A gdje sam ja spomenuo da su Slovenci samo skijaši i da su slabi, gdje sam ja njih to podcijenio?Dzezvar je napisao/la: ↑uto jun 17, 2025 4:26 pmNe nego su samo realni u ocekivanjima.Igramo protiv jake ekipe mozda i najgore koju smo mogli dobiti.Vi ako mislite da su slovenci samo skijasi zayebali ste se zestoko.Njihov fudbal je dobrano napredovao i to 5 puta vise nego nas.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑uto jun 17, 2025 4:10 pmDavno su navijači Želje izgubili pobjednički mentalitet
Idemo po prolaz!
Ma.ja ba tako eMeha87 je napisao/la: ↑uto jun 17, 2025 4:48 pmCuj fudbal im napredovao a oni u padu ima 4-5 godina. Nasa liga i klubovi su trenutno bolji samo pogledaj rezultate Borca i Zrinjskog protiv njih ove sezone.Dzezvar je napisao/la: ↑uto jun 17, 2025 4:26 pmNe nego su samo realni u ocekivanjima.Igramo protiv jake ekipe mozda i najgore koju smo mogli dobiti.Vi ako mislite da su slovenci samo skijasi zayebali ste se zestoko.Njihov fudbal je dobrano napredovao i to 5 puta vise nego nas.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑uto jun 17, 2025 4:10 pmDavno su navijači Želje izgubili pobjednički mentalitet
Idemo po prolaz!
Novi sef,novi igraci,prva zvanicna utakmica.....otislo 8-9 igraca...treba li ti jos nesto da skontate da smo mi nepoznanica sami sebi i da je nerealno graditi toljki optimizam.Nisu bauk,bolji su od nas cim su nosioci,ali se mozemo nositi sa njima.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑uto jun 17, 2025 5:01 pmA gdje sam ja spomenuo da su Slovenci samo skijaši i da su slabi, gdje sam ja njih to podcijenio?Dzezvar je napisao/la: ↑uto jun 17, 2025 4:26 pmNe nego su samo realni u ocekivanjima.Igramo protiv jake ekipe mozda i najgore koju smo mogli dobiti.Vi ako mislite da su slovenci samo skijasi zayebali ste se zestoko.Njihov fudbal je dobrano napredovao i to 5 puta vise nego nas.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑uto jun 17, 2025 4:10 pmDavno su navijači Želje izgubili pobjednički mentalitet
Idemo po prolaz!
Smiješno je što su navijači Želje i igrači Želje izgubili mentalitet, davno, pa čak i u ovoj zadnjoj sezoni, gdje upisuju ispadanje i poraze prije samog početka.
Sa tim razmišljanjem borac i Zrinjski nikad grupa ne bi vidjeli
I Borac je mijenjao trenera pred plasman, i Zrinjski, Borac svake sezone otjera i dotjera kofer igračaDzezvar je napisao/la: ↑uto jun 17, 2025 5:27 pmNovi sef,novi igraci,prva zvanicna utakmica.....otislo 8-9 igraca...treba li ti jos nesto da skontate da smo mi nepoznanica sami sebi i da je nerealno graditi toljki optimizam.Nisu bauk,bolji su od nas cim su nosioci,ali se mozemo nositi sa njima.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑uto jun 17, 2025 5:01 pmA gdje sam ja spomenuo da su Slovenci samo skijaši i da su slabi, gdje sam ja njih to podcijenio?
Smiješno je što su navijači Želje i igrači Želje izgubili mentalitet, davno, pa čak i u ovoj zadnjoj sezoni, gdje upisuju ispadanje i poraze prije samog početka.
Dobro neka bude tako...ali nemoj da bude yebqvanje majki ovdje ako ne prodjemo....505 VITEŠKA je napisao/la: ↑uto jun 17, 2025 5:39 pmI Borac je mijenjao trenera pred plasman, i Zrinjski, Borac svake sezone otjera i dotjera kofer igračaDzezvar je napisao/la: ↑uto jun 17, 2025 5:27 pmNovi sef,novi igraci,prva zvanicna utakmica.....otislo 8-9 igraca...treba li ti jos nesto da skontate da smo mi nepoznanica sami sebi i da je nerealno graditi toljki optimizam.Nisu bauk,bolji su od nas cim su nosioci,ali se mozemo nositi sa njima.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑uto jun 17, 2025 5:01 pm
A gdje sam ja spomenuo da su Slovenci samo skijaši i da su slabi, gdje sam ja njih to podcijenio?
