Sve dok nas teroriše Vico i kompanija potpuno mi je nebitno koga dovodimo za pojačanja. Yebu te i još kao se ne smiješ požaliti.
Još mi je draži Madžid, najlakše je pizdurina biti.
Sve dok nas teroriše Vico i kompanija potpuno mi je nebitno koga dovodimo za pojačanja. Yebu te i još kao se ne smiješ požaliti.
Ja cuo Memic desna rukacikoradovic je napisao/la: ↑pet jun 06, 2025 8:41 pmPošto znam da čitaju sa Faktora, koliko plaćate da dobijete imena pomoćnika u stručnom štabu?![]()
100%GegenPress je napisao/la: ↑pet jun 06, 2025 7:30 pmJa kao navijač ovog kluba lično bi potpisao da mi navijači plaćamo kazne za izjave trenera, igrača, neka pričaju šta im je na duši.
Bravo Šoša doktore!
Anel Hidićcikoradovic je napisao/la: ↑pet jun 06, 2025 8:41 pmPošto znam da čitaju sa Faktora, koliko plaćate da dobijete imena pomoćnika u stručnom štabu?![]()
Nadam se samo da će ih, ako je Sefer, bolje spremiti. Nismo nešto fizički spremni bili protiv jačih ekipa. Slabo trčanje skroz je bilo.cikoradovic je napisao/la: ↑sub jun 07, 2025 11:52 pmHidić neće biti dio stručnog štaba. Luca nije jeftin. Imamo kondicionog trenera.