fcz je napisao/la: ↑sri maj 14, 2025 10:44 am
SanMan je napisao/la: ↑sri maj 14, 2025 12:17 am
Kakvo crno mjenjanje trenera. Pa kad smo ga doveli svi smo samo željeli opstanak u ligi ( jer četri tima ispadaju) a o Evropi nismo ni sanjali.
Čovjek ima 2,5 dva ipo igrača ( koje možeš ukupno prodati za par stotina hiljada eura - sem Al Jabera) u timu i još nekolicinu koji nešto ko trčkaraju po terenu a neće ih niko ni za džaba.
Šta očekujemo - titulu ??????=*!???
I ovo što je ostvareno je i previše ove sezone - za sledeću ćemo vidjeti šta i kako i sa čim i sa kim i sa koliko para
Ja mislim da je nama dobar zrijeb u Kupu sjeb'o atmosferu. Siguran sam da niko u prvenstvu nije ocekivao ne titulu nego nista iznad cetvrtog mjesta ali je isto tako vecini raje poslije Varesa, Kruseva a zatim izvlacenja "slabasnog" Sirokog naglo porastao apetit i nada u osvajanje Kupa.
A ako cemo biti malo realni, maksimalan domet nam je bio finale. Samo sto je ovako ispalo bezbolnije.
Sve to stoji, ali često se može dobiti i na papiru kvalitetnija ekipa od tebe, pa i na kraju sezone uzeti neki trofej iako ga ne očekuješ, iskoristiti neki momentum. Inter nije kvalitetnija ekipa od Barce, pa je izbaci. S druge strane, Napoli nije kvalitetniji od Intera, pa će vjerovatno uzeti titulu ispred njega.
Hoću reći da to što smo mi na papiru četvrti po kvalitetu ne znači da moramo završiti četvrti.