Trebalo bi biti sve spremno za Evropu.
Estonci pa da sve goriEisenbahner1921 je napisao/la: ↑sri jun 18, 2025 8:35 am1 AZ Alkmaar (NED)
2 Valur (ISL) vs FC Flora Tallinn (EST)
3 Viking FK (NOR)
4 Larne FC (NIR) vs FK Auda (LVA)
5 Brøndby IF (DEN)
Nije ni 4. loša opcija, haj ga znaj. Joj al je lahko raju nahajpati i nafurati, barem mene. Ja sam sebe prefurah, već nas vidim u trećem pretkolu.AsharaK je napisao/la: ↑sri jun 18, 2025 8:42 amEstonci pa da sve goriEisenbahner1921 je napisao/la: ↑sri jun 18, 2025 8:35 am1 AZ Alkmaar (NED)
3 Viking FK (NOR)
5 Brøndby IF (DEN)
Hvala.amar92 je napisao/la: ↑sri jun 18, 2025 8:19 amDangubic je imao korektnu statistiku kad se uzme u obzir da je igrao kao desetka, 11g i 4a. S obzirom na platu, ocekivalo se vise, toga je i on svjestanz Zato je na pregovorima za novi ugovor pristao na smanjenje od 3k. Medjutim, procjena kluba je da se na tu poziciju gura Sosic koji bi trebao biti nas glavni igrac. Plan je da se on proda cim dodje ponuda veca od miliona.
Osim holandjana, mozda dodju jos 2 kapitalca ali kasnije, kad spuste potrazivanja.
S kojim žrijebom smo nosioci u trećemnekonvencionalan je napisao/la: ↑sri jun 18, 2025 8:45 amNije ni 4. loša opcija, haj ga znaj. Joj al je lahko raju nahajpati i nafurati, barem mene. Ja sam sebe prefurah, već nas vidim u trećem pretkolu.AsharaK je napisao/la: ↑sri jun 18, 2025 8:42 amEstonci pa da sve goriEisenbahner1921 je napisao/la: ↑sri jun 18, 2025 8:35 am1 AZ Alkmaar (NED)
3 Viking FK (NOR)
5 Brøndby IF (DEN)![]()
AZ i Flora Tallinn (naravno ukoliko Flora prođe, a i mi naravnoigla je napisao/la: ↑sri jun 18, 2025 10:41 amS kojim žrijebom smo nosioci u trećemnekonvencionalan je napisao/la: ↑sri jun 18, 2025 8:45 amNije ni 4. loša opcija, haj ga znaj. Joj al je lahko raju nahajpati i nafurati, barem mene. Ja sam sebe prefurah, već nas vidim u trećem pretkolu.![]()
Edit: AZ Alkmaar i Viking koliko nađoh
Ja iskreno vjerujem da moze. Nisam vidio da zaostaje fizicki za starijim igracima. Ulazi u duele, ima pluca, trci. Tehnicki jako dobar, dobro cita igru. Rekao bih slican profil Al Jaberu.