Bili su odlicni oni koji su igrali u srijedu.Ne ovi koje je Denis izveo.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned apr 27, 2025 3:43 pmHaha al nas um klosarski... Ne valja niko opet, jucer svi bili heroji... ***** ti naciju
Sastav nije trebalo dirati, ovako si popisao momke koji su poginuli na terenu protiv Borca.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned apr 27, 2025 3:44 pmDenis se danas popisao na sve ono sto je uradio protiv Borca sa ovim sastavom i vracanjem Krpica, Boljevica, Markovica i Radovca u prvih 11, pa nek prica ko sta hoce. Sam je sebi skocio u usta.
Pa mora se rotirat druze igrali smo prije 3 danaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned apr 27, 2025 3:44 pmDenis se danas popisao na sve ono sto je uradio protiv Borca sa ovim sastavom i vracanjem Krpica, Boljevica, Markovica i Radovca u prvih 11, pa nek prica ko sta hoce. Sam je sebi skocio u usta.
Cveta je sigurno mogao jer nije igrao cijelu utakmicu. Boljević i Marković su katastrofa. Marković radi Boljevića koji se nikad ne vraća. Radovac, Boljević vani a Dangubić i Radinović unutra.Meha87 je napisao/la: ↑ned apr 27, 2025 3:47 pmPa mora se rotirat druze igrali smo prije 3 danaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned apr 27, 2025 3:44 pmDenis se danas popisao na sve ono sto je uradio protiv Borca sa ovim sastavom i vracanjem Krpica, Boljevica, Markovica i Radovca u prvih 11, pa nek prica ko sta hoce. Sam je sebi skocio u usta.
S kim da igra brate? Par puta je nesto pokusao s Jaberom koji je donekle agilan - a ostali? Krpic zalutao u prostoru, nema ga apsolutno nigdje, Boljevic kad pokusa potrcati ispadaju sarafi i federi iz njega, Radovac samo gleda kako da se rijesi lopte i da mu se ne vraca ako ikako moze.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑ned apr 27, 2025 3:49 pmOvako slabo Sarajevo izresetano povredama ne napasti i plus ovaj cirkus s odabirom igraca poput Markovica i Radovca koji je van svake forme a da ne govorimo da ponovno na djelu imamo Madzidovo igranje za sebe je ocito neznanje Denisa.