Pa i zadrzali smo. Osim Al Jabera koji se prodao, svi bitni igraci su tu, pod ugovorima.SamoNapad je napisao/la: ↑čet jun 12, 2025 11:37 amEkipa se ne pravi u ljetnom periodu vec u zimskom. Prekratak period da napravis ekipu za Europu, tesko ces uigrati ekipu za 20 dana plus veliki broj ti odlazi i dolazi.
Ako hocemo rezultate ne smijemo konstanto tumbati ekipu nego zadrzati igrace uz par promijena. S jedne strane mi je drago sto cemo imati taj ofanzivni dio slican ili isti dok odbrana ce biti vec druga prica (realno nije moglo se ni ostaviti onoliki broj losih igraca u istoj liniji).
Ako je tako onda vrh
Hvale ga treneri juniorskih ekipa iz premijer lige.
Tako se govorilo i prije ove sezone, pa je prema izdanjima i borbenosti bio medju TOP 3 ako ne i najbolji. Profesionalac je i bice spreman. Dao je 15 golova. To je ozbiljna brojka. Prvi sam bio skeptican, ali tri puta jeftiniji vise je ponudio od Robin Huda. Neka nama Krpica.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri jun 11, 2025 4:35 pmAko nama Krpic i dalje bude 1.napadac necemo mi daleko....Frajer je za 10-15min igre i to da malo zaganja i pokusa skociti koji put.To je to.
A bez Al Jabera, ovaj vezni red sto je sad tu, nece moci iznijeti loptu protiv iole jace ekipe.
Da je bas 3 puta jeftiniji a vise ponudio i nije ali eto. Koliko pred asistencija Dangubica i kljucnih pasova… Krpic je proigrao sa Dangubicem ali eto nazalost kod nas vecina navijaca ne vidi ucinak tog covjeka na terenu…. Vide samo suhe brojke i to je toMulalic Edis je napisao/la: ↑čet jun 12, 2025 3:29 pmTako se govorilo i prije ove sezone, pa je prema izdanjima i borbenosti bio medju TOP 3 ako ne i najbolji. Profesionalac je i bice spreman. Dao je 15 golova. To je ozbiljna brojka. Prvi sam bio skeptican, ali tri puta jeftiniji vise je ponudio od Robin Huda. Neka nama Krpica.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri jun 11, 2025 4:35 pmAko nama Krpic i dalje bude 1.napadac necemo mi daleko....Frajer je za 10-15min igre i to da malo zaganja i pokusa skociti koji put.To je to.
A bez Al Jabera, ovaj vezni red sto je sad tu, nece moci iznijeti loptu protiv iole jace ekipe.
Simoni je izganjao talijanske papire?
Koliko ja znam, prije nekog vremena je izganjao papire, samo se nije mogao voditi kao EU igrac jer nije imao EU papire od pocetka sezone tj. od dolaska u nas klub. Od sezone 2025/26 ce se voditi kao EU igrac. Neka me neko ispravi ako grijesim.
To ima smislaSamoIstina je napisao/la: ↑čet jun 12, 2025 8:18 pmKoliko ja znam, prije nekog vremena je izganjao papire, samo se nije mogao voditi kao EU igrac jer nije imao EU papire od pocetka sezone tj. od dolaska u nas klub. Od sezone 2025/26 ce se voditi kao EU igrac. Neka me neko ispravi ako grijesim.
Jeste
Jeste