Po ugovoruSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto jun 03, 2025 7:03 pmTreba Dzelu umjesto rumeno, po cemu je on veca legenda od Dzele?
Po ugovoruSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto jun 03, 2025 7:03 pmTreba Dzelu umjesto rumeno, po cemu je on veca legenda od Dzele?
Je li ovo izbrisao prvi komentar? Prije sat bila je prepiska, otkad si se ukljucio vise nema tih komentara.Dzezvar je napisao/la: ↑uto jun 03, 2025 7:00 pmPa jel doskora bio trener Unisa...milanribar je napisao/la: ↑uto jun 03, 2025 5:50 pmEno javio se zabrinuti novinar Mlaćo na fejsbuk stranici kluba, nek mu pomogne neko jako je uznemiren... Kaže ne daju uprave Dželi Muharemović da radi u klubu.
A mirao sam malo zakuhati...
![]()
Opletite i ostali....![]()
Izbrisali...Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑uto jun 03, 2025 8:15 pmJe li ovo izbrisao prvi komentar? Prije sat bila je prepiska, otkad si se ukljucio vise nema tih komentara.Dzezvar je napisao/la: ↑uto jun 03, 2025 7:00 pmPa jel doskora bio trener Unisa...milanribar je napisao/la: ↑uto jun 03, 2025 5:50 pmEno javio se zabrinuti novinar Mlaćo na fejsbuk stranici kluba, nek mu pomogne neko jako je uznemiren... Kaže ne daju uprave Dželi Muharemović da radi u klubu.
A mirao sam malo zakuhati...
![]()
Opletite i ostali....![]()
Nisi odgovorio na dva pitanja već kačiš nekakva videa. Ako su njega doveli onda se nismo pomjerili od 2018 ni milimetra.LARSSON je napisao/la: ↑uto jun 03, 2025 6:21 pmNe igra ozbiljan fudbal otkako je otišao iz Željezničara? Poražavajuće je tvoje neznanje!Ludvig Leple je napisao/la: ↑uto jun 03, 2025 3:48 pmA šta to tačno dokazuje, evo pojasni mi molim te?
Da je liga u kojoj je igrao znatno kvalitetnija od naše?
Igrač koji je u 14 godina karijere imao 22 transfera je sve osim ozbiljnog igrača i povrh svega 32 su mu godine.
Možda je vama ovo ok, ali meni je ovo poražavajuće!
Što je najgore takvih ima mnogo, ali haj ti dođi na red od legendi kluba. Ne razumijem to mišljenje pojedinih navijača da je klub dužan nekome dati poziciju u klubu samo zato što je "legenda". Ugledati se na neke uspješnije klubove i zahvalit se tim legendama čim prestanu doprinositi razvoju kluba. Omladinski pogon mora biti najvažniji dio Želje, a ne mjesto gdje neradnici i neznalice malo djeci daju loptu da šutaju i primaju fine plate. Očigledno je potreban remont kompletnog omladinskog pogona, od načina funkcionisanja, preko trenera, "koordinatora", sve do direktora.
Da ih 100igramo Goran Zakaric ne treba biti dio kluba, isto kao sto Adzem ne treba biti trener Zeljeznicara.cikoradovic je napisao/la: ↑uto jun 03, 2025 11:29 pmNama treba jako širok roster ako planiramo ganjati trojku ispred nas. U najgorem slučaju ćemo imati 39 utakmica da odigramo, 36 u ligi, 2 u LK i najmanje 1 utakmica u kupu. Ne trebam napominjati da igramo 12 utakmica sa Zrinjskim, Borcem i konama. Šta ako odemo u drugo pretkolo, treće, playoff, šta ako odemo do kraja u kupu? To je preko 50 utakmica.
Nažalost sve je stvar finansija. Nisu "legende" tu jer neko misli da su neki aman zaman kvalitet, nego jer ne možemo platiti bolje. Sa druge strane čim bude pritisak rezultata (bilo da je borba za Evropu ili za opstanak), sve pare se usmjeravaju na ekipu. Nažalost dok budemo oskudjevali sa parama, tako će biti.EasyRiise je napisao/la: ↑sri jun 04, 2025 12:34 amŠto je najgore takvih ima mnogo, ali haj ti dođi na red od legendi kluba. Ne razumijem to mišljenje pojedinih navijača da je klub dužan nekome dati poziciju u klubu samo zato što je "legenda". Ugledati se na neke uspješnije klubove i zahvalit se tim legendama čim prestanu doprinositi razvoju kluba. Omladinski pogon mora biti najvažniji dio Želje, a ne mjesto gdje neradnici i neznalice malo djeci daju loptu da šutaju i primaju fine plate. Očigledno je potreban remont kompletnog omladinskog pogona, od načina funkcionisanja, preko trenera, "koordinatora", sve do direktora.
