Taj manager koji proda Dzabera za milion KM a ne milion Eura - momentalno mu dati Ulicu npr sadasnji tranzit.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri apr 16, 2025 7:22 pmKakva bruka ld ekipe, skupina pickica.
Sta kazu milione za Al Jabera hahaha pa lik se nije vidio...Sabic usao ja mislim da nije loptu dotakao par puta.
Boli me kita za pitare, sta si zapeo za njih jarane i da nas ubjedis da bi sve bilo ok da oni nisu prosli? Od njih smo ako nista mogli vidjeti kakav je pristup kad se ganja rezultat, grizes od prve sekunde, a mi smo za 90 min imali 1 sut u okvir i sadaka penal. Ali nije to problem nego je problem sto su oni prosli? Jah.Dzezvar je napisao/la: ↑sri apr 16, 2025 7:38 pmSve bi lakse bilo da pitari nisu prosli.I ovaj neprolaz bi lakse pao.
Morate shvatiti da ova ekipa ne moze bolje od 4. Mjesta...tako je kako je.Moliti Boga da pitari ne prodaju kup Sirokom samo da nas zayebu da ne izadjemo u europu. A kao sa gledam da je siroki osvajac kupa.
Ma ja ba takoeeeeeubaceni element je napisao/la: ↑sri apr 16, 2025 7:49 pmBoli me kita za pitare, sta si zapeo za njih jarane i da nas ubjedis da bi sve bilo ok da oni nisu prosli? Od njih smo ako nista mogli vidjeti kakav je pristup kad se ganja rezultat, grizes od prve sekunde, a mi smo za 90 min imali 1 sut u okvir i sadaka penal. Ali nije to problem nego je problem sto su oni prosli? Jah.Dzezvar je napisao/la: ↑sri apr 16, 2025 7:38 pmSve bi lakse bilo da pitari nisu prosli.I ovaj neprolaz bi lakse pao.
Morate shvatiti da ova ekipa ne moze bolje od 4. Mjesta...tako je kako je.Moliti Boga da pitari ne prodaju kup Sirokom samo da nas zayebu da ne izadjemo u europu. A kao sa gledam da je siroki osvajac kupa.
Tačno, Denis danas iz greške u grešku, vadiš Dangubića, ostavljaš onako loše Boljevića i Šošića, Cavnića uvodiš da ti igra napad umjesto da kad si to planirao pa uvedi Lauševića. Ćorić kako se sezona bliži kraju sve gore vodi utakmice.fcz je napisao/la: ↑sri apr 16, 2025 7:37 pmPo prvi put cu reci da se i Denis izgubio.
Tesko bi bilo ocekivati prolaz sve da nas je i Klopp vodio danas ali forsiranje uzasnih Boljevica i Radovca, vadjenje Dangubica i kao slag na tortu uvodjenje dva odbrambena igraca da ganjaju rezultat - to je bas ozbiljna dubioza.
Budimo zadovoljni sto ne brinemo za opstanak u sezoni kad se liga skracuje, ako izadjemo u Evropu to ce biti poklon koji ne znam da li smo zasluzili.
Manje-vise smo izvukli svoj maksimum u dosadasnjem dijelu sezone, za malo vise nam treba mnogo vise.