Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 19, 2025 8:34 pm

Ako je Denisa preuzela organizovana grupa bojkotasa iz svlacionice, onda mu, nazalost nema spasa, kao sto nije bilo ni pokojnom Odi. Moramo biti pametniji, podrzati sefa, a ove izdajice ne samo poslati na tribine do kraja ugovora, nego im povrh toga vec od sutra uvesti poseban sistem treninga, prvi u sedam ujutro, samo trcanje 2 sata, a drugi u 7 popodne, sklekovi dok im i zadnja tetovaza ne otpadne.
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

santakuruz
Kontakt:

sub apr 19, 2025 8:35 pm

Sa Coricem ce se pokazati da li smo kao klub ista naucili zadnjih 10 godina.

Vakat je da se jednom igracima pokazu zubi, da im se je.e mater jednom za sva vremena. Da svi ubuduce znaju da ces u Zelji svaki trening, svaku utakmicu dati maksimum ili neces ni dobiti priliku da obuces taj dres. A ne da nakon dva uklizavanja u aut postanes idol navijaca.

Meni bi svaki igrac u svlacionici na svom ormaricu imao isprintanu listu svojih uspjeha, osvojenih trofeja, da to svaki dan gledaju i da znaju gdje su. A ne da glume po kaficima satro zvijezde.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

salle86
Kontakt:

sub apr 19, 2025 8:36 pm

I evo pokušavam shvatiti, ali ne mogu.
OK duguju se plate razumijem to, ne živi se od ljubavi ima se porodica obaveze itd itd
Ali brate budi čovjek, nema para nema ni mene, treneru nemoj me ubacivati dok vi mene ne ispoštujete 70% nema me. A jok ovako igraš da izgubiš da bi nekome zaprijetio, šta li.
Imaj bolan makar obraz zbog ljudi koji dolaze da te gledaju, bodre, zbog djece koja se raduju tvojim golovima, potezima, nose tvoje dresove...
Naš najveći problem ali bukvalno 10 godina je guranje problema pod tepih očekujući da će se samo sve od sebe rješiti. I uvijek ovako popijemo par šamara.
Zar fakat nema u klubu niko da prepozna taj momenat i ako ništa makar dogovori kafu između "zaraćenih" strana da se smiri situacija, da ne mora vazda bruka pa onda vadi kestenje iz vatre. Opet i iznova
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub apr 19, 2025 8:37 pm

santakuruz je napisao/la:
sub apr 19, 2025 8:35 pm
Sa Coricem ce se pokazati da li smo kao klub ista naucili zadnjih 10 godina.

Vakat je da se jednom igracima pokazu zubi, da im se je.e mater jednom za sva vremena. Da svi ubuduce znaju da ces u Zelji svaki trening, svaku utakmicu dati maksimum ili neces ni dobiti priliku da obuces taj dres. A ne da nakon dva uklizavanja u aut postanes idol navijaca.

Meni bi svaki igrac u svlacionici na svom ormaricu imao isprintanu listu svojih uspjeha, osvojenih trofeja, da to svaki dan gledaju i da znaju gdje su. A ne da glume po kaficima satro zvijezde.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Glume zvijezde zato sto im mi dozvolimo tj. navijaci.
Dizemo ih u nebesa nakon pare izjava, tekmi i klizeci.

Sljedecu tekmu ako imaju muda poceti bez Krpica i Boljevica...najgore sto ce se sve slomiti na ovim sto su dosli kao "novi" odnosno sa strane.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Meha87
Kontakt:

sub apr 19, 2025 8:46 pm

Pohvali Coric Krpica cini se da govori o Al jaberu kad kaze da su se neki umislili da su igraci

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub apr 19, 2025 8:50 pm

Meha87 je napisao/la:
sub apr 19, 2025 8:46 pm
Pohvali Coric Krpica cini se da govori o Al jaberu kad kaze da su se neki umislili da su igraci
Imamo i mi oci, seljacke fore prodaje Krpic.

Dangubica u napad umjesto ovog izbacivaca...na krilo Sabic, odbrana brazilac, drugo krilo drugi brazilac.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

ono.na
Kontakt:

sub apr 19, 2025 8:51 pm

Jaber treba da je jedan od tih, ali ne mozemo reci da je i jedini.