Sve si pogodio i napisao realno, imam dijete koje igra i tačno je ovo sve , daj osvoji turnir Derby Cup , da se uzme pehar i medalja i to je to. Nažalost .....SamoNapad je napisao/la: ↑uto jun 03, 2025 8:24 pmAko nismo u stanju svake godine isforsirati nekog mladjeg igraca da ga prodamo za cifru oko 500 hiljada eura onda ove trenere,kordinatore,skaute treba nabiti nogom.
Ja kad vidim ove trenere kako komentarisu ti bi rekao njih Barca ceka, a realnost da svi rade vec godinama po skolama fudbala i klubovima samo sa jednom ciljem da uzmu kakvo prvo mjesto medaljicu. Ne znaju raditi sa talentima , treneri su rezultata a ne treneri koji razvijaju vjestine kod djece. Da nemamo veze za tursku nijedno dijete (koje odigra malo za seniore) iz KS ne bi doslo dalje od susjednij nam drzava. Koje dijete iz naseg kantona je napravilo vrhunsku (lige petice) karijeru pa cak i te akademije. Isplativije je naci kakvog stranca(afrika, juzna amerika) i uloziti da bi se zaradilo.
Nisu ni roditelji ništa bolji, nemojte se ljutit. Odem u Safet Zajko gdje djeca treniraju, 4-5 akademija i klubova bude a puna tribina roditelja svaki trening ide psovačina djeci, trenerima, sudijama. Ne zna ovaj, ne zna onaj, treba ovako trener, moje dijete zna al trener ga ne stavlja gdje treba itd. Realnost je da nismo mladog beka izbacili od 96. godine pa makar za neku ozbiljnu ligu, da ne kažem za ligu petice...teatrale36 je napisao/la: ↑sri jun 04, 2025 8:50 amSve si pogodio i napisao realno, imam dijete koje igra i tačno je ovo sve , daj osvoji turnir Derby Cup , da se uzme pehar i medalja i to je to. Nažalost .....SamoNapad je napisao/la: ↑uto jun 03, 2025 8:24 pmAko nismo u stanju svake godine isforsirati nekog mladjeg igraca da ga prodamo za cifru oko 500 hiljada eura onda ove trenere,kordinatore,skaute treba nabiti nogom.
Ja kad vidim ove trenere kako komentarisu ti bi rekao njih Barca ceka, a realnost da svi rade vec godinama po skolama fudbala i klubovima samo sa jednom ciljem da uzmu kakvo prvo mjesto medaljicu. Ne znaju raditi sa talentima , treneri su rezultata a ne treneri koji razvijaju vjestine kod djece. Da nemamo veze za tursku nijedno dijete (koje odigra malo za seniore) iz KS ne bi doslo dalje od susjednij nam drzava. Koje dijete iz naseg kantona je napravilo vrhunsku (lige petice) karijeru pa cak i te akademije. Isplativije je naci kakvog stranca(afrika, juzna amerika) i uloziti da bi se zaradilo.
A to je posebna priča, roditelji koji nisu ili jesu pogledali 5 utakmica u životu a misle da sve znaju, onda pritisak koji prave prvo djeci pa onda trenerima pa onda i normalnim roditeljima. Sve kontaju biće njihov sin Džeko 100%milanribar je napisao/la: ↑sri jun 04, 2025 8:56 amNisu ni roditelji ništa bolji, nemojte se ljutit. Odem u Safet Zajko gdje djeca treniraju, 4-5 akademija i klubova bude a puna tribina roditelja svaki trening ide psovačina djeci, trenerima, sudijama. Ne zna ovaj, ne zna onaj, treba ovako trener, moje dijete zna al trener ga ne stavlja gdje treba itd. Realnost je da nismo mladog beka izbacili od 96. godine pa makar za neku ozbiljnu ligu, da ne kažem za ligu petice...teatrale36 je napisao/la: ↑sri jun 04, 2025 8:50 amSve si pogodio i napisao realno, imam dijete koje igra i tačno je ovo sve , daj osvoji turnir Derby Cup , da se uzme pehar i medalja i to je to. Nažalost .....SamoNapad je napisao/la: ↑uto jun 03, 2025 8:24 pmAko nismo u stanju svake godine isforsirati nekog mladjeg igraca da ga prodamo za cifru oko 500 hiljada eura onda ove trenere,kordinatore,skaute treba nabiti nogom.