Nije ti se učinilo.Guzovi kao u Kim Kardashian
Meni je ono strahota, da igrac od 21-22 godine onako sebe zapusti zbog 15 dana praznika…..
Strasno je sto ce se tu 24 sata okupljati neka pravo fina raja.milanribar je napisao/la: ↑čet jan 30, 2025 3:41 pmDosad su 4 već kladionice bile u prostorima na sjeveru, šta je strašno sad? Il samo da se prigovara nešto?
Haj ne seri života ti eto
Ne kontaju pojedinci to drug radije bi sve stavili na prodaju racunajuci i rodjenu mater sve za kešfcz je napisao/la: ↑čet jan 30, 2025 3:58 pmStrasno je sto ce se tu 24 sata okupljati neka pravo fina raja.milanribar je napisao/la: ↑čet jan 30, 2025 3:41 pmDosad su 4 već kladionice bile u prostorima na sjeveru, šta je strašno sad? Il samo da se prigovara nešto?
Treba tjerati upravu zbog ovih potezadzeno87 je napisao/la: ↑čet jan 30, 2025 4:14 pmNe kontaju pojedinci to drug radije bi sve stavili na prodaju racunajuci i rodjenu mater sve za kešfcz je napisao/la: ↑čet jan 30, 2025 3:58 pmStrasno je sto ce se tu 24 sata okupljati neka pravo fina raja.milanribar je napisao/la: ↑čet jan 30, 2025 3:41 pm
Dosad su 4 već kladionice bile u prostorima na sjeveru, šta je strašno sad? Il samo da se prigovara nešto?
Nevalidni su ti argumenti kralju. To je kao da kažeš za javnu kuću da je ok jer “niko te ne tjera da učestvuješ u tome”. Također, kockanje je načelno pogrešno, hrana i jedenje nije. I u rijeci se možeš ugušiti, u vozilu u nesreći poginuti, al’ načelno nisu štetne po život, poput kocke u ovom slučaju, da bismo ih uopće stavljali u istu rečenicu.SamoIstina je napisao/la: ↑čet jan 30, 2025 4:32 pmKo vas tjera da kockate? Ja u zivotu nisam usao u kockarnicu ili kladionicu, a ima ih dvocifren broj u krugu od par kilometara gdje zivim.
Treba mozda i buregdzinice pozatvarati jer se ljudi debljaju ili slasticarne zbog dijabeticara. Da ne govorim o kafanama i alkoholu, zabraniti i to.
Kakvo lazno moralisanje.
Ko si ti da odredjujes sta je nacelno pogresno? To ne mozemo odrediti ni ja, ni ti, ni niko. Mozda tebi jeste pogresno, nekome drugom nije. Ja ne kockam i nemam nikakav problem s tim da odrasli ljudi kockaju i trose svoje pare kako hoce.dobar tri je napisao/la: ↑čet jan 30, 2025 4:48 pmNevalidni su ti argumenti kralju. To je kao da kažeš za javnu kuću da je ok jer “niko te ne tjera da učestvuješ u tome”. Također, kockanje je načelno pogrešno, hrana i jedenje nije. I u rijeci se možeš ugušiti, u vozilu u nesreći poginuti, al’ načelno nisu štetne po život, poput kocke u ovom slučaju, da bismo ih uopće stavljali u istu rečenicu.SamoIstina je napisao/la: ↑čet jan 30, 2025 4:32 pmKo vas tjera da kockate? Ja u zivotu nisam usao u kockarnicu ili kladionicu, a ima ih dvocifren broj u krugu od par kilometara gdje zivim.
Treba mozda i buregdzinice pozatvarati jer se ljudi debljaju ili slasticarne zbog dijabeticara. Da ne govorim o kafanama i alkoholu, zabraniti i to.
Kakvo lazno moralisanje.
A kad bi se ovom sportu pristupalo s moralne strane onda ga se ne bi trebalo ni pratiti, jer danas ne postoji klub koji je 100% čist.
Meni prvom ovo ne odgovora, ali ni ne uzimam pri srcu svjestan činjenice koju sam naveo lani. To je nažalost realnost današnjih sportova.