Po meni je najveći problem što se nije komuniciralo prema navijačima na neki način, da je Ćorić već ranije odbio ugovor pa da se onda kasnije odlučilo da se ne nastavlja saradnja na kraju sezonu.Dzezvar je napisao/la: ↑čet maj 22, 2025 11:13 amMi u sljedecoj sezoni imamo minimalno 12 too teskih utakmica sa sigurno jacim od nas....plus ako ispliva neka od ekipa koja ce se ozbiljno pojacati i koja ce svakako gledati da nam yebe mater.
U toj konstalaciji snaga ne mozes uci u sezonu sa juniorima i mladim igracima jer se oni sigurno nece moci nositi sa tim pritiskom koji ce biti puno veci nego ikada do sada.
Da se vratim na ove postove koji peru upravu.
Misljenja sam da je to jedan jadan pokusaj pranja poteza uprave i onaj kljucni post je pisan malo advokatski i tempiran je od strane uprave.
U svemu ovome treba preispitati ulogu i Nede Turkovica koji je jako puno provodio vremena sa Bulicem......
Mislim teška odluka s obzirom da je slika u javnosti bila da je Ćorić ok izbor trenutno.
Jako nezgodna situacija gdje je po meni problem i Elvir Rahimić kao sportski direktor koji je tu više kao model neki bio i kome se ne zna ni šta radi a niko ga ne spominje jer je valjda veliko ime u fudbalu. Meni njegov doprinos kod nas nije jasan a sigurno ne radi volonterski...