Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

jimmy
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 27, 2025 3:37 am

odavno je ovo ocekivano
jasam i jos gore mislio da ce neko bit zadavljen doslovno,
pilav sta si ti do sada cekao, tako je u svim segmentima,
meni je sisoje bas mrzak al ono za medzede wau.
al sad cete vidjeti saopstenje sudijama iz manjeg entiteta nije zagarantovana sigurnist.

Hare79
Kontakt:

ned apr 27, 2025 8:57 am

Treba se nesto uraditi, Bosnje samo sute i gledaju ili su i oni u nekom talu, sto je vjerovatno. U svim oblastima ti je politika da se ljudima sve ogadi pa tako i fudbal i sport kao integrativni faktori. Treba opet ukljuciti eufu i formirati neki komitet za normalizaciju jer se pravi cirkus namjerno da ljudi odustanu. Poglrdajte hr ligu, svako svakoga dobija, tri ekipe se bore za titulu,kod nas na pocetku znas da ce prvak biti Borac il Zrinjski jer su oba kluba zasticena, a ti Bosnjo gledaj. Pa Sarajevo koje ima najvishe para ne moze drugom mjestu prismrdit, a kamoli Zeljo koji je izgleda narednih godina osudjen da se bori za 4. mjesto. E jedino ako Ujak bude uhapshen pa im se sve urushi kao kula od karata. Al Bosnjo je tu najvishe kriv jer mu je licni interes i 100 maraka bitnije od drzave, dobro neko rece treba nam oduzeti konstitutivnost jer se ponashamo kao manjina i idioti...

Hare79
Kontakt:

ned apr 27, 2025 9:10 am

Gigovic, kazlagic, njegomirovic, sve sudije od zadatka, budu ko fol suspendovani pa nastave po starom... sjetite se starta vukovica na sosicu ili kvrzica na lulicu, nece VAR da pogledaju jer znaju da moraju dati crveni, al treba fino na kraju sezone reci, narednu sezonu bojkotujemo ako se sranja nastave, pa cemo ukljuciti uefu... ako se pet klubova udruzi bit ce efekta.
Evo zadnja tekma protiv Borca, kako je moguce da nasi shute a njegomirovic delegiran, znas u startu da je dosao da te pokrade, zar se ne moze traziti izuzece sudije, nek se sudije zrijebom izvlace il strane sudije nek sude... meni su vec ogadili sve, nisam odavno bio na tekmi, bez obzira na ljubav prema klubu, jednostavno ne mogu da budem dio toga pa makar i kao nebitan navijac.

igla
Kontakt:

ned apr 27, 2025 9:13 am

Ne znam, meni je veća kazna i ponižavanje kluba to da ti četo iz Prnjavora dođe na Grbavicu i ismijava sve prisutne, nego da ti ujakov kokainski ovisnik uzme bodove.

Ljudi su ginuli braneći Grbavicu, grad, klub. Treba biti veći od trenutka u kojem se nalazimo i pokrenut se. Inače, nek nas pišaju sve.

Budemo li razmišljali hoće li nas Vico kazniti i uzeti bodove, doći ćemo do toga da će ljudi izgubiti interes, a gube već, jer sam sebi se nekad kiselo smijem da mogu pratiti ovaj cirkus.

SamoNapad
Kontakt:

ned apr 27, 2025 9:17 am

Situacija nije nimalo dobra , jednostavno država je u pitanju u svakom segmentu .
Ovi su u udarili na sve što ima veze sa državnim zajednickim stvarima. Mozemo se mi lagati ali ljudi bi da imaju državu u državi , bosnjo je merhametli samo da se ko ne uvrijedi a ova srpska strana uništava sve. Bukvalno ljudi sprovode represiju u fudbalskom smislu , vjerovatno jedina liga na svijetu u kojoj postoji ovakvo suđenje. ALARM se mora upaliti od UEFE do FIFE.

igla
Kontakt:

ned apr 27, 2025 9:23 am

Zato što čvoke možeš i paliti onima koji se ne bune i nemaju reakciju ni karaktera.

To isto kad se u firmi nekoj ponižava i sav posao i teret daju nekome ko se boji reagovati da ne bi otkaz dobio. **** te otkaz, imaš li obraza?
Linija manjeg otpora.

Da smo reagovali davno bi riješili čete i uje.

Occasionally
Kontakt:

ned apr 27, 2025 10:08 am

Maestro_1921
Kontakt:

ned apr 27, 2025 1:54 pm

plavi kanarinac je napisao/la:
ned apr 27, 2025 1:42 am
Da li bi bio bum kada bi, hipotetički, na derbiju sjeli i mi i pitari na teren? Ili bi bili kažnjeni i mi i oni oduzimanjem 20 bodova ...
Isti oni pitari kojima su igrači Tuzle City prošle sezone klečali na terenu i molili ih za podršku a oni ih hladno odbili i rekli im "imamo mi svoje interese"? Da bi par mjeseci nakon toga prekinuli utakmicu, upali na teren i pravili onaj cirkus. Ma daj brate...
A da bi bio bum, sigurno da bi. Mada, prilično sam siguran da se ništa ne bi postiglo osim medijskog buma, ovi kriminalci su toliko bahati da se ne bi ni počešali na to, samo bi nastavili. A možda bi bilo i gore jer Vico i Beus čekaju naše klubove na ziceru svakako, da nas još više ukanale, pogotovo nas koji nit imamo koga u savezu, nit imamo investitora, pare ili bilo koga da se zauzme za nas i koliko toliko nas zaštiti.

ghamaz
Kontakt:

ned apr 27, 2025 2:06 pm

Iznenadi nas sve u 70' sa Trogrančićem.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned apr 27, 2025 2:17 pm

Zasto Markovic opet prije Radinovica? Boljevic i Krpic su u pocetnoj.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Gyasi13
Kontakt:

ned apr 27, 2025 2:36 pm

Radovac popusti ručnu.
U 2.pol cvetanovski i dangubic da ih dokrajcimo.
Juriiš !!!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned apr 27, 2025 3:03 pm

Boljevic ko usporeni snimak, trebao je Cvetanoski prije njega.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Luster
Kontakt:

ned apr 27, 2025 3:25 pm

Zeljo los za sada

staaarinavijac
Kontakt:

ned apr 27, 2025 3:26 pm

odbrana nam puca svaki put kad ovi krenu u šesnaesterac

Eldar
Kontakt:

ned apr 27, 2025 3:28 pm

Lagumdzija i Radovac ne postoje na terenu. Svaki pas, pitari u kontru

Hare79
Kontakt:

ned apr 27, 2025 3:29 pm

Slabo takticki skroz. Puno rupa u linijama, a panika pozadi cim ovi krenu naprijed.

fcz
Kontakt:

ned apr 27, 2025 3:30 pm

Mi se ovo ko biva branimo. Samo je mali problem sto nam se ta defanzivna igra uglavnom zasniva na njihovoj mrljavosti, mi ko mi smo slabo sta zatvorili.

Nece ovo ovako moci 90 minuta.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

dobar tri
Kontakt:

ned apr 27, 2025 3:34 pm

Je li ovo Madzid ili Lionel Messi

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned apr 27, 2025 3:34 pm

Nista bolji od nas nisu. Ako je nasa odbrana losa onda sta bi rekli za milionere?

Gyasi13
Kontakt:

ned apr 27, 2025 3:35 pm

Cavnic nas ubi koliko je spor

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Ujko i 44 gosta.

Prijava