Ako je i dalje ponuda Rostova na stolu, upakovat ga s masnom. Ako ima ista od 200 do 500k za Muftica, upakovat masnom.

Radovac, Mircevski i Cvetanoski zajedno ako moze 300k, poslat.

Bekove razrijesit. Radinovica vratiti u postavu, gurati Odinaku makar i grijesio dok se i za njega ne mogne uzeti 200-300.

Trpi ove ostale da te ne bi tuzili.
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Refa1921
Kontakt:

sub apr 19, 2025 8:54 pm

Ovo je sad niđe veze s vezom. Ovdje govore Krpić kriv a Denis ga pohvali. Ja msm da se on pogubio skroz i da ne zna šta je problem u suštini sem što i mi vidimo da ovo k.urcu ne valja.

Dzezvar
Kontakt:

sub apr 19, 2025 9:03 pm

Refa1921 je napisao/la:
Ovo je sad niđe veze s vezom. Ovdje govore Krpić kriv a Denis ga pohvali. Ja msm da se on pogubio skroz i da ne zna šta je problem u suštini sem što i mi vidimo da ovo k.urcu ne valja.
Pa covjek je gospodin jbt...nece da pljuje po njima..
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

mula
Kontakt:

sub apr 19, 2025 9:04 pm

Puna podrška Coricu
Ovo je klasičan bojkot igrača koji se mora zaustaviti na vrijeme kako Evropa ne bi došla u pitanje. Ne smijemo praviti greške koje godinama radimo. Pokazati stav i dati punu podršku Denisu kako bi se pokazalo da grupa igraca ne moze biti iznad kluba. Prihvatanje ostavke je zataškavanje problema iz kojeg može proizaći mnogo veći problem. Ne smijemo natjerati na seljacku politiku koja se uvijek dešava kada klub zapadne u sličnu krizu kao što je ova
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

flux
Kontakt:

sub apr 19, 2025 9:07 pm

Dzezvar je napisao/la:
sub apr 19, 2025 9:03 pm
Refa1921 je napisao/la:
Pa covjek je gospodin jbt...nece da pljuje po njima..
Pa ne mora ga pljuvati, ali sto ga onda pohvali ovako fino..

Maestro_1921
Kontakt:

sub apr 19, 2025 9:08 pm

Evo objasnio je Denis fino. I fino nahvali Krpića, a i on je vala zadnji na kojeg bih posumnjao da sabotira, bar na terenu. Trči ko navijen konstantno, i kad se ostali vuku ko sline po terenu. Isto je bilo i kad je bojkot bio u vrijeme Bašića, ostali se ko mrtvaci vuku po terenu dok on trči, ganja, baca se. Ne bih ja baš krivca u njemu tražio, bar po onome što se može vidjeti.

phpBB [video]

ghamaz
Kontakt:

sub apr 19, 2025 9:10 pm

Boli sve ovo. Boli gledati ovu situaciju i opet se nadati. Boli gledati gdje su drugi i koliko mi kaskamo. Trenutno su klubovi tipa Istre, Varaždina, Belupa, Radničkog K. za nas naučna fantazija. Klubovi sređeni od temelja do vrha. Jedna Istra u tuzlanskom kantonu pravi turnire i skautira djecu, Varaždin dolazi u Brčko gledati kadete, nude djeci plaćenu školu, prevoze i smještaj. Dovode strane trenere *po sistemu igre*, potpisuju jake sponzorske ugovore, infrastrukturno odskacu, prave milionske transfere. A naš Željo ? Pitari ga ostave bez Europe i sljedeću sezonu igramo sa juniorima. Još sad načiniti grešku kao sa Bašićem i poselamit se sa svima. Šošić i Šabić pored klupe plaču.

Dzezvar
Kontakt:

sub apr 19, 2025 9:11 pm

Helem nejse...neka bude tako.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

salle86
Kontakt:

