Vidim prati se Ture Done

Ne....kako ja mogu tog levata pratiti zivota ti....
Mogli smo ga ostaviti, ali očito nam je preskupo dati 8000 na igrača s klupe, što je opet naš problem. Tako sam ja shvatio. Momak neka gradi karijeru, ja da sam na njegovom mjestu, a da imam priliku otići u Borac, odmah bih to uradio, iz čisto sportskih razloga. To što mi sve gledamo kroz neke druge naočale, a koje sportistima većinom nisu bitne, to je drugi par rukava.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑ned jan 12, 2025 7:57 pmE moj Amere, dzaba sav talenat svijeta kad si suplja glava.
Pa kako da mu ne bude bitno ako ovi okače sliku Mladića, skandiraju mu i ovaj to da sluša? Kakve to pare ti moraju ponudit da se toliko prodaš?kvalitet je napisao/la: ↑pon jan 13, 2025 12:47 amMogli smo ga ostaviti, ali očito nam je preskupo dati 8000 na igrača s klupe, što je opet naš problem. Tako sam ja shvatio. Momak neka gradi karijeru, ja da sam na njegovom mjestu, a da imam priliku otići u Borac, odmah bih to uradio, iz čisto sportskih razloga. To što mi sve gledamo kroz neke druge naočale, a koje sportistima većinom nisu bitne, to je drugi par rukava.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑ned jan 12, 2025 7:57 pmE moj Amere, dzaba sav talenat svijeta kad si suplja glava.
U pravu si Kvalitet. Gleda se dosta drugim ocima, ali realno i meni, nama... da dodje bolja ponuda za posao, a trenutni poslodavac ti nije dao sta trazis hladno bi promjenio. Nek mu ne sretno i to je to.kvalitet je napisao/la: ↑pon jan 13, 2025 12:47 amMogli smo ga ostaviti, ali očito nam je preskupo dati 8000 na igrača s klupe, što je opet naš problem. Tako sam ja shvatio. Momak neka gradi karijeru, ja da sam na njegovom mjestu, a da imam priliku otići u Borac, odmah bih to uradio, iz čisto sportskih razloga. To što mi sve gledamo kroz neke druge naočale, a koje sportistima većinom nisu bitne, to je drugi par rukava.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑ned jan 12, 2025 7:57 pmE moj Amere, dzaba sav talenat svijeta kad si suplja glava.
E nek mu je nesretno vala. Čuj nek mu je sretno, doveden da bude nosilac igre, dobio ozbiljan ugovor koji je tražio, na terenu pokazo skoro ništa i onda ode u jednog od najvećih rivala prvom prilikom.Grbavica1 je napisao/la: ↑pon jan 13, 2025 7:21 amU pravu si Kvalitet. Gleda se dosta drugim ocima, ali realno i meni, nama... da dodje bolja ponuda za posao, a trenutni poslodavac ti nije dao sta trazis hladno bi promjenio. Nek mu ne sretno i to je to.kvalitet je napisao/la: ↑pon jan 13, 2025 12:47 amMogli smo ga ostaviti, ali očito nam je preskupo dati 8000 na igrača s klupe, što je opet naš problem. Tako sam ja shvatio. Momak neka gradi karijeru, ja da sam na njegovom mjestu, a da imam priliku otići u Borac, odmah bih to uradio, iz čisto sportskih razloga. To što mi sve gledamo kroz neke druge naočale, a koje sportistima većinom nisu bitne, to je drugi par rukava.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑ned jan 12, 2025 7:57 pmE moj Amere, dzaba sav talenat svijeta kad si suplja glava.
Trebao si napisati puna imena,kada vec pises...CrazySouth1987 je napisao/la: ↑pon jan 13, 2025 1:19 amVozdra raja nije me odavno bilo prođe dosta vremena, al zaželi se čovjek mora, pogotovo kad je ova zimska pauza, frtutma u glavi i hiljadu kombinacija. Zna li neko ko su ovi brazilci braćo? Jel L.S i V.R? Jeste li čuli da bi trebao doći neki bombastican vezni? **** Hirosa hajmo malo o pojačanjima. Ko god ode u borac treba biti prekrižen zauvijek, a interesantno samo "naši" idu (čitaj kulasin hrelja hiros)
Ne znam koliko si puta sjedio s našim sportistima, ali ljudi su većinom toliko lagani da ih boli ku*ac za te stvari. Zato sam rekao, mi gledamo drugačije u odnosu na njih. Nažalost, to je tako, pogotovo kod ovih mlađih. Daj dobar ugovor, daj eto da igra, cjelodnevno razmišljanje gdje će popiti kafu, cuclati nargilu, gdje će jesti, daj da se pukne koja šuplja, ako se igra kladara i to, razmišljanje kad je koja pauza da se negdje otputuje, pa iz dana u dan tako. Ako se u međuvremenu ožene i dobiju djecu, to im postane još jedna preokupacija. Vjeruj mi da ih ima koji ne znaju ko su ***** i ***** npr. Malo je off, ali vjeruj da je tako.ghamaz je napisao/la: ↑pon jan 13, 2025 1:15 amPa kako da mu ne bude bitno ako ovi okače sliku Mladića, skandiraju mu i ovaj to da sluša? Kakve to pare ti moraju ponudit da se toliko prodaš?kvalitet je napisao/la: ↑pon jan 13, 2025 12:47 amMogli smo ga ostaviti, ali očito nam je preskupo dati 8000 na igrača s klupe, što je opet naš problem. Tako sam ja shvatio. Momak neka gradi karijeru, ja da sam na njegovom mjestu, a da imam priliku otići u Borac, odmah bih to uradio, iz čisto sportskih razloga. To što mi sve gledamo kroz neke druge naočale, a koje sportistima većinom nisu bitne, to je drugi par rukava.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑ned jan 12, 2025 7:57 pmE moj Amere, dzaba sav talenat svijeta kad si suplja glava.
Pa na probu dolaze....ako struka misli da mogu valjati bujrum.
To je to. Cuj sretnomilanribar je napisao/la: ↑pon jan 13, 2025 8:17 amE nek mu je nesretno vala. Čuj nek mu je sretno, doveden da bude nosilac igre, dobio ozbiljan ugovor koji je tražio, na terenu pokazo skoro ništa i onda ode u jednog od najvećih rivala prvom prilikom.Grbavica1 je napisao/la: ↑pon jan 13, 2025 7:21 amU pravu si Kvalitet. Gleda se dosta drugim ocima, ali realno i meni, nama... da dodje bolja ponuda za posao, a trenutni poslodavac ti nije dao sta trazis hladno bi promjenio. Nek mu ne sretno i to je to.kvalitet je napisao/la: ↑pon jan 13, 2025 12:47 am
Mogli smo ga ostaviti, ali očito nam je preskupo dati 8000 na igrača s klupe, što je opet naš problem. Tako sam ja shvatio. Momak neka gradi karijeru, ja da sam na njegovom mjestu, a da imam priliku otići u Borac, odmah bih to uradio, iz čisto sportskih razloga. To što mi sve gledamo kroz neke druge naočale, a koje sportistima većinom nisu bitne, to je drugi par rukava.
Nije ovo prelazak iz konzuma u bingo pa da kažem sretno Amere legendo.
Nije jos ali je vrlo moguce.
Hajde da vidimo.