Duplo je manja razlika u svemu, nas koji smo četvrti i 11-og na tabeli, nego je to između nas i trećeg...prva dva su dimenzija za sebe.
Nije to sad bar po meni ni do igračkog nekvaliteta iako imamo fakat igrača koji jesu kvalitet tipa Jaber, Muftić, pa i Radovac, Boljević, Šošić, Krpić kad "hoće" igrati, ovo ostalo je sve nekako li-la i više je za Goška nego Želju...
I na sve to kad se doda da lutamo opasno, opet se bojim da nemamo viziju, ne znamo šta hoćemo. Fakat ću početi na treninge dolaziti da vidim šta vježbamo

jer mi nikakvu igru nemamo sve se svodi na Jabera i da on nešto uradi, ili da protivnik kiksa. Nema UIGRANIH akcija, nešto za što mogu neutralni posmatrači reći da smo po tome prepoznativi.
I ne kontam, ali fakat ne kontam. OK nisu ovi mlađi neki aman zaman kvalitet , ali nisu ni naša krila Roben i Riberi pa da Šabić nema makar 20-30 minuta po meču. Jer eto on izgleda najbliže prvotimcu od ove djece. Jednostavno MORAŠ ga tako forsirati. Možda opet pod uticajem gola ali ja se ne sjećam meča da je bio eto recimo među 3 najlošija kad je igrao, znači imaš igrača koji ako neće donijeti korist neće ni naštetiti, mlad je i budućnost kluba. Jednostavno svako normalan bi ga forsirao, ali mi haman i nismo normalni jbg.
Ne znam, sreća pa dobismo ali me napatila utakmica malo je reći, već polahko dolazi do zasićenja i čekanja da se ovo sve završi. Valjda ne prokockamo stečeno
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