Turska?
Nevjerovatno! Odbrana nam se raspadala na svakom koraku, fulali izbijanja itd itd i napises da je Mufticeva igra nogom kriva za to. Evo, uz duzno postovanje ako mozes napisi mi neke od odbrana Muftica gdje je on prije toga lose odigrao nogom pa doveo do toga. Ili ja stvarno nisam gledao Zelju ove godine ili ne kontam…Ludvig Leple je napisao/la: ↑čet jun 05, 2025 5:32 pmKao prvo ako te roditelji nisu naučili da nije lijepo tako razgovarati onda ću ti ja skrenuti pažnju. Izraz debil kod kuće koristi.fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet jun 05, 2025 11:30 amKakav de.bil moras biti pa blatiti Muftu i govoriti nije kalibar za reprezentaciju , a kakvih se sve igrača pozivalo , e neka su kalibar Hadzikic , Kulasin, Celik
Dalje, u ovoj žabokrečini od države ako nisi istomišljenik sa 80% populacije odmah si popljuvan.
Muftić je ponavljam spasio veliki broj golova, ali sa napomenom da je on lošom igrom nogom i procjenom doveo barem 50% do tih odbrana. Naše je dijete, sve super ali treba malo biti objektivan, a ne u inat svima nešto gurati na silu.
Toliko od mene na temu golmana.
Vedad Muftić je sinoć dobio naknadni poziv selektora Sergeja Barbareza, a danas će se priključiti A reprezentaciji BiH.
Muftić će od 11:00 sati obaviti prvi trening u dresu A reprezentacije BiH. Zmajevi sutra igraju kvalifikacijski meč protiv San Marina, a tri dana poslije prijateljsku utakmicu u Sloveniji.
Sretno!
Izvinjavam se na upadu ali ne možeš koristiti sofascore za poređenje, nema dovoljno podataka i njihova tačnost je često upitna za detaljnu analizu. Ako znaš nekoga da ima pristup wyscout ili instatscout pa da ti izvuče podatke i grafove to je mnogo relevantnije.amar92 je napisao/la:Slobodno, ali statistiku a ne subjektivno gdje smatras da nas je spasio.Dzezvar je napisao/la:Jel trebamo statistiku obadvojice izbaciti pa da ti budu neke stvari jasnije.amar92 je napisao/la: ↑čet jun 05, 2025 11:29 amTaj izbor nista ne znaci, to je vise ono “daj nekog i iz Zelje u 11”.
Hadzikic svakako bolji golman, godine za reprezentaciju nisu bitne jer ne prodaju oni igrace, Hadzikicu minus samo sto je bio na tribinama zbog ugovora, ali eto vratio se “na vrijeme”.
I jos nesto, pricamo o trecem golmanu. Znaci najnebitnije ime na spisku, logicno da ce gurati nekog “svog” tu. 90% navijaca Zelje ne zna ko je treci golman kod nas i nema rasprava ko tu zasluzuje biti, jer je nebitno. Bezveze se digla fama oko toga, sad ga i iz inata nece nikad zvati.
Muftic je svojim odbranama u protekloj sezoni donio Zelji 15-20 bodova.Sasvim dovoljno da se pozove u reprezentaciju,i to je jasno svima sem onom hercegovackom govnetu od selektora.
Zeleno je Hadzikic, plavo Muftic.
% odbrana po utakmici Muftic 67% vs Hadzikic 68%
golova po utakmici Muftic 1,2 vs Hadzikic 1,0
Za tvoju info Osman je drugi golman sad, a Mufta treci. Kad vec pokusavas provocirati bar pokusaj nesto smisleno a ne gluposti valjati.milanribar je napisao/la:Ja mislim da je ovo nezasluženo i da je bolji Osman
Daj nam još neku statistiku. Sigurno se samo na osnovu statistike pozivaju golmani...
Evo majstore samo za tebe, zadnje 3 utakmice odnosno sve 3 utskmice ove sezone:milanribar je napisao/la:Daj nam još neku statistiku. Sigurno se samo na osnovu statistike pozivaju golmani...
Dođeš na utakmicu Željezničar-Velež uporediš dva golmana na licu mjesta. Jasno ko dan...
Objavljen je novi presjek, utvrdjeno je da je Mufta isprovocirao vecinu Dzekinih suteva kratkim dodavanjima nogom tako da se rezultati ponistavaju. E ne da se usranom do potoka...