ne znam sto je neki napad na Nedu, ok imao je nekih proklizavanja u proslosti, najvise mislim da na podrsku Amaru i toj ekipi, i cinjenica je da nikada nije napisao da je pojeo govno kao i MNOGI tada.... ali pored toga:
Lik prati klub bas dosta, dijeli neke interesantne price i onaj njegov kanal pratim od samom pocetka...
moje skromno misljenje je da nam treba onakvih kanala da se digne malo popularnost nase lige i neko mjesto gdje ce ljudi "kulturno" diskovati o stanju na terenima i moci normalno podijeliti misljenje...
Sa druge strane, toliko je kriminalaca, nekih modernih influesera koji uzmu grdne pare baveći se šljamom i najgorim temama društva, zasto ne bi Nedo sa svojom relano pozitivnom pricom o PL pokusao to dobiti...
Opet kazem, ima tu nekih repova i stvari koje nisu bile ok, al covjek ima otvoren kanal dostupan je na mrezama i ODGOVARA na pitanja i kritike koje su mu upucene, posaljete covjeku poruku ako imate nesto, diskutujete 1:1 kazete svoje misljenje, al evo vec mjesecima samo neka negativa i vrijedjanje... bez jednog pozitivnog komenetara, a realno ima se tu dosta toga i pohvaliti...
i naravno da bi zelio da radi u najvecem klubu u drzavi, ako uprava i SD smatraju da je potreban ok, ako ne smatraju, nek nastaviti raditi sto radi do sada...
Iskreno ja ne vidim, u ovom trenutku, da on zeli nesto lose klubu i da radi protiv njega, samo zato sto ga ne zele...
Ne zelim da budem neciji advokat, ali ima tu i pozitivnih stvari, i nije sve bas tako negativno....
Cisto da udje u zapisnik...