Satro ga provuces u postu pa ako se ko uhvati...
Prosli smo mi to ibdje davno ba...
Nismo ni lošija ekipa od Širokog pa ispadosmo. Nije ni Sarajevo bolje od Borca, pa prođe (bez da ulazimo u razloge prolaska, ali ko te pita). Napasti treće mjesto koje ti je na tri boda razlike i ne filozofirati previše. Za vikend imamo priliku bar smanjiti razliku jer idemo jako lošem Zrinjskom, a Sarajevo gubi od Borca milion posto. I onda imaš derbi u kojem možeš pobjedom doći do trećeg mjesta, šta je to toliko nenormalno?milanribar je napisao/la: ↑čet apr 17, 2025 12:33 pmJedini Ćorićev kiks je utakmica u Širokom, ostalo rezultatski ok sve. Realno je da nismo ekipa bolja od ove tri ispred nas ni igrački ni finansijski i to je to. Moglo se možda do finala u kupu al ako ćemo tjerat nekog radi jednog kiksa onda smo još uvijek u zabludi.
Treba dovest pojačanja gdje škripi zahvalit se onim koji nisu opravdali (Mirčevski) i krenut u pripreme za sljedeću sezonu koja će bit preteška.
Sve ostalo je ulazak u bespotrebne avanture.
Odma da se ogradim to nisam, slusam o njemu evo 3 godine i zao mi je sto sad ispade da sam ja on, ako si pratio hulahopku u njegovim ispadima, ne bi ga NIKAD vidio da se interesuje za neke bezvezne stvari kao sto je jedan Trograncic(vrati par postova nazad vidjet ces o cemu pricam), jos jednom kazem zao mi je sto je ispalo da sam ja on
Koji su to igraci? Ko ne dozvoljava da dodju?dajdvagolaprednosti je napisao/la: ↑čet apr 17, 2025 5:33 pmNe prizivam ga, ali ne bih se cudio on da se ukaže, ali ja koliko sam nacuo Coric zeli neke svoje igrace u klubu i zato je ovakav kakav jeste
Nisudajdvagolaprednosti je napisao/la: ↑čet apr 17, 2025 6:41 pmNavodno igraci od onog smrada od menadzera Bulica.
Mislis za Baku ? Ima porodicnih problema, ne moze.dajdvagolaprednosti je napisao/la: ↑čet apr 17, 2025 4:33 pmAko ode Denis, mislim da je vrijeme za Brku....
+1, ma lupaju brate, a pamćenje nikakvo. Na kraju sezone podvući crtu i krenuti dalje, bez kontinuiteta nikada nije bilo rezultata, a mi konačno imamo kakav takav i klub ne nazadaje, nego lagano ide naprijed, još da nije balasta dugova koji nam je ostavljen od "spasioca" pa gdje bi nam kraj bio ali ne vidi to 80% ovih što lupaju.santakuruz je napisao/la: ↑čet apr 17, 2025 10:00 pmIskreno, nakon procitanih samo nekoliko zadnjih komentara, ostajem cvrsto pri svojim stavovima jos od 2018. Nas treba dobro izje.ati i onda nas ugasiti skroz. Ok je pogrijesiti ali samo izuzetno glupi ljudi ponavljaju svoje greske. A mi evo u nekoliko navrata ponavljamo identicne greske. Haman se ugasimo, ne znamo ni kako se iscupamo i taman kad se koliko-toliko stabilizujemo, krenemo sa nekakvim prvim, stidljivim koracima ka nekakvom napretku, mi bi da smo odmah na desetoj stepenici. I krivi su ljudi koji su nas iz kanala iscupali na prvu stepenicu, vuku nas na drugu, mozda trecu ali bi mi da smo na desetoj. I krivimo njih sto to ne ide brze, ali ne krivimo one koji su nas svukli u kanal.
Evo otvoreno, iskreno. Ko god i sekundu pomisli da Coric i Rahimic trebaju napustiti klub, je totalni moron. O njima mozemo suditi tek na kraju sljedece sezone.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
A ko je napisao da mi tjeramo Denisa...505 VITEŠKA je napisao/la: ↑čet apr 17, 2025 10:48 pmČekaj malo @Dzezvar
Pa do prije svega dvije sedmice kad se počelo pričat o platama, ubjedjivalo se da je laž da se ne spinuje i da su Ćorić i Rahimic dugotrajni, da se čeka novi ugovor, dogovaraju igrači za sljedeću sezonu
I sad je sve najgore nakon što nismo uspjeli okrenut 3:0
I ako je to sve istina da ide na kraju sezone, koja je motivacija cijele ekipe do kraja prvenstva, onako radi reda ili?
Pa više mi muka od hajde Jovo na novo, svake yebene sezone
Ni meni se ne svidja igra u drugoj polusezoni jer nije ni 40% one igre sa Denisom iz prve polusezoni, ali ljudi dragi mi umjesto da razmišljamo kako na ovim temeljima nadograditi ekipu da bude kvalitetnija sljedece sezone a odreći se karta, mi gledamo da otjeramo Ćorić, a jbt led...
Je li nasa percepcija ili realnost poraz od Zvijezde 09 5:0 i 11. mjesto u juniorskoj ligi?Fanzi je napisao/la: ↑čet apr 17, 2025 9:50 pmI opet u krug.
Samo kad u Zelji bude igralo 8-11 igraca iz njegove skole, bice nesto od nas. Sve ostalo je lutanje i finansijsko divljanje, srljanje i plagiranje. Mi nikada nismo imali novaca da privucemo, zadrzimo i pomognemo ljude koji gone na bonuse, premije i finansijske injekcije.
Nisu nasa djeca toliko nisko pala, koliko nasa percepcija o njima.
Da hocemo krenuti s djecom, i sasvim iz nekog bezazlenog razloga zatvoriti tri tribine stadiona, osim juzne u prvih par kola. Pa pustiti onda masu da uziva i gleda kako klinci kojima je plava boja bitnija od ili bitna koliko novac, gine na terenu za svaki pedalj, grijesi, pada, ustaje i uci.
Al posto od tog nema nista, izvolte se nervirat iz sezone u sezonu, pokusavajuci nesto, cekajuci cudo, gubeci vrijeme cekajuci.
Mi smo Zeljeznicar - izvol'te se nervirat!
Pozz!