Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

gavran
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 24, 2025 7:37 pm

BHDragons je napisao/la:
uto jun 24, 2025 7:15 pm
S obzirom na to da sada znamo i kada počinje izgradnja južne tribine, dobro bi bilo da klub razmisli o tome da nam omogući da pratimo izgradnju postavljanjem kamere koja će snimati gradilište kao što je bio slučaj sa istokom.
opet gradjevinski fudbalski klub :prst:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Diverzant
Kontakt:
Status: Online

uto jun 24, 2025 7:58 pm

Ne znam ko je ovog vlaha doveo da našoj djeci psuje, yebem usta i njega i ko ga je doveo
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

ubaceni element
Kontakt:

uto jun 24, 2025 8:03 pm

LARSSON je napisao/la:
uto jun 24, 2025 5:58 pm
Samo Suljo kapiten, pa kad se unese u facu sudiji i kaže mu "šta je, šta je, šta je", neće nas više klati
stae, kak se zove, stae?

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto jun 24, 2025 8:42 pm

Diverzant je napisao/la:
Ne znam ko je ovog vlaha doveo da našoj djeci psuje, yebem usta i njega i ko ga je doveo
Sta je bilo druge, ko to psuje?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto jun 24, 2025 9:01 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
Diverzant je napisao/la:
Trener cicibana Sinisa Andric je dijete od devet godina nazvao p...., jer je mali profulio penal. Takvim " pedagozima " nije mjesto U Zelji, niti u bilo kojoj instituciji koja radi sa djecom. Sramota, ne znam samo ima li vlastitu djecu i kako se ponasa u svojoj kuci.
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

Diverzant
Kontakt:
Status: Online

uto jun 24, 2025 9:11 pm

slika
Gledaj trenera tito te yebo mrtvi, isto da prodaje žetone za ringišpil i kukuruz na vrelu bosne
A rumeni zločinac kad ode jednom iz kluba treba mu zabranit prilazak kantonu sarajevo u narednih 40 godina
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

uto jun 24, 2025 9:50 pm

Sve dok se na omladinski pogon bude gledalo kao neku penziju za bivse igrače koji nisu sposobni ni za šta drugo, nikada mi nećemo na zelenu granu. (ko god da je ovaj, nije konkretno za njega ovo bivši igrač)

Jel neko ušao u godine, eto ponudit mu mjesto trenera u OPu.

SamoNapad
Kontakt:

uto jun 24, 2025 9:56 pm

Zato niko nece akademiju i sistem,sto li Boze?
Isla bi rampa ovakvim i slicnim,eto belaja "legendama".
Sto grlatiji to bolji trener vjerovatno takve igrace trebamo,sta ce nam talenti. Mi ko da pravimo navijace ne igrace.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto jun 24, 2025 10:11 pm

To klub treba otjerati do 12 veceras, takvi "treneri" nemaju mjesta kod nas.

Hoce li se celava ubleha oglasiti, odnosno skupiti hrabrosti i otjerati majmuna.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

teatrale36
Kontakt:

uto jun 24, 2025 10:40 pm

SanMan je napisao/la:
uto jun 24, 2025 6:00 pm
Pametan Ado - Šošić možda nije za kapitena (iako je trenutno daleko najbolji po loptanju) ali Ado u startu sasjeca osrednje igrače (šalje im direktnu poruku) koji su se ufurali da su zvjezde i koji su otjerali xy trenera čim im se k... digne
Ado guraj mlade i duže ćeš ostati na klupi - em se mogu prodati, em ti neće raditi iza leđa, em ih možeš klupirati (ako ne valjaju) bez problema
Ma Ćorić je sam sebe otjerao sa postavkama i izborom igrača u utakmicama sa Širokim. Samo pogledati sastave, izmjene u tim utakmicama. Ne znam iz kojeg razloga je to radio ali je vrlo čudno bilo.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jun 24, 2025 11:41 pm

SamoNapad je napisao/la:
uto jun 24, 2025 9:56 pm
Zato niko nece akademiju i sistem,sto li Boze?
Isla bi rampa ovakvim i slicnim,eto belaja "legendama".
Sto grlatiji to bolji trener vjerovatno takve igrace trebamo,sta ce nam talenti. Mi ko da pravimo navijace ne igrace.
Pokusavaju i ove cistit polako, samo sto imaju bas jebene ugovore, ne mozes ih ni otjerat.
Željezničar ante portas !

Norsborg
Kontakt:

sri jun 25, 2025 12:16 am

gavran je napisao/la:
uto jun 24, 2025 7:37 pm
BHDragons je napisao/la:
uto jun 24, 2025 7:15 pm
S obzirom na to da sada znamo i kada počinje izgradnja južne tribine, dobro bi bilo da klub razmisli o tome da nam omogući da pratimo izgradnju postavljanjem kamere koja će snimati gradilište kao što je bio slučaj sa istokom.
opet gradjevinski fudbalski klub :prst:
Da li antene prebacujemo na jug?

igla
Kontakt:

sri jun 25, 2025 12:28 am

Diverzant je napisao/la:
uto jun 24, 2025 9:11 pm
slika
Gledaj trenera tito te yebo mrtvi, isto da prodaje žetone za ringišpil i kukuruz na vrelu bosne
A rumeni zločinac kad ode jednom iz kluba treba mu zabranit prilazak kantonu sarajevo u narednih 40 godina
🤣🤣🤣🤣

Ludvig Leple
Kontakt:

sri jun 25, 2025 12:37 am

Ujko je napisao/la:
Diverzant je napisao/la:
Trener cicibana Sinisa Andric je dijete od devet godina nazvao p...., jer je mali profulio penal. Takvim " pedagozima " nije mjesto U Zelji, niti u bilo kojoj instituciji koja radi sa djecom. Sramota, ne znam samo ima li vlastitu djecu i kako se ponasa u svojoj kuci.
Ti čuo ili ti neko rekao?

