Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jan 27, 2025 2:53 pm

ne znam sto je neki napad na Nedu, ok imao je nekih proklizavanja u proslosti, najvise mislim da na podrsku Amaru i toj ekipi, i cinjenica je da nikada nije napisao da je pojeo govno kao i MNOGI tada.... ali pored toga:
Lik prati klub bas dosta, dijeli neke interesantne price i onaj njegov kanal pratim od samom pocetka...
moje skromno misljenje je da nam treba onakvih kanala da se digne malo popularnost nase lige i neko mjesto gdje ce ljudi "kulturno" diskovati o stanju na terenima i moci normalno podijeliti misljenje...

Sa druge strane, toliko je kriminalaca, nekih modernih influesera koji uzmu grdne pare baveći se šljamom i najgorim temama društva, zasto ne bi Nedo sa svojom relano pozitivnom pricom o PL pokusao to dobiti...

Opet kazem, ima tu nekih repova i stvari koje nisu bile ok, al covjek ima otvoren kanal dostupan je na mrezama i ODGOVARA na pitanja i kritike koje su mu upucene, posaljete covjeku poruku ako imate nesto, diskutujete 1:1 kazete svoje misljenje, al evo vec mjesecima samo neka negativa i vrijedjanje... bez jednog pozitivnog komenetara, a realno ima se tu dosta toga i pohvaliti...

i naravno da bi zelio da radi u najvecem klubu u drzavi, ako uprava i SD smatraju da je potreban ok, ako ne smatraju, nek nastaviti raditi sto radi do sada...

Iskreno ja ne vidim, u ovom trenutku, da on zeli nesto lose klubu i da radi protiv njega, samo zato sto ga ne zele...

Ne zelim da budem neciji advokat, ali ima tu i pozitivnih stvari, i nije sve bas tako negativno....

Cisto da udje u zapisnik...
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

svraka
Kontakt:

pon jan 27, 2025 3:00 pm

ŽELJOVCI – MASOVNO U MOSTAR!

Nastavak sezone je ''pred vratima'' i s nestrpljenjem ga očekujemo.

Možemo biti zadovoljni kvalitetnom mobilizacijom prethodnih sezona, pošto je Grbavica već godinama najposjećeniji stadion u državi.

Ovu priliku ćemo iskoristiti da pomenemo drugi navijački segment, a to su gostovanja.

Gostovanja su među najbitnijim navijačkim segmentima. Danas je dosta lakše putovati na gostovanja nego nekada ranije, jer je lakše za početak odvojiti novac, zatim grupa u kontinuitetu organizuje prijevoz gdje se ne mora niko sam snalaziti, pa i putna infrastruktura je dosta bolja i na gostovanja se ne putuje po šest sati, itd.

Represija, kašnjenja na utakmice i neuslovni ''kavezi'' ili dijelovi tribina na kojima budemo smješteni ne smiju biti nešto što ćemo potezati kao argument za neodlazak na gostovanja. To u nama samo treba još više probuditi inat silan bosanski i još više nas približiti jedne drugima, te još jače tražiti naša osnovna navijačka prava!

Prošlo je dosta godina od kada smo u velikom broju bili pod Bijelim Brijegom. Nerijetko smo bili uslovljavani brojem ljudi, nerijetko smo kao grupa zakazali. Tome se treba stati u kraj!

Sredinom februara gostujemo Zrinjskom i moramo napraviti INVAZIJU na Mostar.

Zaželjeli smo se utakmica svakako, a prvo gostovanje u nastavku nam je derbi pod Bijelim Brijegom, odlična prilika da sa stilom otvorimo nastavak sezone i najavimo gradski derbi sa Sarajevom.

Već sada se spremajte za Mostar i taj vikend već ranije zabilježite kao rezervisan, obaveze i odmore pomjerite za ranije, ovo je trenutno među glavnim fokusima grupe!

Svaka mahala i svaki kvart trebaju polahko da se bude i da cimaju one manje aktivne da se trznu i spreme za Mostar. Dosta ljudi na svim Željinim tribinama su nekada bili dijelom navijačke priče ili su i sada na neki način uključeni. To ne može tako lahko da izlapi, treba da se trznu iz letargije i da češće nego inače priđu grupi i odrade koje gostovanje više pa da to postane i praksa. Ova grupa ima još dosta prostora za napredak, daleko je to još od onoga o čemu maštaju ljudi koji je vode, zato se svi trebamo na neki način uključiti, učestvovati sa malo više energije u odnosu na to kako smo do sada to radili i rezultat će biti zagarantovan! Zato idemo u **** staviti ovo gostovanje u Mostaru i pokazati sami sebi za šta smo sposobni i spremni!

Predstoji nam prava borba u nastavku sezone za mjesta koja vode u Evropu, a eventualnom pobjedom u Mostaru se uključujemo i u ravnopravnu borbu za titulu.