Samo sto je velika razlika u mentalitetu kako igrača tako navijaca
Bice ako bude pristup kakav imaju i navijačiDzezvar je napisao/la: ↑uto jun 17, 2025 5:48 pmDobro neka bude tako...ali nemoj da bude yebqvanje majki ovdje ako ne prodjemo....505 VITEŠKA je napisao/la: ↑uto jun 17, 2025 5:39 pmI Borac je mijenjao trenera pred plasman, i Zrinjski, Borac svake sezone otjera i dotjera kofer igrača
Samo sto je velika razlika u mentalitetu kako igrača tako navijaca
Sreca ne izvukosmo makabi....Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑uto jun 17, 2025 6:16 pmKad pogledaš koje smo 4 opcije mogli dobiti, logično je da kukamo nakon žrijeba, jer smo dobili najgoru opciju. Vjerovatno najjači klub od svih, a uz to nenositelj u drugom pretkolu.
Ne pratim Koper direktno, ali pomalo pratim slovensku ligu. Jako je liga napredovala unazad par godina, nije više Maribor jedini tim koji nešto vrijedi, a ostali buranija.
Olimpija, Koper, Celje igraju na sličan način. Atraktivno, ofanzivno i uz više trke za prosječnu balkansku ligu, neka austrijska liga za siromašnijeDovode ciljano strance čija vrijednost većinom naraste tokom boravka u klubu, uz par domaćih bitnih igrača. Definitivno su na papiru favoriti, ali recimo da su šanse 60-40.
Stadion im je lijep, moderan, ali kapaciteta oko 5000. Pretpostavljam da će dati 5% za gostujuće navijače, a ostalo ograničiti na slovenske državljane, pa pitanje koliku ćemo invaziju moći napraviti. Možda model vaskrsne, pa njegovih 10 generacija nasljednika (obzirom koliko je star) sa slovenskim papirima zauzme pola stadiona![]()
Što kaže neko, sami smo sebi nepoznanica, moguće da uđemo skoro sa novom obranom, što protiv ovakvih ekipa nije idealno. Možemo ih proći. Iskoristiti Grbavicu za dobar rezultat, a onda pametno odigrati u gostima.
Protiv Minska smo bili nenosioci, al isto tako su bili najtezi moguci izbor u podgrupi.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑uto jun 17, 2025 6:39 pmKoji Gavro? Mislim da nema Makabija i Hapoela s kojim nismo igrali
Kad skontaš unazad 15 godina, možda smo 2014. jedino prošli baš dobro u žrijebu. Lovćen, Metalurg, a mislim poslije Omonia. Šteta što smo tad bili malo iznad dna
Ako se sjećam, mi smo Sheriffa izvukli kao nosioci... Kad smo Zetu izvukli, tad smo imali 4 poluamaterske ekipe i njih, pa opet najtežeg protivnika izvučeš. Mislim da smo nositelji bili i kad smo Dinamo Minsk izvukli. Mislili smo prije da je do Ćele bilo, ali i nakon njega isti k.
Nije Koper bauk, daleko od toga, ali mogli smo bolje proći. Hajde idemo ih proći, a prvo sutra da vidimo na koga možemo ako njih izbacimo
koji god da smo izvukli iranci bi nas potrefili u var sobiEisenbahner1921 je napisao/la: ↑uto jun 17, 2025 6:39 pmKoji Gavro? Mislim da nema Makabija i Hapoela s kojim nismo igrali
Kad skontaš unazad 15 godina, možda smo 2014. jedino prošli baš dobro u žrijebu. Lovćen, Metalurg, a mislim poslije Omonia. Šteta što smo tad bili malo iznad dna
Ako se sjećam, mi smo Sheriffa izvukli kao nosioci... Kad smo Zetu izvukli, tad smo imali 4 poluamaterske ekipe i njih, pa opet najtežeg protivnika izvučeš. Mislim da smo nositelji bili i kad smo Dinamo Minsk izvukli. Mislili smo prije da je do Ćele bilo, ali i nakon njega isti k.
Nije Koper bauk, daleko od toga, ali mogli smo bolje proći. Hajde idemo ih proći, a prvo sutra da vidimo na koga možemo ako njih izbacimo