2025 9:40 am

Da su imali losih i upitnih poteza jesu, to sam i pisao. Da su imali dobre poteze, jesu.

Ovo za karte i godisnje mi je pun pogodak. Prosle godine imam clansku,imam godisnju i stojim tri sata u redu zajedno s likom koji ce doci na red ispred mene i tek se uclaniti.
Za ovaj potez bravo uprava, tako raditi svaki put.
Ma nema drugi način za karte, kapacitet nam je takav kakav je, potražnja za evropske velika a za domaće dosta slabija. Jedino prodavati godišnje koje su znatno skuplje a sa kojim imaš pravo ulaza na evropske utakmice ukoliko do njih dođe, opet ako ne izboriš evropu pljačkaš navijače...

Trenutno korisnika/ca: amelaga, BHDragons, Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 53 gosta.

Prijava