Jebote pa mi smo jedini klub na svijetu koji stalno ima nekakve klanove u svlačionici.
Ko to sve pokreće? Zašto?
Jel starijim igračima smetaju treninzi, zalaganje...šta je problem?
Uvijek smeta zestoko treniranje i zelja za napretkom igracima kojima je domet Zeljo, a koji su vec u ozbiljnim godinama.Zato nam nijedan junior ne napreduje kad predje u 1.tim, iako bi po svoj logici trebao.GegenPress je napisao/la: ↑sub apr 05, 2025 3:08 pmJebote pa mi smo jedini klub na svijetu koji stalno ima nekakve klanove u svlačionici.
Te priče su nerijetko predimenzionirane, da ne kažem neistinite. Ne govorim da toga nikad nije bilo, bilo je i toga, ali tako se skida odgovornost i s igrača i sa stručnog štaba kad su rezultati nešto lošiji. A u suštini godinama imamo prevelika očekivanja od prosječnih i ispodprosječnih igrača. Ako gledamo igrački kvalitet, mjera ove ekipe i jeste polufinale Kupa i od 3. do 5. mjesta u ligi. Druga je stvar što se nama otvorilo u Kupu i što smo dobili protivnika od kojeg smo za nijansu ipak kvalitetniji, ali smo to us*ali.GegenPress je napisao/la: ↑sub apr 05, 2025 3:08 pmJebote pa mi smo jedini klub na svijetu koji stalno ima nekakve klanove u svlačionici.
Mrtva trka Bgm ko je gluplji on ili Galic...
Svaka ti cast.
Momak bio najbolji kod nas al eto.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑sub apr 05, 2025 3:58 pmApsolutno. Lik sasvim korektan, osim promasenog zicera jebga. Cavnic zato ispada iz tramvaja 5 puta, ali sve ok.