Ako je istina ova slika onda je to blaga katastrofa.
Ovaj čovjek ne igra ozbiljan fudbal otkako je otišao od nas, a zar ne rekosmo STOP povratnicima?
Dajte još neke insjaderske, nekog podgrijanog leša iznad 32 godine...
Nisam ni ja oduševljen al dobra sezona je iza njega a valjaće nam po dva provjerena krila u rotaciji, duga je sezona...Ludvig Leple je napisao/la: ↑uto jun 03, 2025 3:41 pmAko je istina ova slika onda je to blaga katastrofa.
Ovaj čovjek ne igra ozbiljan fudbal otkako je otišao od nas, a zar ne rekosmo STOP povratnicima?
Kapiten Vardara, od 33 utakmice u ligi 30 odigranih, 11 golova 2 asistencije, od prve minute 28 utakmica.Ludvig Leple je napisao/la: ↑uto jun 03, 2025 3:41 pmAko je istina ova slika onda je to blaga katastrofa.
A šta to tačno dokazuje, evo pojasni mi molim te?LARSSON je napisao/la: ↑uto jun 03, 2025 3:45 pmKapiten Vardara, od 33 utakmice u ligi 30 odigranih, 11 golova 2 asistencije, od prve minute 28 utakmica.Ludvig Leple je napisao/la: ↑uto jun 03, 2025 3:41 pmAko je istina ova slika onda je to blaga katastrofa.
Osvajač kupa.![]()
A podrzava ga dokazani, istaknuti Zeljovac Mirzet Alagic.milanribar je napisao/la: ↑uto jun 03, 2025 5:50 pmEno javio se zabrinuti novinar Mlaćo na fejsbuk stranici kluba, nek mu pomogne neko jako je uznemiren... Kaže ne daju uprave Dželi Muharemović da radi u klubu.
Ne igra ozbiljan fudbal otkako je otišao iz Željezničara? Poražavajuće je tvoje neznanje!Ludvig Leple je napisao/la: ↑uto jun 03, 2025 3:48 pmA šta to tačno dokazuje, evo pojasni mi molim te?LARSSON je napisao/la: ↑uto jun 03, 2025 3:45 pmKapiten Vardara, od 33 utakmice u ligi 30 odigranih, 11 golova 2 asistencije, od prve minute 28 utakmica.Ludvig Leple je napisao/la: ↑uto jun 03, 2025 3:41 pmAko je istina ova slika onda je to blaga katastrofa.
Osvajač kupa.![]()
Da je liga u kojoj je igrao znatno kvalitetnija od naše?
Igrač koji je u 14 godina karijere imao 22 transfera je sve osim ozbiljnog igrača i povrh svega 32 su mu godine.
Možda je vama ovo ok, ali meni je ovo poražavajuće!
Pa jel doskora bio trener Unisa...milanribar je napisao/la: ↑uto jun 03, 2025 5:50 pmEno javio se zabrinuti novinar Mlaćo na fejsbuk stranici kluba, nek mu pomogne neko jako je uznemiren... Kaže ne daju uprave Dželi Muharemović da radi u klubu.