Po meni Dino radi odličan posao SA ONIM ŠTO IMA.
Daleko je to od lošeg da se razumijemo, svaki baš igrač ima određene kvalitete ali i mahane. I kad se gleda po svemu u ovoj ligi, od kvalitete igrača, trenera, organizacije kluba, naklonosti sudija...tu smo gdje jesmo i sa -3 u odnosu na pitare koji već evo deceniju prave sistem dok mi sistem rušimo u pravimo svake polusezone.
Da ne bude da sad napadam Denisa, ali iz mog ugla gledanja, "usrao se" i nije smio napasti po pobjedu već nekako stihijski pa šta bude. Zato i umjesto 2 napadača opet samo Suljo, a on sam u napadu neću reći da je bezopasan ali svuda ga ima sem u 16. U jednom trenutku juče on čak izvodi i aut. Kasnije je ušao Dangubić ali previše kasno da se napadne pobjeda.
Moguće da su se Jaber i Danguba čuvali za zadnjih 30 minuta ali je očajan ulazak u meč promijenio sve.
Odbrana nam je plivala svih 90 minuta, odavno jedan tim onako loe nije stajao u defanzivi a da gola nije primio

I samo neprocjenjivo je ovo, do juče se pitari smijali na priču kako Muftić zaslužuje poziv, sinoć svi bi ga zvali haha
Kakvi ublehaši braćo mila
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