Fudbalski namjesteni klub (FNK) sarajevo ima 3 pehara namjestena od dolaska Vice.
Korona titula, kup protiv Borca ili ti ga juniori pucaju penale i kup protiv Sirokog.
Aferim kod njih je sve namjesteno, frizirano i vjestacki!
I onda kazu treba da njima protiv saveza za boljitak BH fudbala
Mene zanima naš pristup na toj utakmici, koji treba biti kao da ti je utakmica sezone. A Denisova postavka ako ne bude adekvatna i rezultat zbog toga ne bude zadovoljavajući, samo zbog njegovih simpatija prema Lištici, zahvalio bih mu se na kraju sezone.Occasionally je napisao/la: ↑sub maj 10, 2025 9:21 pmDa.
Do našeg odlasku u Široki.
Oni odigraju uzvrat Kupa u srijedu a nas dočekuju za vikend.
Baš me interesuje suđenje na toj našoj utakmici.
Btw Interesuje me i Denisova postavka na toj utakmici.
Sva primanja sem toplog obroka i prevoza ulaze u platu pa i Bonusi kako vi kažete i na njih se moraju platiti doprinosi.SamoNapad je napisao/la: ↑sub maj 10, 2025 10:30 amNiko ne govori da ne placamo doprinose, nego da igraci ne budu prijavljeni na pune cifre kao i kod pitara i borca. Igrac koji ima 30 milja (doprinosi na tu cifru 21 milja) platu prijave ga na 5000(doprinosi na tu cifru 3 500) na osnovu doprinosa su dobri 17 hiljada najmanje kad skontas ds su doprinosi 70% u nasoj drzavi.
To je pljacka klasicna, placaju oni doprinose samo pet puta manje.
A pogotovo oni ove sezone nisu neka pljačka da ih se ne može dole dobiti lagano uz pravi pristup. To smo već uradili u prvom dijelu sezone.exbabilon je napisao/la: ↑sub maj 10, 2025 9:45 pmBilo bi super zavrsiti kao treci, iz vise razloga, ali ne treba ni glave skidati ako ne budemo. Mi smo tacno tamo gdje trebamo biti objektivno, kvalitetom, a jedina velika mrlja je uzasna utakmica u polufinalu Kupa.
Naravno da treba svaku do kraja ici maksimalno, pa tu u Sirokom i ponajvise, ali nismo mi neka pljacka da nas Siroki ne moze dobiti i ako smo motivisani.
To pitari nas odveli u Evropu su djecija prepucavanja. Sad zbog toga da mi unosimo nemir u ekipu i strucni stab, bezveze. A nek se ne zayebaju sa pristupom do kraja, ne treba brukati grb kao ovi danas.
100 puta ponovljena laž će na kraju postati istina, na to računate…SamoIstina je napisao/la: ↑sub maj 10, 2025 11:57 pmPitam se i ja gdje su i sta rade forumasi koji su nas pozivali da podrzimo pitarsku "borbu" protiv Vice i saveza![]()
Ma svaka čast za ono saopštenje hordi, a za ostalo se slažem. Nažalost, iako, očita namještaljka, ništa se neće desiti. Nema dokaza i to je to.Diverzant je napisao/la: ↑ned maj 11, 2025 12:18 amJa sa četnicima sa kobilje glave ne bi stao u red za somune, a ne nešto drugo.
Nekad možda shvatite da su nam oni veći dušmani nego zrinjski, borac, široki...
Evo i udruženje im se oglasilo, da se hoće sad sipa, uefa, interpol, homeland security ili bilo ko uključiti pa da ih dobro kazne, nadam se i ugase
Ne izvrci pricu...zna se dobro ko,sta i gdje...kvalitet je napisao/la: ↑ned maj 11, 2025 12:10 am100 puta ponovljena laž će na kraju postati istina, na to računate…SamoIstina je napisao/la: ↑sub maj 10, 2025 11:57 pmPitam se i ja gdje su i sta rade forumasi koji su nas pozivali da podrzimo pitarsku "borbu" protiv Vice i saveza![]()
Niko nije govorio da se treba njihova borba podržati, nego da smo mi trebali biti vođe promjene i borbe, a s obzirom da smo bili p…, da smo u onom trenutku trebali stati uz skoro SVE klubove (ne samo pitare), a protiv raznih čolpi.