Srednjoškolci, studenti, radnici, besposličari – NEMA IZGOVORA – ovo gostovanje pod Bijelim Brijegom će da se prepričava! Već sada treba da se ''kuha'' po ćoškovima, parkovima, igralištima, školama, fakultetima, socijalnim mrežama, firmama, kafićima, gradskom prijevozu o INVAZIJI na Mostar.

Detalji o datumu i satnici odigravanja meča, kao i o cijeni gostovanja biće naknadno objavljeni na kanalima grupe.
Forza 1921!

Oda majstore!

NEZALAGANJE
Kontakt:

pon jan 27, 2025 4:43 pm

TheBlue je napisao/la:
pon jan 27, 2025 2:53 pm
ne znam sto je neki napad na Nedu, ok imao je nekih proklizavanja u proslosti, najvise mislim da na podrsku Amaru i toj ekipi, i cinjenica je da nikada nije napisao da je pojeo govno kao i MNOGI tada.... ali pored toga:
Lik prati klub bas dosta, dijeli neke interesantne price i onaj njegov kanal pratim od samom pocetka...
moje skromno misljenje je da nam treba onakvih kanala da se digne malo popularnost nase lige i neko mjesto gdje ce ljudi "kulturno" diskovati o stanju na terenima i moci normalno podijeliti misljenje...

Sa druge strane, toliko je kriminalaca, nekih modernih influesera koji uzmu grdne pare baveći se šljamom i najgorim temama društva, zasto ne bi Nedo sa svojom relano pozitivnom pricom o PL pokusao to dobiti...

Opet kazem, ima tu nekih repova i stvari koje nisu bile ok, al covjek ima otvoren kanal dostupan je na mrezama i ODGOVARA na pitanja i kritike koje su mu upucene, posaljete covjeku poruku ako imate nesto, diskutujete 1:1 kazete svoje misljenje, al evo vec mjesecima samo neka negativa i vrijedjanje... bez jednog pozitivnog komenetara, a realno ima se tu dosta toga i pohvaliti...

i naravno da bi zelio da radi u najvecem klubu u drzavi, ako uprava i SD smatraju da je potreban ok, ako ne smatraju, nek nastaviti raditi sto radi do sada...

Iskreno ja ne vidim, u ovom trenutku, da on zeli nesto lose klubu i da radi protiv njega, samo zato sto ga ne zele...

Ne zelim da budem neciji advokat, ali ima tu i pozitivnih stvari, i nije sve bas tako negativno....

Cisto da udje u zapisnik...
I dalje hoda s Amarom i ne moze bez njega sekunde.Ruku bi dao da mu se Amar opet vrati u klub, pa da se moze mesetariti. E zato je gnjida i ostace gnjida.Sto bi rekli, cuci tamo negdje i ceka svojih 5min.

To je taj rezim imal mene dje tu, a lafo svi vole Zelju.Tvoja naivnost sto to ne znas prepoznati.Nataknem i njega i njegov kanal i njegove informacije na onu stvar.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

MATORI
Kontakt:

pon jan 27, 2025 5:40 pm

NEZALAGANJE

I dalje hoda s Amarom i ne moze bez njega sekunde.Ruku bi dao da mu se Amar opet vrati u klub, pa da se moze mesetariti. E zato je gnjida i ostace gnjida.Sto bi rekli, cuci tamo negdje i ceka svojih 5min.

To je taj rezim imal mene dje tu, a lafo svi vole Zelju.Tvoja naivnost sto to ne znas prepoznati.Nataknem i njega i njegov kanal i njegove informacije na onu stvar.
[/quote].
BRAVO MAJSTORE!

reks1
Kontakt:

pon jan 27, 2025 5:45 pm

MATORI je napisao/la:
pon jan 27, 2025 5:40 pm
NEZALAGANJE

.
BRAVO MAJSTORE!
[/quote]
Tako je.On voli Zelju onoliko koliko se moze ugraditi!

Eldar
Kontakt:

pon jan 27, 2025 11:00 pm

Nebitan lik totalno koji dijeli kafanske informacije. Ne ulazim u to s kim se druzi, ne interesuje me. Ne moze mu se osporiti da je tu uvijek, godinama... Uvijek je potencirao ljubav prema klubu, bio je tu, nebitno koje su osobe u upravljackim strukturama.. I ja ga postujem kao navijaca

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto jan 28, 2025 9:29 am

Pa evo do sada i zadnjih 10 godina ja ne znam da se ugradio ikad on licno, pa cak i dok je morz bio tu. Al je bez obzira tu vec godinama, radi na promociji kluba, i redovno dolazi na svaku tekmu... za razliku od monogih legedni kluba koji su za zenin posao davali zeljinu imovinu... al o njima nikad ni slova...

