fcz je napisao/la:
Ma visi, kako ce biti duzi.
To bi onda, pretpostavljam, trebao biti ovaj projekat iz Misketovog vremena. Iskreno, volio bih da bude ovako, nek ima nesto jedinstveno, da ne bude sve sablonski.
Ovo i ja priželjkujem za jug, kad god se on izgradio. Ovaj dizajn je baš projektovan za navijačku tribinu. Glavni dio kopa će biti iznad gola, navijanje polazi odatle te je lakše voditi tribinu kad su svi ljudi u kopu ravnomjerno raspoređeni, te se čuveni navijački huk još više naglašava.
Meni je jasno da je ovaj projekat skuplji, posebno kad bi krov išao bez stubova. Miske je tada rekao da bi krov iznosio trećinu investicije. Krivo mi je, jer smo se prije doveli u situaciju sa dugovima, tako da sada ne možemo imati do kraja glavnu riječ u ovome. Ja bih volio da može ikako da se ovako gradi tribina, pa i bez krova, pa da mi naknadno kad se dodatno riješimo dugova napravimo taj krov.
Ali, helem nejse što bi se reklo.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice