Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

SkenderijaTM87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 05, 2025 5:13 pm

vinston.cercil je napisao/la:
sub apr 05, 2025 4:58 pm
cipiripi je napisao/la:
sub apr 05, 2025 4:44 pm
Cetvrta utakmica u nizu gdje NEMA NIKAKVE IGRE.
Provukli se protiv Radnika, provukli se protiv Posusja, Siroki nas RAZBIO, Igman nismo u stanju pobjedit.
Coricu dragi pa sta radite, posrali ste se na sve
Ja kad sam napisao ovo na pocetku polusezone, razapeli me
Govori čovjek za ovaj dio polusezone, a ne za taj koji si ti spominjao. Sto znaci da ne mislite uopste na iste utakmice pametnice.
Svejedno se javljas samo kad su losi rezultati, ili jedino da nesto priseres.

EasyRiise
Kontakt:

sub apr 05, 2025 5:14 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
sub apr 05, 2025 5:09 pm
SIMA_SIMAU je napisao/la:
sub apr 05, 2025 4:45 pm
Sljedecu tekmu u prvu Foco, Sabic i Lausevic.
Otkad ja to govorim.Ta djeca i kad odigraju slabo treba ih gurati, a kod nas su skroz gurnuti u 2.plan zbog raznih galica, mircevskih, cvtanoskih ku.raca, palaca koji nisu nikakva veci kvalitet i NECE napredovati.
I uz to, sigurno da primaju dosta veće plate od ove djece

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub apr 05, 2025 5:16 pm

bjezi bolan... nosite se u 3 pichke materine... zbog vas cu jos srcani dobiti... ne mogu ni da slavim pobjedu koliko me srce boli...
100/94/37/34 - i to je to!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub apr 05, 2025 5:16 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
sub apr 05, 2025 5:09 pm
SIMA_SIMAU je napisao/la:
sub apr 05, 2025 4:45 pm
Sljedecu tekmu u prvu Foco, Sabic i Lausevic.
Otkad ja to govorim.Ta djeca i kad odigraju slabo treba ih gurati, a kod nas su skroz gurnuti u 2.plan zbog raznih galica, mircevskih, cvtanoskih ku.raca, palaca koji nisu nikakva veci kvalitet i NECE napredovati.
Takodjer Krpic i Boljevic da ne pucaju penale.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

salle86
Kontakt:

sub apr 05, 2025 5:19 pm

Duplo je manja razlika u svemu, nas koji smo četvrti i 11-og na tabeli, nego je to između nas i trećeg...prva dva su dimenzija za sebe.
Nije to sad bar po meni ni do igračkog nekvaliteta iako imamo fakat igrača koji jesu kvalitet tipa Jaber, Muftić, pa i Radovac, Boljević, Šošić, Krpić kad "hoće" igrati, ovo ostalo je sve nekako li-la i više je za Goška nego Želju...
I na sve to kad se doda da lutamo opasno, opet se bojim da nemamo viziju, ne znamo šta hoćemo. Fakat ću početi na treninge dolaziti da vidim šta vježbamo 😂 jer mi nikakvu igru nemamo sve se svodi na Jabera i da on nešto uradi, ili da protivnik kiksa. Nema UIGRANIH akcija, nešto za što mogu neutralni posmatrači reći da smo po tome prepoznativi.
I ne kontam, ali fakat ne kontam. OK nisu ovi mlađi neki aman zaman kvalitet , ali nisu ni naša krila Roben i Riberi pa da Šabić nema makar 20-30 minuta po meču. Jer eto on izgleda najbliže prvotimcu od ove djece. Jednostavno MORAŠ ga tako forsirati. Možda opet pod uticajem gola ali ja se ne sjećam meča da je bio eto recimo među 3 najlošija kad je igrao, znači imaš igrača koji ako neće donijeti korist neće ni naštetiti, mlad je i budućnost kluba. Jednostavno svako normalan bi ga forsirao, ali mi haman i nismo normalni jbg.
Ne znam, sreća pa dobismo ali me napatila utakmica malo je reći, već polahko dolazi do zasićenja i čekanja da se ovo sve završi. Valjda ne prokockamo stečeno
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

MU'MIN T.M.
Kontakt:

sub apr 05, 2025 5:56 pm

Samo je Dangubić potrošio sve poene za igru, bori se za prvih 11, a s istekom ugovora, pa, pa, ......
Mirčevski također.

Ludvig Leple
Kontakt:

sub apr 05, 2025 5:59 pm

Qrcu vi svirajte, tri boda su tri boda.

Ponavljam, ja bi ganjao 3. mjesto koje je itekako dostižno.

Idemo dalje!

BHDragons
Kontakt:
Status: Online

sub apr 05, 2025 6:10 pm

Kakav spin da smo se provukli protiv Radnika. Uvalili im tri gola, dok su oni dva na krađu. Protiv Posušja i Širokog ok. Danas isto ne vrijedi nikakva kritika. Poslije teškog poraza odeš u Konjic koji nam nikad nije ležao i gdje nismo nikad ni pobijedili (ne računam onu zadnju po onom nevremenu ono je ludnica). Nije bilo dobro baš zbog psihe vidjelo se da sa strahom igraju.
U Konjicu lijepa atmosfera i lijepo vrijeme. Sretni i zadovoljni se vraćamo u Sarajevo.
Afan Fočo i Dženan Šabić aferim momci
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Diverzant
Kontakt:

sub apr 05, 2025 6:13 pm

Ludvig Leple je napisao/la:
sub apr 05, 2025 5:59 pm
Qrcu vi svirajte, tri boda su tri boda.

Ponavljam, ja bi ganjao 3. mjesto koje je itekako dostižno.

Idemo dalje!
1000%
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Diverzant
Kontakt:

sub apr 05, 2025 6:14 pm

BHDragons je napisao/la:
sub apr 05, 2025 6:10 pm
Kakav spin da smo se provukli protiv Radnika. Uvalili im tri gola, dok su oni dva na krađu. Protiv Posušja i Širokog ok. Danas isto ne vrijedi nikakva kritika. Poslije teškog poraza odeš u Konjic koji nam nikad nije ležao i gdje nismo nikad ni pobijedili (ne računam onu zadnju po onom nevremenu ono je ludnica). Nije bilo dobro baš zbog psihe vidjelo se da sa strahom igraju.
U Konjicu lijepa atmosfera i lijepo vrijeme. Sretni i zadovoljni se vraćamo u Sarajevo.
Afan Fočo i Dženan Šabić aferim momci
1000%

Diverzant
Kontakt:

sub apr 05, 2025 6:15 pm

Podrška Denisu i momcima, idemo po finale kupa i 3 bobe protiv goška.

Moj je ideal Željezničar, a vi koji spinujete i jedva čekate poraz, dobro se zapitajte

fcz
Kontakt:

sub apr 05, 2025 6:19 pm

Pravo mi je drago da je raja podrzala Denisa. Ako je vec istina da postoje "neposlusni", vrijeme je da jednom izaberemo pravi nacin postupanja s takvima.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub apr 05, 2025 6:55 pm

Pobijedili smo, a u ovome trenutku to je najvaznije, vidjelo se kod penala u kolikom su psihickom grcu svi bili, niko nije smio preuzeti odgovornost, pa je to morao uraditi kapiten, izgleda da se ni njemu bas nije pucalo pa ga je onako slabo izveo. Zbog toga je ova pobjeda i vaznija od tri boda, da se rutinira GOSK, a dalje, sta bude, jer nas onda u prvenstvu cekaju tri derbija zaredom, poslije toga cemo vidjeti da li je trece mjesto u okvirima realnih nadanja. U svakom slucaju, boriti se do kraja, uz punu podrsku Denisu.

A, u kupu, isto tako, boriti se do zadnje sekunde, dati sve od sebe, pa sta bude, mada u eventualni prolaz mogu vjerovati samo najveci optimisti. Siroki igra bas lose u prvenstvu, izgleda da su sve karte bacili na kup. Ako za njih kazemo da nam tradicionalno ne leze kao protivnik, onda za Klafurica mozemo reci da nam je rak rana, protiv njega u tri utakmice imamo tri poraza, uz gol razliku 0:5, jos nismo uspjeli dati gol ekipi koju je on vodio sa klupe. Ali, ko zna, mozda je vrijeme da mu pokvarimo ovu statistiku i izjednacimo gol razliku.
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

Eldar
Kontakt:

sub apr 05, 2025 7:04 pm

U revansu, krenuti na sve ili nista.. Ako zabijemo jedan u prvih 25-30 min sve je moguce..

igla
Kontakt:

sub apr 05, 2025 7:07 pm

Ljudi su zaboravili da smo se mi za opstanak borili prosle godine.

Ove i slične utakmice smo mi gubili ranije vrlo često. Najmanje nam treba da vrtimo trenere na novo. Ove godine sam ja prezadovoljan evropom.

Mulalic Edis
Kontakt:

sub apr 05, 2025 7:11 pm

Velika pobjeda. Da se malo smirimo. Nekakvi smo letargicni. Ali opet se pretjeruje s kritikama. Mi smo tacno tu gdje trebamo biti. Ni gore ni dole. Cak sta vise, ocekivao sam da ss za 4. mjesto borimo sa Velezom i Sirokim. Prve tri ekipe su u svim segmentima ispred. Nismo jos ispali iz kupa, niti je Siroki osvojio kup, niti smo na 4. mjestu zvanicno. Puno toga ima da se odigra, trecina prvenstva. Opet kazem, tu smo gdje trebamo biti i evropa je realnost. Ako Siroki uzme Borca u finalu, kapa dole. Ako ce se odlucivati van terena, mozemo i mi odigrati varijantu, da se Borac pusti na Grbavici, ali da oni uzmu kup. Bice jos svega. Sarajevo iduce dvije igra sa Zrinjskim i Borcem. Oni su bolji od nas, ali ta dva poraza i ispadanje iz kupa, pa gore ce krenuti rasulo nevidjeno. Mozda se i to moze iskoristiti.
Bitno je da se pobijedilo.
Grande Miske 💪

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub apr 05, 2025 7:41 pm

Osvojit cemo kup i zavrsit treci.
Željezničar ante portas !

Bosanski lonac
Kontakt:

sub apr 05, 2025 7:46 pm

AsharaK je napisao/la:
I izgraditi jug.
Sa Željom do groba, života mi moga!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub apr 05, 2025 8:11 pm

Bosanski lonac je napisao/la:
sub apr 05, 2025 7:46 pm
AsharaK je napisao/la:
I izgraditi jug.
Tako je majstore
Željezničar ante portas !

400000razloga
Kontakt:

sub apr 05, 2025 8:19 pm

Za Brazilce nisu krivi Brazilci.

Trenutno korisnika/ca: BHDragons, Google [Bot], kontranogama, Zvaka72 i 59 gostiju.

Prijava