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri jun 25, 2025 2:45 am

Ludvig Leple je napisao/la:
Ujko je napisao/la:

Dodje do mene sve sto je vezano za Zelju, na ovaj ili onaj nacin, kako dobre, tako i lose stvari. Zavisnost je to, teska i neizljeciva, meni najdraza.
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

nikson
Kontakt:

sri jun 25, 2025 7:32 am

Ludvig Leple je napisao/la:
Ujko je napisao/la:

Imas video, ne mora niko reci. Inace nije Sinisa nego Slavisa
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

milanribar
Kontakt:

sri jun 25, 2025 8:26 am

Mislim da nije za Želju ovaj trener nevezano za ovo psovanje a i generalno je loša ponuda trenera kod nas. Uglavnom su ublehaši koji gledaju kako će izvuć koji dinar više od kluba ili roditelja. Naprimjer imamo i odličnih trenera mladih poput Varatanovića koji super radi, Sanjin Mešić isto tako, pokojni Manigodić je dobro radio.
Ko je treniro u Želji od 2000. na ovamo, zna metode Faće Žerića i ostalih trenera, ovo psovanje je smiješno, pa to je bilo uzrečica Boga i sve živo opsovat, već su bili navikli svi. Sad su djeca puno osjetljivija a i roditelji nisu normalni, svi vide od svog djetata projekat na kojem će zaradit pare. Statistika kaže da nam jako malo djece napravi karijeru u fudbalu, čak ne vidim neku razliku u odnosu na period kad nismo imali ništa... Ima tu do svakoga pomalo...

SkenderijaTM87
Kontakt:

sri jun 25, 2025 9:18 am

milanribar je napisao/la:
Mislim da nije za Želju ovaj trener nevezano za ovo psovanje a i generalno je loša ponuda trenera kod nas. Uglavnom su ublehaši koji gledaju kako će izvuć koji dinar više od kluba ili roditelja. Naprimjer imamo i odličnih trenera mladih poput Varatanovića koji super radi, Sanjin Mešić isto tako, pokojni Manigodić je dobro radio.
Ko je treniro u Želji od 2000. na ovamo, zna metode Faće Žerića i ostalih trenera, ovo psovanje je smiješno, pa to je bilo uzrečica Boga i sve živo opsovat, već su bili navikli svi. Sad su djeca puno osjetljivija a i roditelji nisu normalni, svi vide od svog djetata projekat na kojem će zaradit pare. Statistika kaže da nam jako malo djece napravi karijeru u fudbalu, čak ne vidim neku razliku u odnosu na period kad nismo imali ništa... Ima tu do svakoga pomalo...
100% bruda. Djeca i roditelji su premekani danas zato nek im krenu bogarat od pete godine, a ne od desete.

Svaki igrac koji je uspio u ovoj zabokrecini je uspio iskljucivo zahvaljujuci sebi, a ne zahvaljujući nekom treneru.

kvalitet
Kontakt:

sri jun 25, 2025 9:48 am

Jednom sam pisao, ponovit ću. Dok su Žerići i slični bili treneri, sa psovkama, vrijeđanjima, udaranjima klempi, udaranjem po glavi, tjeranjem s treninga, napucavanjem lopti… mi smo i izbacivali bolje igrače nego u posljednjih nekoliko godina.

Ne tvrdim da je ispravno jedno ili drugo, nego eto samo primjećujem to.

A eto i taj Varatanović je pitar oduvijek bio, njihovo dijete, čudi me da ga zbog toga ranije nisu otjerali raznorazni znalci…
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

milanribar
Kontakt:

sri jun 25, 2025 9:56 am

kvalitet je napisao/la:
sri jun 25, 2025 9:48 am
Jednom sam pisao, ponovit ću. Dok su Žerići i slični bili treneri, sa psovkama, vrijeđanjima, udaranjima klempi, udaranjem po glavi, tjeranjem s treninga, napucavanjem lopti… mi smo i izbacivali bolje igrače nego u posljednjih nekoliko godina.

Ne tvrdim da je ispravno jedno ili drugo, nego eto samo primjećujem to.

A eto i taj Varatanović je pitar oduvijek bio, njihovo dijete, čudi me da ga zbog toga ranije nisu otjerali raznorazni znalci…
U omladinskom pogonu smo imali dugo godina iste trenere i nije to ni loše za to vrijeme bilo ali sad su došla vremena kad djeca i roditelji hoće nešto više, ucjenjuju prijete da će otići u druge klubove. Mnogi treneri se ne snalaze u tim situacijama, neki su počeli da sabotiraju tako što najbolju djecu ne stavljaju u igru nego ih pripremaju za prelazak u drugi klub ili traže pare od roditelja da igraju. Dosta nam je djece otišlo, ne samo kod pitara nego i u druge klubove i škole fudbala. Svega se tu nakupilo a rješenje je jednostavno ali i košta, a to je formiranje omladinskog kampa za najtalentovaniju djecu, koja neće plaćati, nego će se njima plaćati i ponudit sve uslove za razvoj i boravak koji su potrebni...

Trenutno korisnika/ca: 505 VITEŠKA, BHDragons, Diverzant, fanaticZeljin, PlavaDobrinja1921 i 177 gostiju.

Prijava