Nisam ja naivan, vjeruj ti meni, samo pokusavam sagledati situaciju malo realnije... nebitan mi je u zivotu apsolutno, ali mi kada se natovarimo nekom zivotom i ne popustamo.... kada je bio bekric u pitanju svaka cast, i sam sam bio protiv, al neko ko je totalno izlovam od kluba i "promovise" klub vec godinama, a pri tome ga nije ostetio licno... da toliki bude hajp ne kontam...
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

BHDragons
Kontakt:

uto jan 28, 2025 10:18 am

Ma pretjerujemo kao i u svemu obično. Od mrava se pravi slon. Uopšte nema nikakav utjecaj u klubu, a svojim konekcijama je znao pomoći. Šta lično o njemu i njegovom youtube kanalu mislimo to je druga stvar i totalno irelevantno za FK Željezničar.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

SWRA_1921
Kontakt:

uto jan 28, 2025 10:18 am

Interesdzija

fcz
Kontakt:

uto jan 28, 2025 12:59 pm

U koliko je sutra tekma?
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Gagi tm 87
Kontakt:

uto jan 28, 2025 1:15 pm

U 13 h

dzeno87

uto jan 28, 2025 1:23 pm

Smiješno mi je čitati komentare i napade na Nedu jer niti je oštetio klub niti ima lošu namjeru prema klubu prvenstveno je navijač kao i svi mi ni manje ni više uz sve to osrednji fudbaler koji je imao priliku i igrati za klub za koji navija što ga malo izdavaja od nas i to je sve
Svi koji su prodefilovali kroz klub posljednjih godina mimo svog nazovi volenterskog rada su preko svojih privatnih biznisa na ovaj ili onaj način su se ugradili tako je i sada ako se pogleda šta se radi šta je aktuelno i ko kakav biznis privatni ima

dobar tri
Kontakt:

uto jan 28, 2025 1:26 pm

dzeno87 je napisao/la:
sub jan 25, 2025 11:29 pm
dobar tri je napisao/la:
sub jan 25, 2025 7:35 pm
Vidi se da je Mirza bio jutjuber, ima šlifa za ovo. 😄
nije bio nego je i sada posao u klubu mu je po potrebi
Ne pratim pa ni ne znam iskreno, al’ znam da je davno bio jedan od ‘bitnijih’ u BiH na toj sceni

ISB87
Kontakt:

uto jan 28, 2025 1:41 pm

Sta se toliko pise o Nedi, manite. Ima li kakvih drugih tema? Kako pripreme, kakvi su novi igraci?
MIRZA RASCIC

SamoNapad
Kontakt:

uto jan 28, 2025 1:54 pm

Mislim da period adaptacije u našoj ligi traje poprilično dugo kada su u pitanju igračj koji prvi put dolaze u premijer ligu . Tako da ćemo vjerovatno dobiti prava pojačanja u vidu Odinake i Mircevskog , to su igraci koji su ostali dužni a imaju sve predispozicije da daju mnogo više.
Ovi brazilci ce sigurno trebati 3 do 6 mjeseci da se prilagode tako da od njih ništa specijalno ne mozemo očekivati.

Gyasi13
Kontakt:

uto jan 28, 2025 2:17 pm

SamoNapad je napisao/la:
uto jan 28, 2025 1:54 pm
Mislim da period adaptacije u našoj ligi traje poprilično dugo kada su u pitanju igračj koji prvi put dolaze u premijer ligu . Tako da ćemo vjerovatno dobiti prava pojačanja u vidu Odinake i Mircevskog , to su igraci koji su ostali dužni a imaju sve predispozicije da daju mnogo više.
Ovi brazilci ce sigurno trebati 3 do 6 mjeseci da se prilagode tako da od njih ništa specijalno ne mozemo očekivati.
Bez uvrede ovo je meni nidje veze...
Prodjes pripreme, igras u jednoj od najgorih liga u evropi i trebas da se adaptiras pola godine mozes li pretrcati nekog juniora iz slobode ili lupam velica iz Igmana.
Ili znas ili ne znas, nije nuklearna fizika.
Odu u koreju i kinu i odma adaptirani...

ISB87
Kontakt:

uto jan 28, 2025 2:22 pm

Ovisi, ima ono i do klime, hrane, vode i slicno. Mozda im ne godi drustvo uopsteno. Nema tu nekog pravila i mnogo skuplji i kompletniji igraci se ne prilagode na neke zemlje.
Liga je dosta bolja, ali je idalje pomalo "seljacka".
MIRZA RASCIC

fcz
Kontakt:

uto jan 28, 2025 2:28 pm

samo dok skontas ko je ciji, kome je koga vico poslao da ga povali, zasto te i te godine ne smiju ispasti dva srpska, zasto ce ovi morati ove godine u evropu jer su bosnjaci a ovi ovima pustiti jer su hrvati, prodje ti pola godine.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Ferroviere_1921
Kontakt:

uto jan 28, 2025 9:19 pm

exbabilon
Kontakt:

uto jan 28, 2025 9:49 pm

Ne pamtim ovako miran prelazni rok, 2 odlaska, 2 dolaska i nekoliko kljucnih produzenja. Forumi miruju, tema nam Nedo, nevjerovatno.

Sutra prva utakmica, pa da vidimo malo ekipu na djelu. Odbrojavamo dane do Vareša.

Trenutno korisnika/ca: billybih, Bing [Bot], Google [Bot] i 33 gosta.

Prijava