Meni nije jasno evo Šukilović i Karamarko očajni od nastavka, Cavnić odigra par mečeva solidno pa opet klupa. Šukilović od svih stopera ubjedljivo trenutno najgori, a "mora" igrati. Veliki je problem taj U21, nama vazda na naplatu dođe u najkritičnijem trenutku to što od 5 stvari vazda nekako zaboravimo na 2 pa te upravo one sačekati ovako.
Radovac van forme, Jaber isto. Ovaj prvi haj i ima zamjeni u vidu Karjaševića, drugi baš i nema. Jel ima iko da zna arapski majku mu

pa da objasni čovjeku, djetetu...gdje griješi šta radi a ne bi trebalo pa da to ne radi. A jok pusti da igraju po svom a svaki meč sve gore. Kažeš djetetu nemoj pred našim golom driblati ako ne moraš.
Šošić slična stvar. Momak nisi tu da igraš za sebe, ok jedna takva greška slijedeća ideš vani taman da je 5-a minuta. Igraj za tim, vidi svako živ tvoje greške, daj da ih ispravimo.
Boljević ne igra odbranu nikako, ne pomaže beku. Ili to radi ili brate ako ne možeš reci onda pa da igra ko može. Bekovi o njima ne bih puno jer smo u situaciji da moraju igrati ovi kakvi god da su jer Odinaka i Radinović su po meni gori od Galića i Markovića.
Cvetanoski momak brz si, nabij i trči.
Suljo druže, ti si napadač. Nisi krilo, nisi vezni. Svugdje te ima sem u 16. Ostavi se tog posla od kojeg pogide a nikome ne koristi to. Dangubić gola "ne zna dati" ali eto ganja i on bi trebao da ganja a Suljo u 16.
Itd itd
Meni je nejasno kako evo 10 yebenih mečeva iz aviona se vide sve yebene greške sve ijednog igrača, i da li njima iko skreće pažnju na to, ili se svi prave slijepi i gluhi. Eto samo to.
Pa majku mu, nije ovo Barcelona ali nije ni Sloboda...neki kvalitet postoji, sve ijedan ovaj igrač ima i dobrih i loših strana i sve su one očite te treba se raditi na njima...a jok "evo vam lopta, igrajte". Do koga je sad što se ništa ne ispravlja, do trenera koji (možda) ne vidi, ili igrača koji ne mogu/žele ispraviti. Ako je prvi onda nek se zapita o svom znanju. Ako je do drugih onda ima rješenje, trener je taj koji MORA da ih mjenja ako ne poštuju njegove instrukcije. Zamjeniš (sad ću samo uzeti primjer, sasvim nebitno ko je ustvari) Krpića, izvadiš ga u 15-oj minuti i ako treba već na poluvremenu na TV-u kažeš izvadio sam ga jer sam ga stavio u napad on na svoju ruku igra krilo.
Ali jok, samo nek ne puca.