pozdravljam nakon dva mjeseca čekanja konacno na forumu dobar marketing za forum nema dalje
idu neke stvari uzlaznom putanjom ali najgori segment po meni je onaj kada smo mi navijaci u pitanju od marketinga odnosa prema nama do svega ostalog, evo covjek ode da se uclani i ni manje ni vise nego sedam clanskih to je 175 kerma klubu hajde sto cekas nego sto vidis da ona jedna djevojka ne moze sama sve a navala velika hajde i sto se smrznes cekajuci jer nema mjesta za sve unutra ali djevojka na izmaku snage dok recimo ne kontam sto jos jednu ne uposle ili sto neko iz kluba ne uskoci lagat cemo se ako svi imaju posla gore po kancelarijama toliko da nemogu pomoci oko clanskih ja sam dosao djevojka govori moze li polako da kuca da odmori malo reko odmori mozes
drugo šop jedno se popravi drugo sjebu sad ima brojeva i izbor bolji koliko toliko nego prije ali nova ova zadnja mala havarija necu nikoga da vrijeđam sta je god pitas nema nezna nije do njea sutra prekosutra da dođem neka vrate belmu pa sa ovom drugom sto radi napravit ce dar mar fula je ova kako god da okrenes iritantna i tukne mi na gore njih
intervju tune politicki ko da je u sda pred izbore da vidimo sta ce uciniti od obecanog za sada meni je okej ima zamah htjenje i zelju