pa obecao si petak,evo vec subota hahahahahhaLeon_Professional je napisao/la:E sad ti necu napraviti menadjerdelinjo je napisao/la:imate chat momci pa se tamo prebacite![]()

pa obecao si petak,evo vec subota hahahahahhaLeon_Professional je napisao/la:E sad ti necu napraviti menadjerdelinjo je napisao/la:imate chat momci pa se tamo prebacite![]()
http://sop.ba/?p=5326" target="_blankLeon_Professional je napisao/la:Sutra, tj. danas. U petak dosao s ispita i spavao 4 sata, eto pokusat cemo tokom dana da ti osposobimo to
Ma na fb chatu smo sad vecinomJaozinho22 je napisao/la:Šta je ovo ovdje slaba šuplja ?
Gdje su @Minjore, @PlavaPorodica,@Leon,@delinjo @mirso i ostala klapa ?
Alipasino je napisao/la:Halo jesta lobi jeko me ziotra.Ko sta reko bio kakav dingospo nisam ja tamo ja Sam evo me ha cega svega divu mu vugla mojne ganje jeni on tabele mi.Slazem puzlu volim Tuzlu Zenica mi draga pozdrav is Praga.Zao mi Veleza a i Celika vala nasta je ova liga spala da u njoj igra Krupa odo jesti ohladi se supa.
Jaozinho22 je napisao/la:Šta je ovo ovdje slaba šuplja ?
Familijoooooshzna je napisao/la:Jaozinho22 je napisao/la:Šta je ovo ovdje slaba šuplja ?
Evo familijoo deveraaa se, nea te nidje ba
Isti sam valashzna je napisao/la:Ma učim, ali igrati Managera.![]()
Znaš kako je, prijavim 6, izađem na tri, ne prođem ni jedan. Tuga pregolema. I ja deveram ko Kemal prosvjetitelj.