sub apr 19, 2025 9:23 pm

Meni nije jasno evo Šukilović i Karamarko očajni od nastavka, Cavnić odigra par mečeva solidno pa opet klupa. Šukilović od svih stopera ubjedljivo trenutno najgori, a "mora" igrati. Veliki je problem taj U21, nama vazda na naplatu dođe u najkritičnijem trenutku to što od 5 stvari vazda nekako zaboravimo na 2 pa te upravo one sačekati ovako.
Radovac van forme, Jaber isto. Ovaj prvi haj i ima zamjeni u vidu Karjaševića, drugi baš i nema. Jel ima iko da zna arapski majku mu 😂 pa da objasni čovjeku, djetetu...gdje griješi šta radi a ne bi trebalo pa da to ne radi. A jok pusti da igraju po svom a svaki meč sve gore. Kažeš djetetu nemoj pred našim golom driblati ako ne moraš.
Šošić slična stvar. Momak nisi tu da igraš za sebe, ok jedna takva greška slijedeća ideš vani taman da je 5-a minuta. Igraj za tim, vidi svako živ tvoje greške, daj da ih ispravimo.
Boljević ne igra odbranu nikako, ne pomaže beku. Ili to radi ili brate ako ne možeš reci onda pa da igra ko može. Bekovi o njima ne bih puno jer smo u situaciji da moraju igrati ovi kakvi god da su jer Odinaka i Radinović su po meni gori od Galića i Markovića.
Cvetanoski momak brz si, nabij i trči.
Suljo druže, ti si napadač. Nisi krilo, nisi vezni. Svugdje te ima sem u 16. Ostavi se tog posla od kojeg pogide a nikome ne koristi to. Dangubić gola "ne zna dati" ali eto ganja i on bi trebao da ganja a Suljo u 16.
Itd itd
Meni je nejasno kako evo 10 yebenih mečeva iz aviona se vide sve yebene greške sve ijednog igrača, i da li njima iko skreće pažnju na to, ili se svi prave slijepi i gluhi. Eto samo to.
Pa majku mu, nije ovo Barcelona ali nije ni Sloboda...neki kvalitet postoji, sve ijedan ovaj igrač ima i dobrih i loših strana i sve su one očite te treba se raditi na njima...a jok "evo vam lopta, igrajte". Do koga je sad što se ništa ne ispravlja, do trenera koji (možda) ne vidi, ili igrača koji ne mogu/žele ispraviti. Ako je prvi onda nek se zapita o svom znanju. Ako je do drugih onda ima rješenje, trener je taj koji MORA da ih mjenja ako ne poštuju njegove instrukcije. Zamjeniš (sad ću samo uzeti primjer, sasvim nebitno ko je ustvari) Krpića, izvadiš ga u 15-oj minuti i ako treba već na poluvremenu na TV-u kažeš izvadio sam ga jer sam ga stavio u napad on na svoju ruku igra krilo.
Ali jok, samo nek ne puca.
Zadnja izmjena: salle86, dana/u sub apr 19, 2025 9:27 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub apr 19, 2025 9:26 pm

Pa nama se desava isto evo godinama, svake sezone. A sto bi mjenjali trenera? Sto ne bi nekad za promjenu ostavili trenera? Ne razumijem fakat
Željezničar ante portas !

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub apr 19, 2025 9:36 pm

Refa1921 je napisao/la:
A mozda je sta izmedju redova???

SamoNapad
Kontakt:

sub apr 19, 2025 9:36 pm

Mi se slomismo razmišljajuci o fudbalskim kvalitetima a ono problem u ljudskim. Steta pa nije kraj lige , da gledamo ove fukare.

Okolele
Kontakt:

sub apr 19, 2025 9:41 pm

Odbrana u ovom drugom dijelu sezone katastrofa..Karamarko,Šukilović i Cavnić ne znaš koji je gluplji i smotaniji..Svaku visoku loptu napamet ispucavaju..Daju neka poprečna dodavanja od aut linije u sredinu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

dzulijano_pike
Kontakt:

sub apr 19, 2025 9:50 pm

mula je napisao/la:
sub apr 19, 2025 9:04 pm
Puna podrška Coricu
Ovo je klasičan bojkot igrača koji se mora zaustaviti na vrijeme kako Evropa ne bi došla u pitanje. Ne smijemo praviti greške koje godinama radimo. Pokazati stav i dati punu podršku Denisu kako bi se pokazalo da grupa igraca ne moze biti iznad kluba. Prihvatanje ostavke je zataškavanje problema iz kojeg može proizaći mnogo veći problem. Ne smijemo natjerati na seljacku politiku koja se uvijek dešava kada klub zapadne u sličnu krizu kao što je ova
Za evropu se vise nista ne pitamo, vec ovisimo o pitarima
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ghamaz i 43 gosta.

Prijava