Meni je vala Jaganjac najvise sporan. Posudba, a nema gola u seniorskom fudbalu, a koliko sam cuo ni na treninzima ne moze da se nametne.
Ne možeš se oslonit samo na njega u teškoj sezoni. Treba imat makar 3 solidna napadača.
Meni po videu ovaj Arias, onako, to je sve izdvojeno kao najbolje ( dobro se gradi, ostavlja lopte... ) ali cini se zbog svoje visine poprilicno spor, a nesto ne vidjeh ni da rijesava situacije 1 na 1.cikoradovic je napisao/la: ↑pet jun 27, 2025 1:56 pmIma još nekoliko opcija, što stranih, što domaćih. Arias je jedna od opcija. Sa njim se pričalo prije Bintsouke. On je bio spreman da nas čeka dok smo mi gledali i druge opcije. Zastupa ga ista agencija kao i Seedorfa.
Jopet nam ne objasni kako se to krpi....
Fakat nisi objasnio, gledaj čuda...jopet, što bi ti napisao.Dzezvar je napisao/la: ↑pet jun 27, 2025 2:46 pmJopet nam ne objasni kako se to krpi....
Nego yebo to ima li sta na belegiju.....
Vrlo rado ali je valjda je red da ti prvo odgovoris,jer koliko znam ja sam tebe prvi nesto pitao...i iz put nam odgovori jel ima sta na belegiju....
Ne bi loše bilo da ovi naši naprave prva dva dana (lupam 1 i 2 jula) samo prodaja godišnjih (svakako moraš imati člansku) i možeš kupiti kartu za Koper.
Ako to ne urade napravit ce cirkus i klub ce biti finansijski ostecen. Jer ce doci pola ljudi koji vise nikad nece krociti na Grbavicu. Prvi dani prodaje moraju biti za vlasnike godisnjih ulaznica, pa onda 1 clan/1 karta pustiti dva dana. Godisnje ulaznice se moraju maksimalno izreklamirati. Evo vec je raspored izasao. Fanshop mora biti krcat proizvodima. Do kraja ove sedmice sve treba biti spremno. Ko nema clansku i ne treba biti na Grbavici 10.7. Nadam se da cemo igrati u retro dresovima. 40 godina je od Videotona.