Uleti ovdje nekad razmijeni iskustva i daj koji savjet. Takodjer, svi koji igraju, ima vec Jaozinho22 i ja smo pisali i stavljali slike, moze pomoci

Joj amidja zbog ovog gola sam u utorak kuci dosao tekPlava Porodica je napisao/la:https://youtu.be/daufnSdApAU
Ma sve u ku.rac kad ovdje pogino nisam..ne sjećam se komplet pauze između dva poluvremena,u šoku sam bio..
Kad nagaziš u mravinjak.Plava Porodica je napisao/la:https://youtu.be/daufnSdApAU
Ma sve u ku.rac kad ovdje pogino nisam..ne sjećam se komplet pauze između dva poluvremena,u šoku sam bio..
Ovo izgleda ko nastavak metastaza...braco je napisao/la:Film o gostavanju BBB-a u Beogradu protiv Zvezde 80-tih godina. Izlazi u septembru, izgleda da će biti žešća zajebancija,![]()
[video]https://www.youtube.com/watch?v=hSYP6UE2dEo[/video]
familijo najdrazaaaaaaaaPlava Porodica je napisao/la:Ma joj meni bila baš agonija eto onu tekmu sa širokim.
Šta li je bilo,valjda se uželio i kopa i navijanja,toliko da sam bukvalno pogino na onom treningu dan prije meča.U životu nisam doživio do tad da mi se glas apsolutno izgubio..ja sam ko nešto nnavijo na tekmi,al slike ima tona nema.
Glas mi se vratio dan prije Mostara..niko sretniji od mene nije bio.
Pa Mirsoooooooo familijooo mojaaaaaaaaaaaaaaDon Juan je napisao/la:familijo najdrazaaaaaaaaPlava Porodica je napisao/la:Ma joj meni bila baš agonija eto onu tekmu sa širokim.
Šta li je bilo,valjda se uželio i kopa i navijanja,toliko da sam bukvalno pogino na onom treningu dan prije meča.U životu nisam doživio do tad da mi se glas apsolutno izgubio..ja sam ko nešto nnavijo na tekmi,al slike ima tona nema.
Paaaaaaa familjoooooo sta se desavaaaaa ktbPlava Porodica je napisao/la:Pa Mirsoooooooo familijooo mojaaaaaaaaaaaaaaDon Juan je napisao/la:familijo najdrazaaaaaaaaPlava Porodica je napisao/la:Ma joj meni bila baš agonija eto onu tekmu sa širokim.
Familijooooooooo mojaaaaaaa,ma evoooo radujem se dresovimaaaaaaa,kakav si mi tiiiiiiii,ima li nagih ženaaa na radaruuuuuuDon Juan je napisao/la:Paaaaaaa familjoooooo sta se desavaaaaa ktbPlava Porodica je napisao/la:Pa Mirsoooooooo familijooo mojaaaaaaaaaaaaaaDon Juan je napisao/la: familijo najdrazaaaaaaaa
auuuuuuu familijooooooooo ne pitajjjjjjj ima ih na pretekkkkk jebozovni nam dresoviPlava Porodica je napisao/la:Familijooooooooo mojaaaaaaa,ma evoooo radujem se dresovimaaaaaaa,kakav si mi tiiiiiiii,ima li nagih ženaaa na radaruuuuuuDon Juan je napisao/la:Paaaaaaa familjoooooo sta se desavaaaaa ktbPlava Porodica je napisao/la:
Pa Mirsoooooooo familijooo mojaaaaaaaaaaaaaa
Ma mi smo betooooon familijo mojaaaaaaaDon Juan je napisao/la:auuuuuuu familijooooooooo ne pitajjjjjjj ima ih na pretekkkkk jebozovni nam dresoviPlava Porodica je napisao/la:Familijooooooooo mojaaaaaaa,ma evoooo radujem se dresovimaaaaaaa,kakav si mi tiiiiiiii,ima li nagih ženaaa na radaruuuuuuDon Juan je napisao/la: Paaaaaaa familjoooooo sta se desavaaaaa ktb![]()
znaciiiiiiii prekucat ovuu smjesnu ligu treba sadPlava Porodica je napisao/la:Ma mi smo betooooon familijo mojaaaaaaaDon Juan je napisao/la:auuuuuuu familijooooooooo ne pitajjjjjjj ima ih na pretekkkkk jebozovni nam dresoviPlava Porodica je napisao/la:
Familijooooooooo mojaaaaaaa,ma evoooo radujem se dresovimaaaaaaa,kakav si mi tiiiiiiii,ima li nagih ženaaa na radaruuuuuu![]()
Mirso brate, sta je ovoDon Juan je napisao/la::