Lagumdzija dobar na skoku, dobra povratna Krpica. Konacno jedna dobra akcija.
Sosic najbolji na terenu.
A bez Madzida?jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub maj 31, 2025 6:26 pmmi smo bez boljevica, krpica, cvetanskog tim za federalku...
dodaj i njega... samo malo da vratim nekima na kritiku gore navedenih igraca... lijeni aco, smotani makedonac, ljuti suljo... sve dok raja ne shvati koliko oni znace za ovaj rezultat zelje...Zaki87 je napisao/la: ↑sub maj 31, 2025 6:28 pmA bez Madzida?jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub maj 31, 2025 6:26 pmmi smo bez boljevica, krpica, cvetanskog tim za federalku...
jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub maj 31, 2025 6:35 pmdodaj i njega... samo malo da vratim nekima na kritiku gore navedenih igraca... lijeni aco, smotani makedonac, ljuti suljo... sve dok raja ne shvati koliko oni znace za ovaj rezultat zelje...Zaki87 je napisao/la: ↑sub maj 31, 2025 6:28 pmA bez Madzida?jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub maj 31, 2025 6:26 pmmi smo bez boljevica, krpica, cvetanskog tim za federalku...
U jednu ruku bih se slozio u drugu bas i ne. Drugi se nisu imali kad ni pokazati ni dokazati. Na kraju krajeva kad su se protiv Borca pokazali kao nagradu su dobili klupu na sljedecoj utakmici. Tvoja statistika govori jedno i to je tacno ali ja svojim ocima vjerujem a njima vidim kurcobolju Boljevica citavu polusezonu, njima vidim da iz kornera nismo zabili gol na njegov centarsut koji kurcu ne valja. Njima vidim da iz slobodnjaka necemo zabiti ni sljedecu sezonu ako on bude izvodio. Takodjer vidim da njegov ego moze samo da remeti atmosferu a ne da je dize u ekipi. Sto se tice Krpica meni je Krpic ok, nije mi za 90 min i stalno al mi je sasvim ok da covjek igra. Podrska je svima na terenu i to mi je pozitivno kod njega u odnosu na Boljevica koji unosi nemir svima.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub maj 31, 2025 6:35 pmdodaj i njega... samo malo da vratim nekima na kritiku gore navedenih igraca... lijeni aco, smotani makedonac, ljuti suljo... sve dok raja ne shvati koliko oni znace za ovaj rezultat zelje...Zaki87 je napisao/la: ↑sub maj 31, 2025 6:28 pmA bez Madzida?jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub maj 31, 2025 6:26 pmmi smo bez boljevica, krpica, cvetanskog tim za federalku...
Apsolutno, samo što to forumski stručnjaci ne shvataju. Al Jabera bih dodao isto.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub maj 31, 2025 6:26 pmmi smo bez boljevica, krpica, cvetanskog tim za federalku...